Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: poczta Gmail
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Posiadam 40 zaproszeń do Gmail, chętnie wyślę zainteresowanym, od niedawna po polsku.
ja mam całe 50 Wink
a co można na tym zyskać? :wink:
(rzecz jasna poza przynależnością do "elitarnego grona zaproszonych" :lol: )

Pozdrawiam
Zeratul
Kolejne konto poczty elektronicznej Wink
Ale całkiem niezłe. Trzeba przyznać. I spore Wink
To już byłoby moje szóste :lol:
Nie licząc jednego, do którego nie pamiętam hasła 8)
Ale co mi szkodzi spróbować - jak macie za dużo "zaproszeń" :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
Wysłałam Ci jedno Wink
O co się z tym Gmail rozchodzi? Ja ciemny w tych sprawach jestem.. Wink
Wyslałam Ci zaproszenie. Przekonasz się Wink
No dobra, założyłem Wink

Tylko zabardzo się na razie nie orientuje. Wstawie ten mail na forum i jak się posypią to będę wiedział czy działa.

Wielkie dzięki! Jak bardzo wielkie to się okaże jak to konto zrewolucjonizuje moje życie Smile
W ustawieniach konta włącz sobie język polski. Od razu lepiej się poczujesz Wink
Ja też co prawda nie wiem o co chodzi, ale chcę spróbować Smile
No dobrze. Znaj moją dobroć Wink Poszło Smile
Niby elitarna usługa, a login "Zeratul" jak zwykle zajęty :x :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
no jak ktoś bierze login z bohatera Starcrafta, chyba najpopularniejszego rpg... Wink
Artur napisał(a):no jak ktoś bierze login z bohatera Starcrafta, chyba najpopularniejszego rpg... Wink
Starcraft i RPG :-x ::chair::
Nie mów tego w obecności żadnego fana RTS-ów :wink:

Poza tym, wbrew pozorom, Starcraft wcale nie jest taki popularny 8)

Pozdrawiam
Zeratul
Tez mozna dostac zaproszenie??Smile
Zeratul napisał(a):Starcraft i RPG
yyyy ;/ :lol:
Zeratul napisał(a):Poza tym, wbrew pozorom, Starcraft wcale nie jest taki popularny
teraz nie jest, ale przeciez wczesniej "siwiecil triumfy"Smile
Dzieki Ann. Mój nick też był zajęty no ale on ma kilkanaście wieków więc mógł się komuś innemu w miedzyczasie spodobać Smile .
lodbrok napisał(a):Mój nick też był zajęty no ale on ma kilkanaście wieków więc mógł się komuś innemu w miedzyczasie spodobać
od czasu kiedy "zwolnil" go pierwszy wlasciciel minelo ok 1140 lat wiec napewno ktos sie połasił Tongue
Czy ktoś ma jeszcze wolne "zaproszenia" do gmail?
A czy może ktoś z Was sensownie wytłumaczyć na forum co to takiego? Bo choćbym nie wiem jak się starał to z tej rozmowy nie za wiele pojmuję... Big Grin :?:

Pozdrawiam
PM
To są konta pocztowe. Ale póki co nie są ogólnodostępne i aby sobie założyć takie musisz mieć zaproszenie od kogoś, kto już takowe konto posiada. Więcej możesz poczytać tutaj:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://mail.google.com/mail/help/about.html">http://mail.google.com/mail/help/about.html</a><!-- m -->
Ja też byłabym wdzięczna, gdybym dostała takie zaproszenie Smile

tolo

Zeratul nie slyszales nigdy o czyms takim jak Starcraft RPG? Big Grin
Jacys fani Starcrafta zrobili jego wersje rpg, sa zasady mechaniki itp. nawet karta posatci chyba jest Smile Ale to true rpg na zywo a nie crpg... (bodajze na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.valkiria.net">www.valkiria.net</a><!-- w --> trzeba wesjc i bedize)
A rpg rulez, w szczegolnsoci Dzikie Pola, wszelako Dobry RTS nie jest zly (a Starcraft arcyzacny jest).

A jak ktos nie ma komu zaproszenia dac to mi mozna, bo wiecie taka skrzyneczka dum,nie sie prezentuje i wogole fajnie ejst dostawac zaproszenia Smile
Iwa, Tomasz Łomnicki - zaproszenia poszły dSmile
Gdyby tych zaproszeń za dużo było... Byłbym wdzięczny... Zainteresowaliście mnie.
Poszło dSmile
Jeszcze ktoś? 8)
ANN JAK MOGLAS!!!! Ubieglas mnie, wlasnie bylam w trakcie wysylania zaproszen kiedy doczytalam Twojego posta Wink
To kto jeszcze chce, prosze sie zglaszac, wykorzystalam dopiero jedno Smile
adme napisał(a):wykorzystalam dopiero jedno
Nie licz na to. I tak Ci się odnowią dSmile
SERIO?? :o no to tym bardziej

ODDAM ZAPROSZENIE ODDAM Smile
Dziękuję Ann Smile .
Stron: 1 2