Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Propozycja nowego Artysty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W związku z tym, że Spalding nie wygrał Nadziei sam, chciałbym wnieść pod rozwagę Administracji naszego wesołego baraku propozycję, by rangę Artysty nadać także Marazowi (BTW z jego dorobkiem szerzej można zapoznać się na stronie <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.vergil.vel.pl">www.vergil.vel.pl</a><!-- w --> (jeśli ktoś jeszcze do niej nie dotarł)).

To tyle ode mnie, pozdrawliaju. :beer:

[ Dodano: 2005-08-03, 10:39 ]
Mam nadzieję, ze trafiłem w odpowiedni dział :?
Obecnie by dostać rangę trzeba w dziale grupy dać swoje zgłoszenie. Jeżeli Maraz jest zainteresowany to napewno rangę dostanie Smile

[ Dodano: 2005-08-03, 21:26 ]
No i słowo stało się ciałem - Maraz dostał rangę Wink
Dzięki misiek-st i Artur Smile

:beer: :beer: :beer:

pozdrawiam!
A ja? Tongue
ann, to oczywiste Smile --> :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :prosze: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
A ja :wink:
zabierzcie mu range SmileSmileSmile bo nie bedzie chail ze mna grac .... SmileSmileSmile P)P)P)P)
:beer: ukłony wszytkim którzy dostrzegli moją skromną osobę :beer:
pozdrawiam Zeratul Smile i do zobaczenia :drunk:

Spalding już jak się poznaliśmy z 6-7 lat temu i zaczęliśmy się w czasie szant w Wielkim Błękicie pierwszymi tekstami wymieniać mogłem się spodziewać, że przyjdzie się kiedyś szlajać po tym ziemskim padole łez Wink A co z wątrobami, o tym pomyślałeś kiedyś? :|

uzdrawiam serdecznie! Smile

Maraz
jak 150 kg moze byc skromna osoba, mareczku nie przesadzaj WinkWink :rotfl:

a tak na powaznie teraz nei bedziesz chcial ze mna gadac :]
I tak nie gadamy... Tylko ciągle: grać, pić, grać pić, grać, pić... :lol:
:beer:
Ojej, chyba rzeczywiście trza było nie dawać. Teraz jakieś dziwne rozmówki wychodzą Tongue

Gratuluję serdecznie Smile
michalf napisał(a):Ojej, chyba rzeczywiście trza było nie dawać.
to zaraz zabierzemy :twisted:
no dobra - czasem gadamy :wink: