Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Do Ciebie !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Właśnie przeczytałem w SB, że Artur żałuje przypomnienia o pewnym kruczku. I od razu przyszło mi do głowy pytanie: "a co na to [you]?"
Ciekawe... Napiszesz?
[you] ma już tyle postów na swoim koncie, że ten jeden nie zaszkodzi, prawda?
W końcu [you] to nie jakiś ponurak, żeby ignorować taką osobistą prośbę.
[you] w dziele "Twórczość JK", [you] w dziale "Współpracownicy", [you] nawet w Hyde Parku.
No na każdym kroku - [you] (aż boję sie otworzyć puszki z sardynkami Wink )
Czekam zatem i tu na Twój wpis.

Maciek
Genialne!!!! :rotfl:

A za wszystkim stoi [you]
Do Ciebie Maćku jeszcze i tak mi daleko. Ale dziękuję, że ułatwiasz mi to zadanie Wink
A do lodówki zaglądałeś? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
niezłe, niezłe Smile

Ciekawe, czy [you] zorientuje się, o co chodzi
Macku, masz najwyższy mój szacunek!
M.
Mój ma od dawna.
Hehehehehe... Świetnie ułożone :poklon:
MJ napisał(a):Ciekawe, czy misiek-st zorientuje się, o co chodzi
No pewnie - wszak sam Maćkowi wyjaśniałem na czym polega zabawa :]
Luna napisał(a):A za wszystkim stoi misiek-st
A z tym to wiele osób pewnie by się zgodziło - na szczęście nie każdy to widzi Wink

Trzymaj się ciepło, [you] !!
Mozna tez tak :

"Właśnie przeczytałem w SB, że Artur żałuje przypomnienia o pewnym kruczku. I od razu przyszło mi do głowy pytanie: "a co na to Confusedlonik: ?"
Ciekawe... Napiszesz?
Confusedlonik: ma już tyle postów na swoim koncie, że ten jeden nie zaszkodzi, prawda?
(...................................)
No na każdym kroku - Confusedlonik: (aż boję sie otworzyć puszki z sardynkami )
Czekam zatem i tu na Twój wpis.
"

Pozdrawiam
Confusedlonik:
Już chyba wiem o co chodzi - stary numer Big Grin
Gdyby nie nastepne posty (zwlaszcza cytat miska-st) to bym sie zastanawial co przeskrobalem Smile
I o to w tej zabawie chodziło :rotfl:
MacB napisał(a):Właśnie przeczytałem w SB, że Artur żałuje przypomnienia o pewnym kruczku.
Nie bardzo wiem, jaki kruczek chodzi
MacB napisał(a):(aż boję sie otworzyć puszki z sardynkami )
Śmiało, ale nad piwem to już bym się zastanawiał.
MJ napisał(a):Ciekawe, czy Multan zorientuje się, o co chodzi
Właśnie nie bardzo... powoli, od początku i dużymi literami - jak do policjanta Big Grin
MacB napisał(a):W końcu Multan to nie jakiś ponurak, żeby ignorować taką osobistą prośbę.
Multan w dziele "Twórczość JK", Multan w dziale "Współpracownicy", Multan nawet w Hyde Parku.
No, nie wszędzie - bo mnie w "Prozie" nie ma - i nigdy nie było...
:rotfl:
Szukajcie (odpowiedzi) - a znajdziecie (ale w innym wątku Wink )
Przyznaję, genialne!! Smile
genialne ale na dłuższą metę nudne nieprawdaż [you] ?? raz czy dwa można, ale żeby taka poważna osoba jak [you] wplatała to w co drugie słowo [you] wstydź się

[you] pozdrawiam Wink
Już, już zaczynam się wstydzić Wink
Tak się tu ostatnio serioznie działo, że pomyślałem iż mały żart się przyda Smile
Na każdym forum ktoś nagle wpada na tę opcję, a potem przez chwilę wszyscy się cieszą Smile A potem się nudzi Smile
No dobra, załapałem.
Torrentius napisał(a):Gdyby nie nastepne posty (zwlaszcza cytat miska-st) to bym sie zastanawial co przeskrobalem
Nie wiedziałem o tym i też się zacząłem zastanawiać - czego do jasnej cholery ode mnie chcą?
MacB napisał(a):reuter w dziale "Współpracownicy"
Taa... chyba jako współpracownik CBA Wink Eeee... podejrzewam, że w waszym działaniu jest jakis haczyk... Kurka, sławny jestem Smile !!!
reuter napisał(a):Kurka, sławny jestem !
hehe Smile Wydaje Ci się Smile Każdy dzieki temu jest sławny Smile tzn każdy kto to przegląda

Krasny

Hmm... no udalo mi sie wykoncypowac ze SB to nie Sluzba Bezpieczenstwa, ale Shout Box, ale na tym sie konczy moje pojmowanie. Przypuszczam ze to pajak Swietego Oficjum juz rozsnul nad moja glowa lapczywa siec Smile W kazdym razie pozdrawiam wszytskich uzcestnikow zabawy!
Całe szczęście zdarzyło mi się wpaść w te sidła już dawno temu. Inaczej bym się zastanawiał co wy do mnie macie Big Grin

Pozdrawiam [you]
Staaaare Smile)
A ja się wczoraj przeraziłam oglądając SB Smile)
[you] myślisz, że to jest śmieszne? [you] nie pozwalaj sobie tak! Jeśli ty, [you] naprawdę chcesz zdobyć sobie przychylność innych to nie przez tak prostackie żarty. No! Mam nadzieję, że to rozumiesz, [you].
:rotfl: Masz pecha... Wink
Nie wiem jak to działa, ale się poddaje...Dopiero w połowie wątku domysliłam się, że nie jestem najpopularniejszą osobą na forum...Po prostu pomyślałam, że MacB w końcu uwierzył w moją gadatliwość...Pozdrawiam!
Chodzi o to, że w tych nawiasach: [] piszesz "you" (bez cudzysłowiu). I wtedy osoba, która przegląda tego posta widzi tam swojego nicka Smile Spróbuj Smile
I tak w SB było jeszcze lepsze zamieszanie Wink
Sprawdzam; [you] widzisz swoje imię?
Stron: 1 2 3 4 5