Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Poszukuje Ksiazki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Otoz poszukuje ksiazki Kaczmarskiego "Autoportret z Kanalia". Jakby ktos z was wiedzial gdzie ja mozna dostac gdyz bylem w kilku bibliotekach u mnie w miescie i szukalem w ksiegarniach na internecie i niestety nie moglem znalesc...

Dziekuje z Gory za pomoc
Z jakiej Góry?
I zapraszam z tym do Ogłoszeń.
We Wrocławiu jest chyba tylko jeden egzemplarz ;/
fizol napisał(a):We Wrocławiu jest chyba tylko jeden egzemplarz
W jakim sensie?
Tzn. w bibliotekach które zwiedzałem nie było tylko moja znajoma znalazła przypadkiem. A ja dość długo szukałem, może coś przegapiłem...
Simon napisał(a):W jakim sensie?

Zapewne chodzi o bibliotekę Smile :!: no bo chyba nie o to, ze w całym mieście jest tylko jeden egzemplarz tej książki :lol:

[ Dodano: 2005-10-04, 18:23 ]
Fizol, byłeś szybszy Smile ale tylko o minutę :lol:
Zaglądaj na allegro
Tydzień temu na allegro był "Autoportret z kanalią", książka "poszła" za 60 zł. To chyba bardziej warto spróbować na <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ksiegarnia-polska.com/">http://www.ksiegarnia-polska.com/</a><!-- m --> Antykwariat ( we Wiedniu), jest za 7,99 eur.
adam_now napisał(a):Zapewne chodzi o bibliotekę
W publicznych nie radzę szukać, bo to strata czasu. Sprawdź w Bibliotece Uniwersyteckiej, Wojewódzkiej lub Pedagogicznej. Miałem niegdyś kilka egzemplarzy, ale sprezentowałem. W antykwariatach można czasem spotkać książki Jacka za niewielkie pieniądze.
Dzieki Smile w takim razie jutro ide na polowanie w natykwariatach a jezeli nie znajde to zamowie z tego sklepu
A ja w jednej gdańskiej bibliotece kupiłam na kiermaszu tę książkę za 2 zł. A w zasadzie dostałam za darmo, bo bibliotekę prowadzi moja koleżanka Smile

Życzę powodzenia w szukaniu!
:o a raczej :Confusedurprise:: jeśli coś jeszcze związanego z Kaczmarskim Ci wpadnie do ręki, to pamiętaj o mnie, mogę przyjechać specjalnie do Krakowa, to niedaleko Smile
pozdr
n
...wlasnie ktos to rzucil na Allergo...
natkozord napisał(a)::o a raczej :Confusedurprise:: jeśli coś jeszcze związanego z Kaczmarskim Ci wpadnie do ręki, to pamiętaj o mnie, mogę przyjechać specjalnie do Krakowa, to niedaleko Smile
pozdr
n
Nie ma sprawy Big Grin
Jeśli chodzi o książki na allegro to pojawił się 2x NAPÓJ ANANKÓW po 14 i 12 zł

oto jedna z aukcji
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68439303">http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68439303</a><!-- m -->

pozdrawiam
f
Zaglądajcie też na świstak.pl allegro drogie się robi
Jeszcze całkiem niedawno AUTOPORTRET można było kupić za 8 czy 9zł w STK w Warszawie na Koszykowej, ale nie w hali, tylko w kamienicy obok.

Przez ostatnich kilka miesięcy nie widziałem, ale może jeszce będzie.
A ja słyszałam o jakiejś "internetowej" wersji "Autoportretu". Nie wiem, czy to prawda, ale może ktoś cokolwiek o czymś takim wie? Mieszkam w dość małym mieście i ciężko tu dostać ksiażkę tego typu.
manta napisał(a):A ja słyszałam o jakiejś "internetowej" wersji "Autoportretu". Nie wiem, czy to prawda, ale może ktoś cokolwiek o czymś takim wie? Mieszkam w dość małym mieście i ciężko tu dostać ksiażkę tego typu.
Allegro jest wszędzie Wink

Pozdrawiam
Zeratul
Zeratul, a Ty masz gdzieś Autoportet? albo kolegę/koleżankę, która mogłaby pożyczyć? Bo kurka to lektura obowiązkowa w moim przypadku, a, jak sam wiesz, z BU ktoś ukradł...
jodynka napisał(a):Zeratul, a Ty masz gdzieś Autoportet? albo kolegę/koleżankę, która mogłaby pożyczyć? Bo kurka to lektura obowiązkowa w moim przypadku, a, jak sam wiesz, z BU ktoś ukradł...
Mam, ale akurat zdążyłem go pożyczyć :rotfl: (w czwartek)

Pozdrawiam
Zeratul
Oj nie bądź taki, Zeratul!
Jaśko napisał(a):Oj nie bądź taki, Zeratul!
Coś nie mam szczęścia do opinii torunian - albo "taki" albo "niesympatyczny"...
Mówi się trudno i żyje się dalej Wink
Ale koniec OT już :]

Pozdrawiam
Zeratul
oj, Zeratul, bo inaczej będziemy rozmawiać... Big Grin

Pamiętaj o mnie, że jestem w kolejce do Autoportretu.
Z resztą dogdagamy się w Czytelni Big Grin Big Grin
mhm,mam "Autoportret..." w domu, nawet z autografem JK, mogę zrobić skany, jeśli kogoś to interesuje, to skontaktujcie się ze mną.

a tak poza tym na książkę trafiłam przypadkiem w bibliotece miejskiej, nawet trzy egzemplarze były.
Pilnie Poszukuje książki KACZMARSKI W ŚWIECIE TEKSTÓW, Krzysztofa Gajdy

Jakby ktoś miał lub wiedział gdzie zdobyć to będe wdzięczny....
hmmm, w Poznaniu w Czytelni w bibliotece Raczyńskich jest Big Grin
Dzięki Big Grin tyle że 500 km hmmmm Wink
To może uchyl rąbka tajemnicy i napisz skąd jesteś, to będzie łatwiej Ci pomóc.
Jestem z Krakowa..

tyle że Książke udało mi sie juz w pewnym miejscu zobaczyć więc temat mniej aktalny (choć nadal bym ją chciał zdobyć na własność...)
PS. Widze że na forum ta książka to ostatnio popularny temat Smile
Stron: 1 2