Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: XIV Ogólnopolski Festiwal "Wszystko jest poezją"..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nieoficjalnie, acz z pewnego źródła: na festiwalu w Ostrowie Wlkp., Zbigniew Łapiński wraz z kilkoma świetnymi artystami organizuje koncert piosenek Jacka.
Zapowiada się świetna impreza.

Szczegóły wkrótce.
Pozdrawiam.
ciekawe co to za świetni artyści :]
jak będzie wiadomo coś więcej, proszę o kontakt
no to by było coś świetnego, w końcu będzie (nie używam trybu przypuszczającgo, bo mam nadzieję, że dojdzie to do skutku) okazja zetknąć się z piosenkami Jacka w południowej Wielkopolsce
Myślę, że tryb przypuszczający można sobie spokojnie darować. Przygotowania do koncertu idą pełną parą. Co do składu, to mogę zdradzić, że będzie to m.in. Gosia Czajka, zdobywczyni Grand Prix na tegorocznych Spotkaniach Zamkowych w Olsztynie oraz laureatka 1 nagrody w tegorocznej edycji konkursu "Pamiętajmy o Osieckiej".
Fani Jacka mogą pamiętać Gosię z koncertów "Szukamy Stajenki".

Więcej szczegółów wkrótce.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Ostrowie Wlkp.
No proszę, kto do nas zawitał! Bywacz!

Kłaniam się!
KN.
No ja się również kłaniam Smile Ale czy nie pomyliłeś mnie z kimś innym? Bo generalnie rzadko tu bywam Smile

A wracając do tematu posta, dodam jeszcze, że Małgosia Czajka występowała w koncertach "Szukamy stajenki" w Teatrze Małym.

Już wkrótce powinienem znać szczegóły obsady koncertu. Myślę, że będzie warto się wybrać.

Pozdrawiam serdecznie.
A czy Ty, Bywaczu, nie byłeś na tym koncercie w Teatrze Małym?
KN.
Byłem Smile a i owszem. Podobnie jak na pozostałych trzech koncertach z tym materiałem (2 x Legionowo, raz Katedra Praska). Byłem też na Katyniu w rzeczonej Katedrze.

Pozdrawiam.
A na koncertach "Szukamy stajenki" w Teatrze Małym w grudniu 94 roku też pewnie byłeś, co?

KN.
Ano nie. Wtedy, to jeszcze młody byłem i nie słuchałem pożądnej muzyki Wink

A czemu pytasz?

Pozdrawiam.
Bo jakoś znajomo brzmisz. Ale skoro nie byłeś na żadnym z tamtych koncertów, to chyba się mylę.

Pozdrawiam,
KN.
Kochani,

Oto pełna lista wykonawców koncertu pod tytułem "Kolega z pracy", który odbędzie się 9 października br. w Ostrowie Wlkp.:

1/ Krystyna Świątecka
2/ Małgorzata Czajka
3/ Stefan Brzozowski
4/ Zbigniew Łapiński
5/ Grzegorz Tomczak
6/ Tomasz Wachnowski
7/ Mateusz Nagórski
8/ Stanisław Załuski

Kierownikiem muzycznym przedsięwzięcia jest Zbigniew Łapiński.

Mam nadzieję, że będziecie i koncert Wam się spodoba.
Szczegółowe namiary na miejsce oraz godzinę spotkania powinniście znaleźć na tej stronie.

Pozdrawiam i życzę miłego odbioru,
Bywacz
niestety, nie będzie mnie, mam w tym czasie kurs... żałuję, ale obowiązki wzywają Sad