Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Ankieta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Za dobrą odpowiedź dostaje sie wirtualne piwo Wink

Pozdrawiam
Weź przestań-tu wszyscy znaja odpwoiedź-nie wyrobisz się z piwami :rotfl: poza tym kradniesz mi pomysł Wink
nie prawda Wink sama prosiłąś o pomoc Tongue
jestem uczulony na takie oczywiste ankiety, więc zawsze zaznaczam najmniej prawdopodobną odpowiedź Smile i tak samo teraz - żaden. Czekam na piwo Smile)
a masz Wink na zdrowie Wink
Zaznaczyłem żaden Tongue Nie czytając odpowiedzi Tongue Ale to jest chyba aż za banalne.
mejdejo napisał(a):więc zawsze zaznaczam najmniej prawdopodobną odpowiedź
Czy "żaden" to najmniej prawdopodobna odpowiedź?!
Ej, co to za dziwne pytanie?
Zbigniew napisał(a):Czy "żaden" to najmniej prawdopodobna odpowiedź?!
no na pierwszy rzut oka to najmniej prawdopodobna odpowiedź, bo kogo byś nie spytał z przechodniów na ulicy, to pewnie nikt by nie odpowiedział, że żaden. No więc patrzałem na to ze swojego punktu widzenia i uznałem, że jego wpływ powinien byc olbrzymi i dlatego zaznaczyłem żaden Wink jak się okazało - dobrze. A historia nie jest moją dobrą stroną Tongue
Trafilem, a nie bylo latwo. W koncu az 10% sie pomylilo :rotfl:
Czekam, na wirtualny bro Big Grin
Mejdejo, to wiedza z poziomu gimnazjum (jeśli nie podstawówki) Przecież Piłsudski urodził się prawie 100 lat później.
Też czekam na browara Tongue

Krasny

O co w tym chodzi? Co to za nowe wyglupy? Smile Sie sprawdza czy sie potrafi ankiete zalozyc? Wink
Chyba chodzi o to, żeby piwka się napić Tongue
Chcialbym zauwazyc, ze konstytucja byla pod wplywem mysli masonskiej, a Pilsudski byl podejrzewany o kontakty z masonami.... Wiec nic nie wiadomo... Wink
mejdejo napisał(a):no na pierwszy rzut oka to najmniej prawdopodobna odpowiedź, bo kogo byś nie spytał z przechodniów na ulicy, to pewnie nikt by nie odpowiedział, że żaden. No więc patrzałem na to ze swojego punktu widzenia i uznałem, że jego wpływ powinien byc olbrzymi i dlatego zaznaczyłem żaden Wink jak się okazało - dobrze. A historia nie jest moją dobrą stroną Tongue
Zbigniew napisał(a):Mejdejo, to wiedza z poziomu gimnazjum (jeśli nie podstawówki) Przecież Piłsudski urodził się prawie 100 lat później.
To popytaj ludzi na ulicy - tak z zaskoczenia Wink
ann napisał(a):To popytaj ludzi na ulicy - tak z zaskoczenia
Właśnie tak też chciałam zrobić, ale jakoś nie miałam czasu Big Grin pobawię się w wakacje ^^
ok, wszyscy któzy mieli dostać dostali po piwku Wink
Tomek_Ciesla napisał(a):ok, wszyscy któzy mieli dostać dostali po piwku Wink
A dlaczego ja nie dostałem? Sad Przecież podałem prawidłową odpowiedź
Widać się pomyliłeś Radziu...
juz dostałeś Wink trza prosić o piwko Wink
Tomek_Ciesla napisał(a):ok, wszyscy któzy mieli dostać dostali po piwku Wink
a ja? Tongue
ja tez Smile
Ja też odpowiedziałam Big Grin
Sami wirtualni alkoholicy :rotfl:
Kurde-dałam Wam po piwie, a nawet nie wiem czy dobrze odpowiedzieliście :rotfl:

Pozdrawiam
Agatka Wink
I tak nie mozesz go kuPIC :rotfl:
Torrentius napisał(a):I tak nie mozesz go kuPIC
Będe miała 18 to Wam kupię za ta ankietę Big Grin
Sądzisz, że się doczekają Big Grin?
Agatka zaprosi forum na swoja 18stke Wink
Wahałam się wahałam Wink ale udało się. Wzięłam udział w ankiecie, bo mimo iż nie jestem abstynentką nie mam jeszcze żadnego piwa na koncie, co mnie martwi Sad.
no to już jedno masz Wink
Stron: 1 2 3