08-25-2004, 05:28 PM
08-25-2004, 08:16 PM
Andsuku - wprawdzie nie powinienem zabierać w tej sprawie głosu, ponieważ nie jestem upoważniony przez nikogo z administracji forum, ale jako miłośnik JK mogę się wypowiedzieć. Gdybyś obejrzał dokładniej inne posty na tej stronie, łatwo zorientował byś się, że jesteśmy tu zagorzałymi przeciwnikami mp3-ójek. Pomijając czysto prawne aspekty tej kwestii, uważamy - myślę, że mogę się wypowiadać w liczbie mnogiej, iż odsłuchiwanie, a tym bardziej rozpowszechnianie LEGALNIE I OFICJALNIE WYDANYCH utworów JK w takiej postaci jest oszukiwaniem Mistrza, czyli w obecnej sytuacji - Jego spadkobierców. Poza tym jest to niemoralne.
Dla Twojej informacji. "Requiem rozbiorowe" nagrane jest na płycie "Ale źródło wciąż bije..." dołączonej do zbioru utworów Jacka pod tym samym tytułem.
Dla Twojej informacji. "Requiem rozbiorowe" nagrane jest na płycie "Ale źródło wciąż bije..." dołączonej do zbioru utworów Jacka pod tym samym tytułem.
08-26-2004, 04:17 PM
Igor - bardzo dobrze 
andsuk - proponuję zakup ksiązki (z płytą
), o której mówił Igor 

andsuk - proponuję zakup ksiązki (z płytą

08-27-2004, 05:51 PM
Dodam jeszcze, że nie musisz daleko szukać, bo zakupu można dokonać na tym forum, a nawet w tym samym dziale! A chyba nikt nie ma wątpliwości, że to bezcenna pozycja...