Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Krakowiacy, łączcie się!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Oooo, widzę, że moja propozycja przeszła (Znowu nie było mnie jakiś czas Big Grin ). To w takim razie tradycyjnie: Kraków, kiedy? Złóżcie jakieś sensowne propozycje...
29 IV 2006 w jakimś miłym miejscu
Tylko nie 29.04, proszę! Będę wtedy w Gdańsku. Wracam 2 lub 3 maja.

A może w najbliższą sobotę, czyli 22 kwietnia?

Słonecznie pozdrawiam
Ola
Ola napisał(a):A może w najbliższą sobotę, czyli 22 kwietnia?
Okazję macie w sam raz - urodziny Włodzimierza Iljicza... Wink
misiek-st napisał(a):Okazję macie w sam raz - urodziny Włodzimierza Iljicza...
Okazja nawet zacna, problem polega na tym, że noc z soboty na niedzielę muszę spędzić w pracy... :/
22 maja lub jakikolwiek inny dzień po tym terminie !!
Szymon napisał(a):22 maja lub jakikolwiek inny dzień po tym terminie !!
O. Jeśli po maturze to mogę po 19 maja.

[ Dodano: 20 Kwiecień 2006, 11:47 ]
Tylko nie 20 maja bo to koncert Kultu chyba.
Hej, a wiecie że jeśli to będzie 20 maja to pewnie będę w "okolicach" Krakowa? Jak mnie ktoś przenocuje to mogę się pojawić Tongue
Mały odzew, buuuu
29, czyli jutro może być, decydujta się ludziska.
Co do końcówki maja, nie nastawiałbym, się do tego zbyt optymistycznie, nawiedza nas wtedy biała plaga z Watykanu, grrrrrr
Jutro będę już w Gdańsku. Nastawię się może na końcówkę maja. Smile

Ola
Moze tak na początku maja? Szymon, masz dyspensę (inni maturzyści też Tongue)
Z tą końcówką to jest głupi pomysł - pomijając fakt, że będzie urwanie ch... to pewnie znowu wprowadzą prohibicję, ^%$^%***(&$!!!!!!!!!
5? 6? 7? maja. Bedzie chyba już po pierwszych egzaminach, będzie można się trochę odstresować przed kolejnymi. Maturzyści! Co Wy na to?
Multan napisał(a):Z tą końcówką to jest głupi pomysł - pomijając fakt, że będzie urwanie ch... to pewnie znowu wprowadzą prohibicję, ^%$^%***(&$!!!!!!!!!
To może (zaproponuję wyjątkowo egoistycznie) po 16-tym? Szymona jakoś się przekona do uczestnictwa w imprezie :rotfl:
Albo po tej całej papieskiej zawierusze - początek czerwca?
pozdr
Z [początkiem maja jak się okazuje (przynajmniej jeśli chodzi o mnie), jest poroblem, mam grafik napięty jak baranie jaja, kilku się pochorowało i trza dymać za nich Sad początek czerwca? hmmmm, czemu nie? Tylko jeśli tak, to ustalmy wcześniej datę.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=2924">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=2924</a><!-- m --> co Wy na to?