Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Kraków - po nowym roku?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Uffff..... wreszcie wolna chwila (niech szlag trafi Nową Hutę Tongue ). Pytanie mam do ludzi z Krakowa i okolic - ma ktoś jakieś obawy przed wychyleniem kilku kufli/kielszków "za rok", jakoś na początku? Oczywiście już nie w "Rutynie"...
Jeśli o mnie chodzi to styczeń mam raczej całkowicie zajęty...

Pozdrawiam
Ja jestem chętny, tylko nie zrób mi tego spotkania w pierwszy weekend nowego roku.
Chciałbym się z Wami spotkać, ale jak wiecie, (zmiany) nie zawsze dam radę.
:beer: Pozdrawiam
O k(cenzura) mać... ale odzew, południowcy, wstydzilibyście się...
Z chęcią się spotkam, tylko czekam na jakieś ściślejsze ustalenia, bo nie zawsze jestem w Krakowie. W najbliższy weekend najprawdopodobniej będę w Gdańsku.

Słoneczności
Ola
No widzę, że powoli coś się zaczyna kształtować... Smile
To ja też chętnie... Tylko poproszę konkretniej Wink
No to podajcie propozycje terminow, coś trza ustalić. Szymon jak zwykle nie ma czasu, to już wiemy Tongue. U mnie raczej odpada przyszła sobota, czyli 14, bo będę leczył potwornego kaca Tongue, z tychże powodów odpada też przyszły piatek, bo wtedy będę dzielnie na tego kaca zapracowywał :drunk: Ale generalnie mogę się dostosować.
Mnie odpowiadałby termin 21.01 (sobota) , może się jakoś dogadamy ? :beer:
W sumie 21 mógłby być... :beer:
A to się (przynajmniej dla mnie) jeszcze gorzej składa, bo jedyna sobota, która by w mi w miarę odpowiadała wypada 14 stycznia - i to też na niedługo bo przed 21 muszę być w Piwnicy. Ale mną się naprawdę nie przejmujcie - gra to w istocie nie warta świeczki. Spotkanie ze mną to nic nadzywczajnego :wink:

Pozdrawiam serdecznie
Szymon napisał(a):Ale mną się naprawdę nie przejmujcie - gra to w istocie nie warta świeczki. Spotkanie ze mną to nic nadzywczajnego
Sami ocenimy :wink:
Ależ proszę bardzo - podejrzewam, że gdzieś w okolicach listopada znajdę godzinkę na spotkanie :wink:

Pozdrawiam serdecznie
Szymon to Ty strasznie zabiegany jestes... a listopad? czemu nie Smile
Łukasz napisał(a):a listopad? czemu nie
To znakomicie. Proponuję sobotę, 4 listopada o 19 Smile Chyba, że Wam nie odpowiada? :wink:
14 stycznia są Świetliki w Żaczku (tam gdzie mordują...)
Ale także 14 stycznia Kinga śpiewa w Piwnicy, Pat - jako gość specjalny Smile

Pozdrawiam serdecznie
21.01 (sobota) - Multan, Łukasz co z Wami pasuje ten termin ??
Narazie tylko Eliszeba zaakceptowała zaproponowaną datę.
Szymon napisał(a):Ale także 14 stycznia Kinga śpiewa w Piwnicy, Pat - jako gość specjalny
Ale ja wybieram Świetliki. No wiesz, mają charakter :twisted:
Czapon pytasz, a wiesz Smile pewnie, że mi pasuje Smile zresztą każdy termin mi pasuje Smile
Dlaczego nie w Rutynie? :lol: Ja uwielbiam to miejsce. Zawsze się znajdzie ktoś kto pokaże gołą dupę śpiewającemu właśnie zespołowi Smile no i jest się z kim bić jak ktoś bardzo chce. A i policja przyjechać może. Generalnie klimat niepowtarzalny.
Cytat:Czapon pytasz, a wiesz pewnie, że mi pasuje zresztą każdy termin mi pasuje
Bardzo się cieszę, a więc do zobaczenia. Tylko gdzie ??

[ Dodano: 2006-01-11, 15:09 ]
Patrycja ?! ::flirt:: :wink:
hmm może w Starym Porcie? jest blisko rynku, jest fajny klimat i jest nawet piano jak ktoś będzie miał ochotę, a może i nawet ktoś gitarę przyniesie :wink: Smile

[ Dodano: 2006-01-11, 15:24 ]
a Patrycja to hardcorowa dziewczyna :lol: Smile
Łukasz napisał(a):może w Starym Porcie? jest blisko rynku
A tak dokładniej to gdzie? :oops:
a dokładniej to jest to na przeciwko Collegium Novum....
Ola napisał(a):A tak dokładniej to gdzie?
a jeszcze dokładniej to na rogu Jabłonowskich i Straszewskiego
misiek_skocz, - no kolega podał najdokładniej Smile
Dzięki! Teraz to już chyba trafię Wink
Ja przeciwko 21 nie ma na razie nic (chyba, że mi się coś pozmienia w grafiku, TFU!). Natomiast przeciwko "Staremu Portowi" mogę mieć pewne zastrzeżenia... Nadal obstaję przy "Strzesze".
Łukasz napisał(a):a Patrycja to hardcorowa dziewczyna
Mylisz się - jest abstynentką (z małą przerwą :wink: ) od dobrych paru lat. I nie skrzywdziłaby nawet muchy :wink: chociaż uwielbia grać stanowczą, nieprzejednaną i złą Smile
Łukasz napisał(a):hmm może w Starym Porcie? jest blisko rynku, jest fajny klimat i jest nawet piano jak ktoś będzie miał ochotę, a może i nawet ktoś gitarę przyniesie
Ja w Porcie bywam w tygodniu codziennie (dzisiaj byłem nawet dwa razy Smile ) z tym, że wieczorami jest niebywały tłok - mnie i tak nie będzie, ale poradzić zawsze mogę :wink:

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
Stron: 1 2 3 4 5