01-23-2006, 09:48 PM
Dziś(23.I.2006) w radiowej trójce kilka minut temu tak koło 22:35 można było usłyszeć poczekalnie
Niestety była tylko jedna piosenka
ale to zawsze cos tym bardizej, że to bylo tak bez okzaji.

kaja napisał(a):Ja jeszcze nie słyszałam a słucham dość długo...Program III Polskiego Radia to stacja, w której Jacka można usłyszeć najczęściej.
Simon napisał(a):Program III Polskiego Radia to stacja, w której Jacka można usłyszeć najczęściej.Nie do końca zgodził. W radiowej Dwójce, zawsze w soboty po północy można posłuchać programu "Śpiewnik poetycki". Jest to lepsza nieco wersja śp. "Gitarą i piórem". Często w tej audycji można usłyszczeć Kaczmara. Ot, choćby dzisiaj będą jego piosenki.
Paweł Konopacki napisał(a):Nie do końca zgodził. W radiowej Dwójce, zawsze w soboty po północy można posłuchać programu "Śpiewnik poetycki". Jest to lepsza nieco wersja śp. "Gitarą i piórem". Często w tej audycji można usłyszczeć Kaczmara. Ot, choćby dzisiaj będą jego piosenki.Miałem na myśli Pawle całosć radiowej obecności Jacka na antenie w trakcie kariery.
Simon napisał(a):Miałem na myśli Pawle całosć radiowej obecności Jacka na antenie w trakcie kariery.Napisałeś w czasie "można go usłyszeć" stą sądziłem, że chodzi o sytuację aktualną. Ale jeśli także o przeszłosć, o całą karierę, to z pewnością Trójka dawała go najwięcej. Zresztą nie ma się co dziwić - Trójka jest przecież programem publicznego radia najbardziej odpowiednim dla tego rodzaju twórczości.
I myślę, że w takim podsumowaniu faktycznie Trójka okazałaby się stacją, gdzie "było Go" najwięcej.