Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: No ładnie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Krasny

No ładnie, człowiek sobie poimprezuje przez weekend, potem bierze się do ręki gazetę, a tam "zamieszki w Warszawie, 200 osób zatrzymanych, 54 rannych policjantów". I najlepsze, "jeszcze w czasie trwania meczu zaczęło się obrzucanie kamieniami samochodów jadących Trasą W-Z". Ładnie, ładnie... Kaczyński prezydentem, Giertych i Lepper wicepremierami, Legia mistrzem.. Szkoda że ci kibice w drodzę na starówkę nie skręcili na Pałac Namiestnikowski dSmile

[ Dodano: 15 Maj 2006, 08:01 ]
Wniosek jest jeden - trzeba w ramach kary odebrać Legii to mistrzostwo (jak w 93cim) i przyznać drugiej drużynie w tabeli, czyli Wiśle Smile
To by się dopiero działo.. :o
wystarczy użyć broni ostrej, zabić 100-200 kibiców i więcej by sie nie zebrali, a jakby znowu zaatakowali to by się zabiło jeszcze wiecej, tak do skutku Wink
Krasny napisał(a):Wniosek jest jeden - trzeba w ramach kary odebrać Legii to mistrzostwo (jak w 93cim) i przyznać drugiej drużynie w tabeli, czyli Wiśle
Krasny, ale w Krakowie było jeszcze gorzej... Kibice wbiegli na boisko, pobili pilkarzy Arki. Twoja propozycja to nic innego jak ilustracja przysłowia: zamienił stryjek siekierkę na kijek Wink .
Ja bym dał mistrzostwo dla np. Dolcanu Ząbki. Kibiców dużo nie mają to i zamieszek nie będzie Wink
Taki mały offtop ale ostatnio mnie powaliła nazwa drużyny Big Grin Jak nie pomylę to nazywa się Tempo Puńców Big Grin
Dla mnie jest lepszy np. Izolator Boguchwała Big Grin .
Swornica Czarnowąs Smile

Podobno w czesie meczy jak się piłkę wykopało na aut to do rzeki wpadała Big Grin
We Włodawie biegało się między nagrobkami...
Co powiecie na to: <!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/michal_manka/public/boisko_krzywe.jpg">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... krzywe.jpg</a><!-- m --> ? Big Grin
No cóż, ja psioczyłem na moje boisko że "krzywe" niby Big Grin
lodbrok napisał(a):
Krasny napisał(a):Wniosek jest jeden - trzeba w ramach kary odebrać Legii to mistrzostwo (jak w 93cim) i przyznać drugiej drużynie w tabeli, czyli Wiśle
Krasny, ale w Krakowie było jeszcze gorzej... Kibice wbiegli na boisko, pobili pilkarzy Arki. Twoja propozycja to nic innego jak ilustracja przysłowia: zamienił stryjek siekierkę na kijek Wink .
Ale nigdy nie było zadym po zdobyciu mistrzostwa.
Ale Dino Baggio dostał scyzorykiem w głowę i było pare ofiar śmiertelnych wśród kibiców na tzw. "mieście". Nie ma się co licytować, z całym szacunkiem dla prawdziwych kibiców, to czy w Warszawie czy w Krakowie, czy w każdym innym mieście, bandyci działają podobnie...
Dlatego przyjemnie się ogląda angielskie mecze. Tam kibice siedzą tuż za bramkami i umieją się zachować. Choć początki były nienajlepsze.

Pozdrawiam
Tomek_Ciesla napisał(a):wystarczy użyć broni ostrej, zabić 100-200 kibiców i więcej by sie nie zebrali, a jakby znowu zaatakowali to by się zabiło jeszcze wiecej, tak do skutku
To bardzo dobre rozwiązanie, szkoda, że nierealne... bandytka by się po pierwszym razie uspokoiła na dobre.
lodbrok napisał(a):w Krakowie było jeszcze gorzej...
Oj, było wesoło...
laura napisał(a):Dlatego przyjemnie się ogląda angielskie mecze. Tam kibice siedzą tuż za bramkami i umieją się zachować.
A co robią jak wyjadą za granicę? :lol:
A tam. Przyjść na taki mecz osobiście, to spora dawka adrenaliny Wink. A w TV można oglądać 2 sporty za jednym razem. Wpierw, piłka nożna, później walki ( posłużyłem się oczywiście eufemizmem) się watahy dresów o różnych kolorach.
Zbigniew napisał(a):Wpierw, piłka nożna, później walki (
Jak grałem/graliśmy kiedyś z Polarem to była dogrywka na pięści Smile Z rodzicami i z kibicami Big Grin Oj trzeba było spier&& Smile
Zbigniew napisał(a):A w TV można oglądać 2 sporty za jednym razem. Wpierw, piłka nożna, później walki ( posłużyłem się oczywiście eufemizmem) się watahy dresów o różnych kolorach.
Załóż czarny mundur, to też będziesz miał te dwa sporty - i to na żywo :rotfl:
ann napisał(a):
laura napisał(a):Dlatego przyjemnie się ogląda angielskie mecze. Tam kibice siedzą tuż za bramkami i umieją się zachować.
A co robią jak wyjadą za granicę? :lol:
Ja mówię o rozgrywkach ligowych, bo takowych dotyczy ten temat.

Pozdrawiam
a propos futbolu:
Cytat:"Zabił legionista smoka
w plaszcz z atłasu wytarł miecz.
Zdobi go posoka smocza, (sic)
śmierć rycerska rzecz"
wg Dziennika z 15.05 to treść 200-metrowej długości transparentu na meczu Legia-Wisła
Mnie się wydaje Marku, że cytat wykorzystany przez kibiców Legii był poprawny ( no zmieniono tylko Jerzego na legionistę). Przegląd Sportowy np. cytuje to prawidłowo. Podejrzewam, że jakiś pismak z Dziennika przekręcił...
Swoją drogą, to ciekawe jak poezja Jacka trafia nie tylko pod strzechy ale i na stadiony Wink .