a ile lat ma :>
Poza tym bede w krakowie o 14.54
Tomaszu-chyba 21
alem niepewna tego co piszę
fizol napisał(a):Mat o której będziesz wracał?
po pierwsze nie wiem czy na pewno bede...
a tym bardziej nie wiem o której będe wracał
to zawyzy srednia o około 1, moze 2 miesiace :rotfl:
[ Dodano: 30 Maj 2006, 19:58 ]
a i mogę wziąc mojego aukustyka z nylonowymi strunami na ktorym i tak nie umiem grać :rotfl:
Umiesz tylko jeszcze o tym nie wiesz
Bianka napisał(a):A co to za spotkanie? M.
Tajne spotkanie z M.
Mat napisał(a):po pierwsze nie wiem czy na pewno bede...
Będziesz-ja Ci to mówię
Tomek_Ciesla napisał(a):a i mogę wziąc mojego aukustyka z nylonowymi strunami na ktorym i tak nie umiem grać
Bierz-gitar nigdy za mało
Tomek_Ciesla napisał(a):to zawyzy srednia o około 1, moze 2 miesiace
Zawsze coś
Czyli w końcu gdze się spotykamy i czy mam kogoś wczesniej zgarniac, bo nie trafi?
Pozdrawiam
Miałam zgarniać Elessara spod Adasia o 16.30, a i Fizol też pisał coś o byciu ściąganym, więc nie wiem co robimy ostatecznie...
Pragnę zauważyć, że macie jeszcze trochę czasu :/
ann napisał(a):Pragnę zauważyć, że macie jeszcze trochę czasu
lepiej wcześniej wszysko wiedzieć
nie denerwuj się
Nowhere Woman napisał(a):Miałam zgarniać Elessara spod Adasia o 16.30, a i Fizol też pisał coś o byciu ściąganym, więc nie wiem co robimy ostatecznie...
Mi to tito
Pozdrawiam
ann napisał(a):Pragnę zauważyć, że macie jeszcze trochę czasu
podpisuję się
im wcześniej się coś ustala, tym więcej razy się to potem zmienia. Lepiej na ostatnią chwilę
Ehh no to jak wszystkim to rybka, moze wróćmy tu za jakieś trzy tygodnie...
Też podwyższę średnią (tak na 90 %).
do zobaczenia
:papa:
Mat napisał(a):saksofon to jest coś chętnie bym posłuchał... jak tam u Ciebie z improwizacją :aniolek:
tak się składa, że wcale nie umiem na nim grać, ale zawsze jak go biorę ze sobą to jest śmiesznie bo się ludzie nastawiają na jakieś fajne granie a ja nawet gamy nie potrafię dobrze "wydmuchać"
Przyjemny lokal to najmniejszy problem - "Strzecha" jest wyjątkowo sympatyczna pod tym względem. A może by tak coś wcześniej też?
Wcześniej to chyba w najbliższą niedzielę (
patrz tu)
Zbliża się termin naszego spotkania... więc wznawiam rozmowę nieszczęsną wiadomością dla wszystkich, którzy wybierają się do Krakowa pociągiem... otóż od poniedziałku zaczynają się strajki PKP i nie wiadomo jak to będzię z dojazdem... W poniedziałek(wtorek) ma być ogłoszone, które pociągi zostały odwołane... :/
Mat napisał(a):Zbliża się termin naszego spotkania... więc wznawiam rozmowę nieszczęsną wiadomością dla wszystkich, którzy wybierają się do Krakowa pociągiem... otóż od poniedziałku zaczynają się strajki PKP i nie wiadomo jak to będzię z dojazdem... W poniedziałek(wtorek) ma być ogłoszone, które pociągi zostały odwołane... :/
Kiedy te strajki - masz jakieś dokładniejsze info?
Ja się jutro na egzamin muszę dostać
Pozdrawiam
Zeratul
Teoretycznie zawsze zostanie PKS, ale dostać się stamtąd do centrum to coś, czego nie polecam
Jutro ma być odwołane ok. 30 pociągów lokalnych... tak mówili w telewizji.. na internecie jakoś cicho
jutro ma być wszystko wiadomo... a czy już jutro nie będą jeździć to nie wiadomo
Mat liczmy na szczęście
A tak wogóle to powrót mamy załatwiony - wujek nas odbierze i cie odwieziemy jadąc do Bielska
No to gdzie i o ktorej bedziemy sie dziwic w krakowie w sobote, ale gdzie i kiedy?
Stary Port , czy pod strzecha?
Pozdrawiaju
Zgodnie z ustaleniami Stary Port o 17:00. No chyba, że jednak wszyscy się pojawią pod pomnikiem Adama na rynku o 16:30 i razem się wszyscy wybiorą do Starego Portu.
A mam jedno ale-to będzie łykend i czy nie będxzie wszędzie ful i nie lepiej zarezerwować stoliki albo co. poza tym moja kolezaka Asia, mówi,z e moga się czeiać nieletnich, a tak sie jakies kity powciska. Po drugie tam ejst jakis koncert wtedy. To tyle mojego ale.
Pozdrawiam
Agatka
Agatka napisał(a):z e moga się czeiać nieletnich,
pod jakim względem?
Agatka napisał(a):zarezerwować stoliki albo co
w sumie jestem za...
Agatka napisał(a):Po drugie tam ejst jakis koncert wtedy
tak o 19.00 studencki jazz-man
Mat napisał(a):pod jakim względem?
Nie chcieć wpuścić albo co
Ze względu na wiek? Coś Ty...
Nie sądzę, żeby Port był miejscem tak elitarnym..
Pewnie gdzieś kolo 22... 23.. będą się krzywo patrzeć
ale może do 2 się przyzwyczają