Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: test na inteligencję
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno...
Ten sam naukowiec dowiódł, że Administratorzy forów internetowych o gitarzystach z okularami i zarostem żyją o 5-7 miesięcy (niekiedy nawet 2 lata) krócej niz reszta ludzi. Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc...
Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach Smile)
Artur napisał(a):Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno...
Miło się dowiedzieć czegoś nowego o sobie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie zdejmuję Big Grin
Po długotrwałych studiach na forum, chciałbym zauważyć, że raczej z ręką na myszce się czyta krótkie i mało inteligentne posty.

:rotfl:

Zresztą, to posty takie jak ten Tongue.
A ja nie mam myszki, tylko konsolę dotykową, taki nieprzezroczysty niewielki ekranik, wbudowaną w komputer - na nim się nawet nie da trzymać ręki, bo niby jak go objąć ? W ogóle jakiś dziwny ten wątek... o co chodzi ?

Pozdrawiam serdecznie !
Szymon, oczywiście, wybrnął z sytuacji.
michalf napisał(a):Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach

Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej! Wink
reuter napisał(a):Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej!
Dlaczego tylko 10? ja bym od razu 25 dawal Smile
Multan napisał(a):ja bym od razu 25 dawal
A to nie zależy od wytrzymałości wątroby? Wink
Też...
Oraqz od wytrzymałości układu nerwowego. Nie wspominając o u. krwionośnym i wydalniczym Smile
No to aż miło pomyśleć, że jestem tylko szarym użytkownikiem... Wink
Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów.
reuter napisał(a):Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc...
Nie pijemy kawy :rotfl:
Multan napisał(a):Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów.
Nie zapominaj o nerwach biednych adminów Wink
Stąd już prosty wniosek, że korzystanie z forum jest po prostu szkodliwe dla zdrowia... Wink
A świadomie czynienie szkody własnemu zdrowiu - to grzech wg. KK. Czytanie forum to grzech, jak i tworzenie jego i administrowanie również ( kusimy innych, poza tym admini również żyją krócej jak już wiemy ) Temat 666 pojawił się nie bez powodu. To oczywiste, że forum jest narzędziem szatana, przez co i internet staje się narzędziem szatana!
Kurde wiedziałem, że coś jest nie tak z tym, że trzymam rękę na myszcze podczas czytania Big Grin
ann napisał(a):Nie pijemy kawy

To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ... Smile Już nie wspominajac o alkoholach wszelakich czy jak im tam... Wink
Oj ja nie mogę trzymać myszki bo nie posiadam takowej w laptopie ;( a jak trzymam na touchpadzie to sie liczy?? Smile
Chociaż w sumie i tak muszę klikać na strzałkę w bok bo mi sie na ekranie nei mieści forum na szerokość Wink
reuter napisał(a):To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ...
Też nie Big Grin
Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka Smile)
Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka
To musicie być Wielcy Wink
Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka
Pij mleko - bedziesz Wielkim Adminem Smile Coś to mleko wydaje mi sie podejrzane... Krowę w domu trzymacie czy jak? Wink Jesli tak, to pewnie śpiewacie sobie, dojąc krasulę: Gdzieś na wiosnę front już przeszedł, chłopcy poszli w trop - mnie w lesie... Smile
E to nie jest takie trudne Smile

Ja mimo że jestem tylko userem żywie się prawie wyłącznie mlekiem Wink
Istnieje wiele rodzaje napojów: woda mineralna, kawa, herbata, Coca-cola, Pepsi, Fanta, Cherry Coke, Absolut, Finlandia... przesadzam Smile A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM? Z czym jest to związane? (Aha - picie mleka może i przyspiesza wzrost, ale i skraca życie o 10 miesięcy Big Grin )
reuter napisał(a):Finlandia... przesadzam
Przesadzasz - za drogie Big Grin
reuter napisał(a):A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM?
O nie. Mlekiem to żyje Art. Ja wolę soczki rozmaite Wink
25 lat krócej... Zawsze lepiej od zwykłego usera. Ja to przynajmniej mogę sobie temacik zamknąć, posty przesunąć, wlepić ostrzeżenie. Nieźle koi nerwy. Big Grin
:rotfl: a ja trzymam lapę na myszce zawsze Wink Chyab ze posty są wyjatkowo długie i ciekawe to wtedy podieram się prawą ręką Wink a co do mleka to polecam z malibu :rotfl:
Mleko, mleko, a o wódce ktoś słyszał? Podobno nie dość, że poprawia samopoczucie ( tj to nie tak podobno,bo to jest sprawdzone empirycznie), to jeszcze zapobiega zawałom itp. itd. Tylko pić i żyć !

[ Dodano: 8 Maj 2006, 19:49 ]
btw. mleko dobre na kaca. Tylko przed! A po, to polecam kefir.
Stron: 1 2