Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Nadzieja III - spotkanie 26
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
A ja mam takie pytanie czy będzie ktoś w Kołobrzegu wcześniej tzn. 26tego

(jak mnie jeszcze tam chcecie Tongue )
Fizol, Ty żyjesz!? I myślisz, że już w kwietniu ktoś wie od kiedy będzie w Kołobrzegu Big Grin ?
Fizol na szczęscie będzie żył wiecznie - w ostatniej scenie mojego filmu z ostatniego Przemyśla, która to scena należy do moich ulubionych Smile
Na równi z pijanym Brzezikiem i Kraśnym wynoszącym na Tron Piotrowy Ratzingera Wink

Kuba
Fizol napisał(a):A ja mam takie pytanie czy będzie ktoś w Kołobrzegu wcześniej tzn. 26tego
Ja być może.
Fizol napisał(a):Fizol, Ty żyjesz!? I myślisz, że już w kwietniu ktoś wie od kiedy będzie w Kołobrzegu Big Grin
A dlaczego miałby nie żyć? To że nie pisał nie znaczy że nie pił Tongue
Co do myślenia - po nim się można wszystkiego spodziewać...
adme napisał(a):To że nie pisał nie znaczy że nie pił
Wcale nie wątpię! Big Grin
fizol napisał(a):A ja mam takie pytanie czy będzie ktoś w Kołobrzegu wcześniej tzn. 26tego
ja będę, ale najszybciej 27, bo 26 jeszcze będę w wisełce na wys. wolin, wszystko zależy czy znajdę nocleg...
Hmm teraz dopiero ten temat zauważyłem Wink Ja planuje wyjeżdżać 26 z Bielska, więc 27 dopiero będę w Kołobrzegu. Niemniej zawsze i tak można się spotkać Wink
Ja również będę 27 Smile
Ja będę od 25.
Chciałem przypomnieć, że na stronie Fundacji ( <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.fundacja.jkaczmarski.prv.pl">www.fundacja.jkaczmarski.prv.pl</a><!-- w -->) w dziale Festiwal Nadzieja podaliśmy informację odnośnie możliwości noclegów na Nadziei.
Są jeszcze miejsca.
Gdyby ktoś jeszcze był chętny- to proszę o kontakt na email: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e -->
Pozdr.
natkozord napisał(a):będę, ale najszybciej 27, bo 26 jeszcze będę w wisełce
w Wisełce :> Czyżbyś była naturystką :]
kto wie... jak na razie to mam problem ze znalezieniem tam noclegu, ale w kołobrzegu będę obowiązkowo [juz nie mogę się doczekać meczu - ciekawe kto wygra Wink]
pozdrawiam
natkozord napisał(a):juz nie mogę się doczekać meczu
Meczu może nie być
Dlaczego?? :o
Coma na forum PG napisał(a):meczu - niestety -może nie być, ale ostateczne decyzje zapadną do 15 czerwca. Nie jest wykluczone, że ten punkt festiwalu zmieni się w coś innego...
Coma na forum PG napisał(a):w sprawie meczu powiem tak: wyniknęły sytuacje z którymi musimy się, jako Fundacja zmierzyć...Np. gdyby doszło do meczu to musimy jednak mecz i występujących w nim "zawodników" ubezpieczyć, bo co by było, gdyby ktoś z drużyny Forum złamał nogę? Ano mógłby wystąpić do Fundacji o odszkodowanie Smile Zatem stąd potrzeba ubezpieczenia meczu, a to się wiąże z dodatkowymi kosztami...
ale zawsze można sobie pokopać piłkę, nawet ja się zgłaszam Wink
Jestem po rozmowie z Comą. Mecz się odbędzie. Jedyne co trzeba zrobić to zorganizować 20 ludzi na poważnie, tzn takich którzy na pewno przyjadą i napewno będą w stanie zagrać. Koszulki z napisem "Kuglarze" już są prawie gotowe (tzn dzisiaj poszło zamówienie i projekt).Grać będziemy o godzinie 10 w sobotę. Mecz będzie miał ciekawą oprawę i w trakcie będzie przeprowadzana zbiórka pieniędzy na leczenie młodej kołobrzeżanki, która przechodzi rehabilitację po przeszczepie.

Proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt ze mną na gg, priv, mail, kom.

Z zastrzeżeniem takim jak często na Allegro.pl :

Tylko poważne oferty Smile

pozdrawiam
fizol
Fizolu, w takim razie przekażę Ci wszystkie maile, które dostalem w tej sprawie od potencjalnych chętnych, którzy zgłaszali się również po ogłoszeniu na liście dyskusyjnej. Proponuję Ci również przeanalizuj wątek:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=1812">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=1812</a><!-- m -->

i skontaktuj się z każdą osobą, która wyrażała wstępne zainteresowanie. Nie wszyscy bowiem jednakowo dokładnie czytają forum i może im coś umknąć. W tamtym wątku jak myślę, należy też kontynuować wszystkie organizacyjne ustalenia. Pozdrawiam
Ok Lodbroku, wielkie dzięki za nieocenioną pomoc Smile
heh, dopiero teraz przeczytałem ten wątek. Ale tak to jest jak się na forum wchodzi od święta. Ja właściwie nie wiem, którego wyruszę do Kołobrzegu, ale mam pytanie/a:
bardzo upierdliwe Wink Czy ktoś jedzie z Warszawy lub okolic samochodem i chciałby mnie(biednego studenta i to do tego etnologii) zabrać?? Smile

a jak nie to takie już normalne: Czy ktoś jedzie z Warszawy lub okolic pociągiem i można by się podłączyć do niego Smile ( wtedy pytanie kiedy?)
a co do meczu to czytając ten wątek to juz się przejąłem, że sobie nie pogramy, bo nie spojrzałem na daty. Ale widzę, że wszystko w porządku.

Fizol, panie Kaczmarek, ustaliłeś już taktykę, po rozmowie z Jackiem G. i Jurkiem E.??
OLI napisał(a):Czy ktoś jedzie z Warszawy lub okolic pociągiem i można by się podłączyć do niego Smile ( wtedy pytanie kiedy?)
Ja i Art jedziemy pociągiem (TLK) z Warszawy - 28 VII (piątek) o 5:50 z Centralnego.
No, ja też 28 rano jade ze Stargardu. Ale dokładnie o której jeszcze nie wiem Smile
ann napisał(a):
OLI napisał(a):Czy ktoś jedzie z Warszawy lub okolic pociągiem i można by się podłączyć do niego Smile ( wtedy pytanie kiedy?)
Ja i Art jedziemy pociągiem (TLK) z Warszawy - 28 VII (piątek) o 5:50 z Centralnego.
Ja to w ogóle jadę tam do kolegi, bo on ma tam mieszkanie i jak nie będę mial dalej roboty jakiejś w Warszawie i dalej będzie taka nuda to wyjadę wcześniej. Jeśli jednak coś się zmieni to pewnie będę jechał w piątek rankiem czyli z Wami Ann Smile
pozdrawiam
OLI napisał(a):Jeśli jednak coś się zmieni to pewnie będę jechał w piątek rankiem czyli z Wami Ann Smile
Tylko dobrze by było, żebyś się zdecydował wcześniej, bo na ten pociąg miejscówki trzeba wykupić (całe 2 czy 3 zł Wink ). Masz nr do nas jakby co? Smile
ann napisał(a):
OLI napisał(a):Jeśli jednak coś się zmieni to pewnie będę jechał w piątek rankiem czyli z Wami Ann Smile
Tylko dobrze by było, żebyś się zdecydował wcześniej, bo na ten pociąg miejscówki trzeba wykupić (całe 2 czy 3 zł Wink ). Masz nr do nas jakby co? Smile
Pewnie, że nie mam Smile a co do miejscówek Wink jakoś sobie poradzę, wiadomo,że podejmę nieco wcześniej decyzję, ale jechałem już tym pociągiem jakieś dwa lata temu i nie miałem miejscówki i bylo mi dobrze i okej. Bo niby groził mi korytarz, ale mieliśmy z kumplem farta, bo zawsze było dla nas miejsce i to dużo miejsca. Ja się waham czy pociagiem słonecznym nie pojechać, on jest jakoś nieco później, jedzie chyba wolniej, ale jest super tani i fajny Smile
pozdrawiam, będę się odzywał jeszcze jakby co
OLI
ann napisał(a):Ja i Art jedziemy pociągiem (TLK) z Warszawy - 28 VII (piątek) o 5:50 z Centralnego.
Opłaca wam się? :o
Godzinę później macie standardowy pospieszny (który dodatkowo jedzie szybciej Wink )

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Ja będę się tłukł klasycznym rozpadającym się EZT (5:20 z Poznania) Wink
Zeratul napisał(a):Ja będę się tłukł klasycznym rozpadającym się EZT (5:20 z Poznania)
Nie przesadzaj, to całkiem dobre jednostki Smile
Przemek napisał(a):Nie przesadzaj, to całkiem dobre jednostki Smile
Taa - w zeszłym roku do Kołobrzegu jechałem takim z plastikowymi siedzeniami - na tym się nawet godziny wysiedzieć nie dało, a co dopiero czterech :ups: Wink

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Będę mógł chociaż w Kołobrzegu liczyć na pewną płytkę? :Smile
Zeratul napisał(a):
ann napisał(a):Ja i Art jedziemy pociągiem (TLK) z Warszawy - 28 VII (piątek) o 5:50 z Centralnego.

Opłaca wam się? :o
Godzinę później macie standardowy pospieszny (który dodatkowo jedzie szybciej Wink )
Opłaca. Różnica w cenie to 2 albo 3 zł (nie pamiętam dokładnie), czyli koszt miejscówki - a przynajmniej mamy pewność, że będziemy mieli gdzie siedzieć Wink
Zeratul napisał(a):P.S. Będę mógł chociaż w Kołobrzegu liczyć na pewną płytkę? :Smile
Tak Wink

A wszystkim udającym się pociągiem w obie strony polecam wykupić bilet powrotny kupując ten do Kołobrzegu. No chyba, że macie ochotę postać "trochę" w kolejce Big Grin
ann napisał(a):A wszystkim udającym się pociągiem w obie strony polecam wykupić bilet powrotny kupując ten do Kołobrzegu. No chyba, że macie ochotę postać "trochę" w kolejce Big Grin
W zeszłym roku chyba nie było tragicznie - max pół godziny :agent:

Pozdrawiam
Zeratul

P.S.
ann napisał(a):Tak Wink
Mogłem się od razu zgłosić do Ciebie :] Wink
Stron: 1 2