Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: nadzieja III - eliminacje Poznań
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
tak przeglądam sieć i nic nie znajduje
nie orientuje się może ktoś z forumowiczów czy w Poznaniu odbędą się aliminacje do Nadzieji przyszłorocznej?
Jeśli już to wzorem roku ubiegłego zapewne w Toruniu.
Poprzednie eliminacje były nie w Toruniu, lecz we Włocławku. Natomiast bardzo możliwe (choć nie na 100% pewne), że w kwietniu przyszłego roku eliminacje w Toruniu się odbedą. O Poznaniu niestety nic mi nie wiadomo.
Fundacja im. Jacka Kaczmarskiego czyni starania organizacyjne by eliminacje odbyły się w Poznaniu, Łodzi i Warszawie.
Odbędą się one na wiosnę przyszłego roku.
W planach jest także - jak przyznaje Michalf - Toruń. Ponadto Gdańsk i Szczecin.
Myślę, że już w styczniu bądź na początku lutego będzie można podać dokładne terminy.
Pozdr.
A tak w ogóle pozwoliłam sobie zmienić tytuł temat - z nadziei II na nadzieję III dSmile
dziękuje ann Smile takie małe niedopatrzenie Smile

no to pojawiło się światełko w tunelu że w tym roku nie prześpię eliminacji Tongue
dzięki za wiadomości
Ja tak moze nie do końca w temacie, ale jakoś nie mogłam odnaleźć...jaki jest termin Kołobrzeskiej Nadzieji 2006?
28-29 VII.
Kate, święty duch Pana Boga chwali, gdzieś Ty była tyle czasu Smile ? Czy będę bardzo niedyskretny jeśli zapytam o losy filmu kręconego przez Was podczas ubiegłorocznej Nadziei?
no prosze, jak to miło jak się ktoś na mój widok cieszy..Smile
losy filmu wyglądają tak, ze nasz sprzęt się poddał, ale my nie...słowem, dostaniecie go przed następną Nadzieją...

PS....wiem, wiem... Smile
Lepiej póżno niż wcale Big Grin . Życzę zatem żeby się udało zwyciężyć złośliwość rzeczy martwych Wink ! No i wpadaj do nas częściej Smile .
Nie no ja odwiedzam Was tu czasem, tyle tylko, że pocichaczu Wink