Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Nagrania w jakiejkolwiek postaci- macie? Skąd bierzecie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na początek- witam wszystkich. Smile

Pytanko moje proste: czy znacie jakieś źródło występów Jacka (lub całego Tria) utrwalonych w formie video? Nie mówię tu ani o ściąganiu czegoś z internetu, ani o nagrywaniu z TV (od kilku lat puścili może... sami wiecie, ile). Można gdzieś coś kupić/wypożyczyć?

A może sami jesteście w posiadaniu kaset/płytek z zarejstrowanymi programami Kaczmarskiego, którymi bylibyście skłonni się podzielić? Możliwe różnorakie formy okazania wdzięczności. :wink:
wbpolsl napisał(a):Na początek- witam wszystkich. Smile
Witam :]
wbpolsl napisał(a):Można gdzieś coś kupić/wypożyczyć?
Hmm,mi osobiście nie udało się trafić na coś takiego,w sensie,że kupić lub wypożyczyć,a często poszukje tego rodzaj rzeczy Smile

Chętnie i sam bym się dowiedział czy jest jakaś możliwość
Generalnie dział Telewizja dotyczy programów telewizyjnych z JK a nie nagrań - przenoszę do Hyde Parku :]

Pozdrawiam
Zeratul
Zeratul napisał(a):Generalnie dział Telewizja dotyczy programów telewizyjnych z JK a nie nagrań - przenoszę do Hyde Parku :]
:prosze: Lojalny i do końca wierny, będę Twych porad słuchał dalej... :wink:

A tak między nami i na marginesie, nie wierzę, żebyś nie miał jakichś nagrań. :twisted:
wbpolsl napisał(a):A tak między nami i na marginesie, nie wierzę, żebyś nie miał jakichś nagrań. :twisted:
Prywatnych (tj. własnoręcznie zrobionych/ zgranych z TV) nie mam Sad

Pozdrawiam
Zeratul
Gdyby to było takie proste to każdy dawno by wszystko miał.... :]
Petrvs napisał(a):Gdyby to było takie proste to każdy dawno by wszystko miał....
No, to byłby piękny świat Smile
Petrvs napisał(a):Gdyby to było takie proste to każdy dawno by wszystko miał.... :]
Między "nic" a "wszystko" jest jeszcze na przykład "cokolwiek"... Na początek chciałbym osiągnąć chociaż taki stan posiadania. Big Grin
To cokolwiek to jest to co kto nagrał z tv :] ale podobno o to nie pytałeś. Big Grin