02-09-2006, 01:26 PM
a Ty Jakub nie zakówasz do matury?
tylko tak sobie skaczesz po kanalach... ja to już prawie nie pamiętam, kiedy oglądałam telewizję...
pozdrawiam
nat

pozdrawiam

nat
Jkub napisał(a):No i nie strasz tak tym brakiem czasu bo jeszcze ze studiów zrezygnujeale ja mówię o braku czasu na leniuchowanie, dla jk zawsze znajduje czas
Jkub napisał(a):No i nie strasz tak tym brakiem czasu bo jeszcze ze studiów zrezygnujeNie rezygnuj.
Zeratul napisał(a):ann - czemu używasz brzydkiego słowa na s... ?Przepraszam. Nie bij :
natkozord napisał(a):ja to już prawie nie pamiętam, kiedy oglądałam telewizję...Rany,to co Ty studiujesz?! :o
Mistszu napisał(a):Jkub - morał wychodzi jeden - nie rezygnuj ze studiów,zrezygnuj z sesjiZobaczymy co sie da wykombinować
Jkub napisał(a):Cóż pozyjemy zobaczymyno, matura to pikuś, ale wszystko przed Tobą i zapraszam do Torunia, a dla słuchania JK zawsze się znajdzie czas
natkozord napisał(a):no, matura to pikuśTo się łatwo mówi,jak się już zdało
Jkub napisał(a):toruń to mam od dawna na celownikuA co masz zamiar studiować? d
Jkub napisał(a):chciałbym na prawo (lub lewo)labo historięGratuluje wyboru
Jkub napisał(a):a jeśli sie nie uda w Toruniu to pozostaje jeszcze parę miejscDokładnie Toruń nie jest jedyny-chociaż bardzo dobry-ja również przyznaje że patrze na niego ,,łakomym'' wzrokiem
Jkub napisał(a):Kraków jest dla mnie odrobineza daleko bo to drugi koniec Polski, a Toruń jest w ram sasA nie lepiej np. do Gdańska?Bo chyba też tam masz nie za daleko?
Radziu_88 napisał(a):A nie lepiej np. do Gdańska?Bo chyba też tam masz nie za daleko?No widzisz sprawa w ogólnym zarysie nie wygląda wcale tak pieknie i kolorowo jakby sie zdawacmogło :/ W Gdańsku stosunkowo niedawno była GRUBA afera na wydziale prawa i amninistracji. Nie będęwdawał sie w szczegóły ale spora część kadry poleciała za przekręty, a nadal nie jest tam zbyt ciekawie. Drógą rzecz, która może odstraszaćod UG jest ich "polityka rekrutacyjna". Faforyzuja nadal starą maturę i nie chcą sie przyznać do błędu bo majązbyt wysokie mniemanie o osbie. Dodatkowo miałbym za blisko do domu
Nowhere Woman napisał(a):Ekhm... Toruń... Przyszła stolica IV RPRaczej ośrodek kształcenia wyższego miłośników JK
Jkub napisał(a):Dodatkowo miałbym za blisko do domuHehe-nie ma jak to sie uwolnić troche od rodziców? Ja to im odjade to mnie nie znajdą :wredny:50 km to na piechotę można zrobić
Filip P. napisał(a):Jak można faworyzować stara maturę, kiedy większość ludzi ma tylko nową?Cóż jak to keidyś ktoś powiedział:,,Są ludzie i taborety''
Filip P. napisał(a):Ja bym chciał do KrakowaMam rozumieć,że na Jagielloński?
Simon napisał(a):A jakby kto wylądował we Wrocku - zapraszam na pierwsze piwo w moim mieście.Hmm kusząca propozycja Simonie
radziu_88 napisał(a):Mam rozumieć,że na Jagielloński?No Jagielloński
Filip P napisał(a):Jak można faworyzować stara maturę, kiedy większość ludzi ma tylko nową?Można i to bardzo łatwo. Stosując taki oto przelicznik 6 (stara matura)- 100 % (nowa) i odpowiedzni dalej. Powiedz mi teraz jaki jest problem w uzyskaniu 6 ze starej matury a jki w uzyskaniu 100 % z nowej :/ Pozostaje jeszcze pytanie po co to robia? Odpowiada na to dowcip:
Filip P napisał(a):Ale to jest nie możliwe Radziu, ludzie ze starą maturą to tacy, którzy skończyli jeden kierunek (bądź są w jego trakcie) i podejmują nowy, takich ludzi jest dużo mniej niż świerzo upieczonych maturzystów. Nie wierze, że w Gdańsku mieszkają ludzie z maturą zdaną na 30%, których łatwo w taki sposób oszukać...Nie tylko ludzi zaczynajacy drógi kierunek, ale takrze absolweńci szkół zaocznych i wieczorowych oraz techników idących starym programem. UG nie chce zrezygnować z takiej rekrutacji jaką obecnie ma i to jest ich sprawa. Większość uczelni juzto zmieniła i ustaliła proporcje przyjęć. Przestraszyli sie kogo poprzyjmowali w zeszłym roku. Bo co tu ukrywać ludzie ze starą matura kończący technika i wieczorówki prezentują zazwyczaj odrobinę niższy poziom niż absolweńci liceów.
Jkub napisał(a):A co du uczelni to Jagielonka to chyba mażenie sporej liczby osóbOczywiście.Moje również
Kuba Mędrzycki napisał(a):Chyba po mału czas na zmianę działu..Dokładnie.Trzeba kończyć ten off topic bo jeszcze :ban: bedzie
Simon napisał(a):A jakby kto wylądował we Wrocku - zapraszam na pierwsze piwo w moim mieście.Siedzę już tam od paru miesięcy i piwa jeszcze nie widziałem
Jkub napisał(a):A co du uczelni to Jagielonka to chyba marzenie sporej liczby osóbJa tam o niej nigdy nie marzyłem