Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Warto, nie warto?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak myślicie, warto kupić?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/369141">http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/369141</a><!-- m -->
Box to jest niezbędnik i powinieneś go kupić jak najszybciej.
Tylko czy aby na pewno znajduja się na nim WSZYSTKIE (znane) utwory Jacka?
Nie. Smile
Paulus napisał(a):Tylko czy aby na pewno znajduja się na nim WSZYSTKIE (znane) utwory Jacka?
Oczywiście, że... nie :roll:
W końcu ma nawet wyjść suplement.
Jednak nawet wtedy nie będzie tam wszystkich Big Grin

Ale i tak Box jest pozycją obowiązkową dla każdego kaczmarofila 8)

Pozdrawiam
Zeratul
Dokładnie Zeratul - box trzeba mieć! Ech, pamiętam jak całkiem niedawno go sobie kupiłem - Jezu, jaki ja byłem szczęśliwy! Big Grin Sama ceremonia otwarcia trwała z pół godziny Tongue Choćby dla samej statysfakcji posiadania takiej kolekcji trzeba box mieć Smile
Pozdrawiam!
Chowam się. Nie mam tego boxu. Jestem załamana Big Grin ale kiedyś go nabędę. Jak nieco stanieje Big Grin
On nie stanieje. Będzie coraz droższy bo zapewne niedługo wyczerpie się cały wytłoczony nakład a wtedy pozostanie tylko drugi obieg. Czy 200 zł (tak jest w MM) za 22 płyty to jest dużo? Poza wszystkim, to jest materiał bezcenny...
200 zł za taki zestaw to niewiele. Ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że box kupiła siostra.
Z ciekawości zapytałem w Zakopanem ile chcą za Box, okazało się że cena wynosi 240 zł. Więc nawet wliczając koszty przesyłki można zaoszczędzić.
Oczywiście patrząc na cene jest ona bardzo dobra Smile Niestety nie mam na razie tyle fundusy żeby to sobie zakupić ;/ Mam nadzieje,że w najbliższej przyszłości zdołam się w to zaopatrzeć.

pozdro
Ja kupowałem miesiąc temu (wiem że późno, ale wcześniej kasy brakło...) w Empiku. Jako że w naszym nie było, złożyłem indywidualne zamówienie (bezpłatne to jest) i po tygodniu już przyszło. Zapłaciłem 200 zł (199,99 kosztowało, grosz "napiwku" Tongue tzn nie miała kasjerka wydać Smile ). Reasumując polecam empik.
To nie zmiena faktu, że i tak nie dam ardy teraz zakupić Smile
Potem może być za późno!!!! Ja tak wpadłem z "Ale źródło wciąż bije..." Żal było / nie było kasy, a jak w końcu zdecydowałem się kupić to nakład się skończył Smile Teraz pozostaje mi czekać na nowe wydanie Big Grin Jak dorwiesz dwie stówy to kupuj bez zastanowienia!
własnie z tym jak dorwę Big Grin trzeba będzie pogadać z rodzicielami Smile a nuz ich przekonam Big Grin
agaciczek napisał(a):własnie z tym jak dorwę Big Grin trzeba będzie pogadać z rodzicielami Smile a nuz ich przekonam Big Grin
Nom trzeba ,trzeba. Ale znając moich ,mi by nie dali,więc trzeba zbierać swoje fundusze i kupować Smile

pozdro
Paulus napisał(a):Tylko czy aby na pewno znajduja się na nim WSZYSTKIE (znane) utwory Jacka?
Nie. Ale pełniejszego zestawu nie ma Wink

A jeśli ktoś ma w okolicy empik to niech zerknietu. Wydaje mi się, że ciekawa oferta Wink
Aha. A te najważniejsze piosenki są na płytach? (nie orientuje się co jest w jakim albumie)
Są, są...
A skoro się nie orientujesz, to TU masz małą ściągę
Ok. Dzięki za pomoc. Przejzałem sobie wszystko i zdecydowałem, że się skuszę. :]
:zamykamy: