Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Kraków - Spotkanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Spotkanie jak najbardziej miłe, pozostałe okoliczności (miejsce) nie. W takim wypadku, wierząc, że nadal będzie się coś działo, dam informacje co do następnego w najbliższymcasie. Mam nadzieję, że tam się tego typu incydenty nie powtórzą
No Fizol i ja już dotarliśmy Smile oczywiście fanie było... tylko te incydenty....
Skawina też bardzo zadowolona tylko..... ;/ .
Następnym razem zmienimy lokal i będzie OK. Pzdrawiam
PS
było fizolowo :lol:
Multan napisał(a):(miejsce) nie
Łukasz napisał(a):tylko te incydenty....
czapon napisał(a):Następnym razem zmienimy lokal
??
MacB napisał(a):??
:roll:

Przepraszam wszystkich, że na forum, ale nie mam jak inaczej się skontaktować.
Łukasz, Bogdan jak macie możliwość zadzwońcie do mnie na 2911549 lub na gg
Jakie incydenty?
Czapon, zdaje się Artku, w odpowiedzi na moje "??" chce ujednolicić zeznania. To się (popraw Multanie) nazywa chyba mataczeniem :lol:
MacB napisał(a):??
Maćku - Ciebie to nie powinno chyba dziwić Wink
Ale co nie powinno dziwić? Bo już się pogubiłem. Tym bardziej, że raczej nie zdziwienie, a zwykła ciekawość stała za tymi "??". Zresztą - nieważne....
Nie jest to temat na forum
Łukasz napisał(a):Nie jest to temat na forum
Tak też sobie wymyśliłem, ale pytanie już poszło w świat. Umówmy się, że go nie zadałem, OK? Wink
OK :wink:
Łukasz napisał(a):Nie jest to temat na forum
Lepiej nie pozostawiaj tego tematu naszym domysłom :twisted:
Hmm niech to będzie motywacja do kolejnego spotkania w Krakowie i mam nadzieję, że w dużo większym gronie Smile
Łukasz napisał(a):Hmm niech to będzie motywacja do kolejnego spotkania w Krakowie i mam nadzieję, że w dużo większym gronie
jestem zdecydowanie na TAK :beer:
Żeby to było takie proste Sad
Sad właśnie zawsze tyle trudności ;/
Tak z ciekawości... na ile te Wasze spotkania są "zamknięte"?

Pozdrawiam serdecznie
W ogóle nie są! był temat na forum, ale odezwał się między innymi: Multan, Czapon, Fizol oraz ja i taką też ekipą się spotkaliśmy...
Rozumiem. Pytałem raczej o to czy Wszyscy się dobrze znacie itp itd...

Pozdrawiam bardzo serdecznie
Przyjedź do Kielc Szymon, to poznasz bardzo wielu/wiele z nas Smile
to bardzo dobry pomysł Smile
Bardzo Wam dziękuję, ale w najbliższym czasie przekracza to niestety moje czasowo-logistyczne możliwości. Mam jednak nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze... Smile

Pozdrawiam jeszcze serdeczniej
Zawsze możesz sobie zarezerwować czas na Przemyśl V. Wink
Tak, impreza ponad wszystkie Smile
Łukasz skąd wiesz, przecież nie byłeś! :wink:
Fizol mi opowiedział Smile Smile Smile :lol: :lol: :lol: :wink:
Szymon napisał(a):Pytałem raczej o to czy Wszyscy się dobrze znacie itp itd...
Nie znaliśmy się wcześniej, znaczy ja z Multanem już się raz spotkałem.
To bardzo fajne przeżycie, poznawać ludzi którzy mają podobne upodobania. Bardzo się cieszę, że poznałem osobiście Grabi, Ole, Łukasza, Fizola oraz Multana i KN z rodzinami (z tego miejsca wszystkich serdecznie pozdrawiam), wierzę w to, że spotkamy się jeszcze nie jeden raz. Niestety Kielce odpadają nad czym ubolewam. Na ostatnim spotkaniu rozmawialiśmy o zrobieniu imprezki w Krakowie (takiej granej i śpiewanej) na którą już dziś Cię Szymonie, myślę, że w imieniu wszystkich zapraszam. Też mam bardzo mało wolnego czasu, ale takie spotkania naprawdę pomagają naładować baterie. Mam tylko nadzieję, że kiedyś dotrę do Przemyśla i poznam jeszcze więcej bardzo ciekawych ludzi.
Pozdrawiam wszystkich, Szymonie do zobaczenia
Łukasz napisał(a):Fizol mi opowiedział
Kochany, Fizol to może ze 20% pamięta tego co było. Resztę musiał zmyśleć :lol:
heh to zmyślał bardzo dobrze Smile zresztą resztę widziałem na filnie i jakoś udało mi się ustalić całość Smile
Stron: 1 2