Tym razem autorska produkcja manufakturowa.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://yebood.com/audio/szymon/prozac_3.mp3">http://yebood.com/audio/szymon/prozac_3.mp3</a><!-- m -->
d
Wiesz
Simon? Może nas nie ,,zanudzaj'' zamieszczaniem swoich utworów na forum,tylko nagraj płytke w paru egzemplarzach z dedykacją dla swoich fanów i wyślij nam-my ci podamy adresy
)
Utwór standart świetny.
pozdrawiam
podpisuje się pod pomyłem radzia (tak to się odmienia
)
radziu_88 napisał(a):nagraj płytke
Juz wspominalem - to byłoby kilka płytek...
A poza tym - gdzież ta pasja kolekcjonerstwa?!
Ech... nastrojowe...bardzo nastrojowe... prozac pełną gębą...
Szymonie, nie rób płytek... nie wszystko naraz...
z niecierpliwością czekam na kolejne autorskie wrzuty
Pozdrawiam ciepło
PP
Szykuje mi się tygodniowy urlop, więc - jeśli będę trzeźwy
- postaram się ogarnąć trochę materiału. Mam nagrane różniste rzeczy, ale nie wszystko bym zamieścił na płycie.
Wiele "kompozycji" czeka w kolejce na nagranie. Mam zamiar skrócić tę kolejkę podczas urlopu.
Pozdrowienia.
A ja mam pytanie do autora i do innych, mądrzejszych ode mnie słuchaczy. dlaczego taki tytuł? dlaczego akurat prozac?
laura napisał(a):dlaczego taki tytuł? dlaczego akurat prozac?
Prozac jest lekiem antydepresyjnym. Gdybym miał depresję - podejrzewam, że muzyka stanowiłaby dla mnie swoistą terapię. Stąd tytuł: taki "muzyczny" lek.
Podobnie zresztą, jak "Xanax".
Wiem, że prozac to psychotrop, ale wiedząc o jego skutkach ubocznych (całe szczęście nie z autopsji) proponuję abyś go za pośrednictwem swych, bardzo ładnych utworów, nie rozpowszechniał.
Pozdrawiam
Laura
laura napisał(a):jego skutkach ubocznych
Coś za coś.
laura napisał(a):abyś go za pośrednictwem swych, bardzo ładnych utworów, nie rozpowszechniał.
Twe negatywne doświadczenia zapewne równoważą pozytywne doświadczenia tych, którym ów lek w jakiś sposób pomógł.
Nie kieruję żadnym koncernem farmaceutycznym, więc nie mam "interesu" aby rozpowszechniać żadnego leku.
Tak więc - nie mogę skorzystać z Twej propozycji, korzystam natomiast z prawa do tytułowania swoich utworków wg własnego uznania.
Pozdrawiam.
Simon napisał(a):Twe negatywne doświadczenia zapewne równoważą pozytywne doświadczenia tych, którym ów lek w jakiś sposób pomógł.
nie.. jednak nie będę tego komentować..
Simon napisał(a):korzystam natomiast z prawa do tytułowania swoich utworków wg własnego uznania.
I nie zamierzam Ci tego prawa odbierać. (ale zapytać mogłam, prawda?)
A pomijając tytuł utworek jest bardzo miły dla ucha. Gratuluję.
Pozdrawiam i czekam na kolejne.
laura napisał(a):nie.. jednak nie będę tego komentować..
Gdyby lek nie miał żadnego pozytywnego działania... nie byłby lekiem, prawda?
Tak więc Twoje, jednostkowe, doświadczenia nie mogą jednoznacznie rozstrzygać efektywności specyfiku. Depresja może mieć baaaardzo odmienny przebieg i w zasadzie każdy "przypadek" należałoby rozpatrywać osobno. Fakt, iż jednej osobie nie pomógł, czy wręcz zaszkodził, nie może przekreślać faktu, że innej osobie lek mógł pomóc. Ale masz rację - nie komentujmy tego więcej, bo to dział muzyczny, a nie farmaceutyczny.
laura napisał(a):nie zamierzam Ci tego prawa odbierać. (ale zapytać mogłam, prawda?)
Prawda - oczywiście, że mogłaś zapytać. Ale kiedy Ci odpowiedziałem, obruszyłaś się, że przecież wiesz, czym jest Prozac i w trybie oznajmującym zaapelowałaś, bym nie "rozpowszechniał fałszywego świadectwa". Dlatego powołałem się na swe prawo do tytułowania utworów.
laura napisał(a):pomijając tytuł utworek jest bardzo miły dla ucha. Gratuluję.
Bardzo sie cieszę.
laura napisał(a):Pozdrawiam i czekam na kolejne.
Lauro - "kolejne" są od dawna na stronie. Zamieściłem tu juz chyba z kilkanaście plików.
Pozdrawiam.
Simon napisał(a):Tak więc Twoje, jednostkowe, doświadczenia nie mogą jednoznacznie rozstrzygać efektywności specyfiku.
Ja nei mam osobistych doświadczeń z prozakiem, tylko dużo o nim czytałam, ale nie mówmy już o tym. Skupmy się na sztuce.
Simon napisał(a):Lauro - "kolejne" są od dawna na stronie. Zamieściłem tu juz chyba z kilkanaście plików.
Już je odkryłam i przesłuchuję..
Pozdrawiam mocniej niż poprzednim razem
laura napisał(a):Już je odkryłam i przesłuchuję..
Bardzo sie cieszę.
laura napisał(a):Pozdrawiam mocniej niż poprzednim razem
A ja niezmiennie - bardzo serdecznie.