Pytanie do szanownej administracji. Ciągle "świeci mi się" informacja, że mam dwa posty nieprzeczytane. Jak klikam na tą informację to pojawia się wiadomość, że nie znaleziono żadnych postów odpowiadających zapytaniu. Można to jakoś zlikwidować, bo mnie to wnerwia...?
Ja osobiście podejrzewam, że to jakiś błąd forum
Też to mam, a nie wiem skąd się to bierze. Nb - post nieprzeczytany po przeczytaniu wciąż pozostaje nieprzeczytanym (oj zamotałam chyba
) tylko przy postach jednej osoby... Obawiam się, że jedynym wyjściem może być kasowanie tych feralnych postów
błąd skryptu. Na wielu bbphp mi się to przytrafia. Albo, że same się odznaczają. Mzoę w nowszych wersjach to poprawią.
A ja na odwrót.Na samym początku jak się logowałem to wyświetlały mi się posty nieprzeczytane w tych tematach gdzie były i od razu było jasne gdzie maszerować.teraz po datach muszę szukać to gorzej także taka opcja wcale nie jest zła i byłbym za nią.
No ja nie mogę skasować tego czego mi komp nie pokazuje...
Nierozumiem u mnie wszystko jest ok. Pokazuje, gdzie sa nie przeczytane i po wejściu znika. Nie stosuje wstecz a tytułów działów na górze każdego tematu.
Dopiane po zastanowieniu...
Chyba już wiem co się wam wyświetla
. Coś ann dla was szykuje i pewnie dostajecie informacje ile tego przybyło danego dnia. Musicie troszkę poczekać, ale szybciej tego moje kochanie nie zrobi bo to spore jest
No u mnie wszystko działa wzorowo... Ale po takiej zapowiedzi zaczyna mnie brać ciekawość...
Co też ta Ann szykuje?...
Pozdrawiam...
Ja tam lubię niespodzianki. A jak Ann szykuje to na pewno warto czekać
ja wole uciekac bo pewnei w niespodziance przy okazji bana dostane
Nie bój się Armagedda - tym razem niespodzianka nie jest wymierzona w Ciebie
A co do samej niespodzianki - większość powinna być bardzo zadwolona
ann napisał(a):Nie bój się Armagedda - tym razem niespodzianka nie jest wymierzona w Ciebie
A co do samej niespodzianki - większość powinna być bardzo zadwolona
O jasna cholera, jak kobieta tak pisze... już się boję
:-o
mnie się nie da zadowolić więc raczej bać się nie będę, hehe
Yoze napisał(a):mnie się nie da zadowolić więc raczej bać się nie będę, hehe
baby ci brak, haha
Armagedda napisał(a):Yoze napisał(a):mnie się nie da zadowolić więc raczej bać się nie będę, hehe
baby ci brak, haha
hehehe toś trafił jak kulą w płot LOL hehe
Cytat:raczej nie, pewnie kobita sprawi ze zbych sie zarejestruje
Myślisz że Ann ma aż taką zdolność przekonywania?...
No OK... Zobaczymy...
Pozdrawiam...
jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony 8)
Cytat:błąd skryptu. Na wielu bbphp mi się to przytrafia. Albo, że same się odznaczają. Mzoę w nowszych wersjach to poprawią.
CHyba raczej nie bo tego nie ma w starszych nie shackowanych wersjach.
Armagedda napisał(a):jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony
nie, nie chodziło o logo - ono jest też na stronie
a co się nie podoba?
ann napisał(a):Armagedda napisał(a):jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony
nie, nie chodziło o logo - ono jest też na stronie a co się nie podoba?
IMO trosze za duzo tekstu, ale i tak jest calkiem ladne
ann napisał(a):Armagedda napisał(a):jesli chodzilo o logo na gorze to jestem zawiedziony
nie, nie chodziło o logo - ono jest też na stronie a co się nie podoba?
e... nie podoba sie to, ze potem bedziecie narzekac ze macie za malo miejsca na serwerze
nie będziemy - o to się nie martw
właśnie część użytkowników zwolniła trochę miejsca
No Yoze, baba jest, a zadowolenia brak... może za wysokie wymagania? :wink:
doprawdy - to że nic nie rozumiem to nic nowego - niektórzy co mnie znają to wiedzą hehe - ale koleżanki nie rozumiem qrde no - hmm może zostałem obrażony i należy mi pomóc przez ostrzeżenie dla koleżanki!?
Tak, tak, już widzę te tłumy pędzące Ci z odsieczą.... A koleżanki rozumieć nie musisz, obowiązku nie ma.
Koleżanka siĘ miĘ czepia - proszę żeby ktoś łaskawie poinstruował koleżankę o zasadach POŻYCIA na forum bo widzę, że grzeszy... bynajmniej nie wiedzą
A kolega chyba dziś coś przepracowany i jak sobie sam rady ze mną dać nie może, tylko wzywa na odsiecz innych, to niech dyskusji nie zaczyna.
niezhakowane też mają ten problem. Za dobry przykład może posłużyć:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.forum.kasart98.com">http://www.forum.kasart98.com</a><!-- m -->