...audycji "Jacek Kaczmarski - inaczej"? To był zapis balangi, na której grał kilka utworów swoich, Staszewskiego i Wysockiego. Było to antenie chyba około 1988-ego lub 1989-ego roku. Nie jestem pewien... Może ktoś z Was wypatrzył w internecie mp3 z zapisem tegoż?
Pozdr.
Zapewne chodzi Ci o to:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/programy/nieoficjalne/pijany_poeta.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... _poeta.php</a><!-- m -->
To jest to :_ mogę przesłać parę MP3 z tej kasety

Tomek, Simon - dzięki!
Tomku - byłbym baaaardzo wdzięczny!
Pozdr!
Jeżeli cię interesują mogę Ci wysłać na maila linki edk2 pełnego zapisu. ( Lub wrzucić tutaj tylko co na to admini

)
ew. mogę wysłać Ci mp3 ale nie wiem kiedy znowu będę miał okazję włączyć muła ( to jakieś 50 Mb )
Cytat:3. 4 - Udostępnianie oraz nakłanianie do udostępnienia plików dźwiękowych pochodzących z oficjalnych nagrań będzie karane ostrzeżeniami. Jeżeli udostępniasz jakieś nagranie unikatowe zaznacz to.
Tak więc nieoficjalne możesz dawać komu chcesz.
Więc z czystym sumieniem daję :
Kod:
ed2k://|file|Kaczmarski%20-%20Kaczmarski%20Inaczej.rar|55884309|6ABFAFB94E45A0A17E5F8983C299E345|/
Jak nie Rajdowiec to może ktoś inny skorzysta.
(Mało jest dostępnych części tego pliku, ale da się ściągnąć przy odrobinie cierpliwości, najlepiej na polskich serwerach)
Nie chodzi o pijanego poetę... Pijany Poeta i Inaczej to dwa odrębne nagrania. Owszem Pijany Poeta jest zapisem "prywatnego" koncertu w Monachium z 1988r. ale są znaczne różnice między poetą, a inaczej.
Posiadam oba nagrania więc wiem
Rajdowiec wiesz jak mnie złapać, więc zamiast tracić nerwy na osiołku wpadnij jak będziesz miał chwilę

Witamy Pana Byka wśród zarejestrowanych!!!

Pozdrufka i duże dzięki!! Na pewno skorzystam. Płatne, rozumiem, przelewem?

Minhiriath napisał(a):Nie chodzi o pijanego poetę... Pijany Poeta i Inaczej to dwa odrębne nagrania. Owszem Pijany Poeta jest zapisem "prywatnego" koncertu w Monachium z 1988r. ale są znaczne różnice między poetą, a inaczej.
Posiadam oba nagrania więc wiem
Są różnice w doborez utworów na obu wydaniach, ale to jest ten sam koncert. Porównaj sobie nie zawartośc kaset, ale to co na nich jest wspólne i chyba okaże się, że to są dokładnie identyczne nagrania.
Minhiriath napisał(a):Nie chodzi o pijanego poetę... Pijany Poeta i Inaczej to dwa odrębne nagrania.
No, jednak niezupełnie. Są to
dwie różne mutacje materiału z
tego samego prywatnego
koncertu.
KN.
PS Dopiero teraz zauważyłem, że Przemek powyżej napisał to samo.
Czy ma ktoś tą kasete (lub w formie mp3?)?
Pozdrawiam!
ja mam w formie mp3 część tego

Mógł by ktoś podesłać mi pm'a z linkiem do tych mp3 ?
Dziękuje i pozdrawiam Gorigon!
Podpisze się drugą ręką i uaktualnie proźbę!
Oj, od biedy mogę gdzieś wrzucić jeśli bardzo zależy
rozumiem że zależy, tak?
jakoś do północy przygotuje więc...
22:03 : Powolutku wysyła się
tu.
(ale na prawdę powolutku żeby mi łącza nie zapychało

.
ACH! Chwała ci! I oczywiście zawsze błąd musze zrobić. Jak umieścisz to masz u mnie piwo jak w banku.