Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Zdjęcie w profilu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Obecnie swój profil można uzupełnić o swoje zdjęcie Wink. Pomaga to przy spotkaniach w realu Wink
Ciekawy pomysł, ciekawe czy dużo osób skorzysta? Smile
Ja was juz i tak od poczatku strasze moja pijacka geba wiec nie bede jeszcze dodawal wam cierpien Smile chyba ze sie obraze Big Grin
fizol napisał(a):Ja was juz i tak od poczatku strasze moja pijacka geba wiec nie bede jeszcze dodawal wam cierpien Smile chyba ze sie obraze Big Grin
A ja w ramach samouwielbienia, narcyzmu i zakochania we własnej osobie z opcji skorzystałem Tongue Wink
DuchX napisał(a):A ja w ramach samouwielbienia, narcyzmu i zakochania we własnej osobie z opcji skorzystałem
hehe co ty trzymasz?? Big Grin

Exul

Fizol chyba o larpach nie słyszał Smile.
Moja gęba może i nie jest pijacka, ale i tak straszy.
Dobry pomysł z tym zdjęciem, nalegałbym jednak, by nieco zwiększyć ograniczenia rozmiaru (np. do 300x300 pixeli). To tylko 2,25 raza więcej pamięci Big Grin. Jeśli znajdę jakieś zdjęcie, na którym wyglądam jak człowiek, to zamieszczę Smile.
daliśmy 800 x 600 Big Grin teraz prosimy o większe zdjęcia 8)

daję swoje. tylko proszę się nie bać 8)
To i ja sobie pozwolę zamieścić swoje zdjęcie, żeby się np. w Kołobrzegu odnaleźć
fizol napisał(a):
DuchX napisał(a):A ja w ramach samouwielbienia, narcyzmu i zakochania we własnej osobie z opcji skorzystałem
hehe co ty trzymasz?? Big Grin
Pałę... tzn nie taką profesjonalną pałę do bicia, tylko sztachetę... to znaczy taki kij bojówkarzy... w sensie no... takie długie coś Tongue Ale owinięte taśmą, żeby nie odrywało głów od tułowia przy uderzeniu Wink. Wersja treningowa :]
A to ja moją mordę też wrzuciłem.
Macie pecha, moja morda tez zagoscila na forum Big Grin i to w duzym formacie Smile ból lagodzi na szczescie czapka ktora mnie czesciowo oslania Smile

[ Dodano: 2005-07-02, 00:32 ]
PS: Szaman - a nipodobnys do tego z avatarka Big Grin
fizol napisał(a):Szaman - a nipodobnys do tego z avatarka Big Grin
Bo wiesz... zdjęcie było podretuszowane Wink a avatar nie Smile
Ja tam swojej mordy nie wrzucę... Nie wiem, czy macie wystarczająco silne nerwy... :lol:
Ja póki co też nie Wink Mówię Wam, połowa zginęłaby na miejscu, a co by było, gdyby była w tej połowie grupa administratorsko - moderatorska? Tongue
Oj, nikt by już z forum nie wyleciał...

Na wszelki wypadek proponuję, żeby grupa administratorso-moderatorska zostawiła następców Smile
Wrzucać, wrzucać. Nie wstydzić się :mlotek:
Nie, nie, lepiej nie.

A w ogóle umieściliście już tajne szyfry do strony w sejfie, żeby ktoś mógł do nich dotrzeć w razie czego? E? Bo jak zmienię zdanie, to może się takie zabezpieczenie przydać...
panowie...cóż za kokieteria...Wink
Jakże by inaczej...
To taka nasza dyskretna gra... Chcemy wzbudzić zainteresowanie Smile
Hehe, dokładnie o to nam chodzi ;]
fizol napisał(a):Macie pecha, moja morda tez zagoscila na forum
Ale żeby tak od razu z kroniki kryminalnej zdjęcia wyciągać? Wink
Choć panienka nie wygląda z pozoru groźnie.... Wink
MacB napisał(a):Ale żeby tak od razu z kroniki kryminalnej zdjęcia wyciągać?
no niesetety Big Grin ale poprawilem sie i dalem moje zdjecie zpoprawczaka Big Grin
MacB napisał(a):Choć panienka nie wygląda z pozoru groźnie....
hmmm...bez komentarza bo ktos bedzie cierpial Big Grin Tongue
Artur napisał(a):Obecnie swój profil można uzupełnić o swoje zdjęcie
Sprawdzam czy to rzeczywiście działa
GSz napisał(a):Sprawdzam czy to rzeczywiście działa
Ja też, jeno nie mam lepszego, ale na początek dobre i takie. Big Grin
Moje jest okropne, ale chwilowo lepszego nie posiadam :roll:

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Dla zainteresowanych ( :wink: ) zdjęcie jest ze szlaku na Kasprowy (na szczególną uwagę zasługuje ciekawy obiekt na linie wyciągu [w tle] )
A ja nie mam żadnego Sad
Jak to nie masz? :o
Nie mam aparatu cyfrowego... jedyny to w telefonie ale znowu kabelka nie mam Tongue
Miałem sobie zdjęcie zrobić ale mi wyleciało z głowy.. a wszystkie fotki "tradycyjne" są troszkę nieaktualne. POmyślę nad tym...
Ten problem rozwiążemy w Kołobrzegu dSmile
Let it be... Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6