Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Trio Łódzko-Chojnowskie - strona www
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Witajcie, z ogromną przyjemnością pragnę w imieniu całego naszego zespołu poinformować o uruchomieniu naszej prywatnej strony www i zaprosić Was do jej odwiedzania.
Korzystając z tej okazji pragnę podziękować Grabi za trud jaki wlozyla w powstanie tej strony.
Z przyjemnością wysłuchamy Waszych uwag na ten temat.
A oto adres: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.trio.spine.pl">www.trio.spine.pl</a><!-- w -->

Pozdrawiam
Tomasz Susmęd
Bardzo fajnie to wygląda. Smile Szkoda tylko, że tak mało o Waszych koncertach...
lodbrok napisał(a):Szkoda tylko, że tak mało o Waszych koncertach..
Koncertów po prostu w czerwcu już raczej nie będzie. Z racji rozlicznych innych losowych zdarzeń do grania w pełnym składzie wrócimy dopiero w październiku.
Mi tez sie bardzo podoba wyglad. Za to np. "O Jacku" mi nie dziala ;/ tzn. otwiera sie ale jest puste, tak ma byc??Poza tym strona wyglada bardzo atrakcyjnie, mozna by download zwiekszyc... bo "łazienki..." bardzo mi sie podobaja, moze cos jeszcze??czy kiedys doczekamy sie Was we Wrocławiu?? pozdrwaiam
fizol napisał(a):"O Jacku" mi nie dziala ;/
Strona nie jest jeszcze w pełni zbudowana. W dziale o Jacku pojawi się refleksja na temat naszej recepcji twórczości JK.

Dział download powstaje powoli. Musimy mieć zgodę na publikację wszystkich utworów. To znaczy mamy to przyrzeczone, ale właściciele praw muszą dostać listę piosenek, których fragmenty lub całości wrzucimy na stronę.
Olaff22 napisał(a):
fizol napisał(a):"O Jacku" mi nie dziala ;/
Strona nie jest jeszcze w pełni zbudowana. W dziale o Jacku pojawi się refleksja na temat naszej recepcji twórczości JK.
Domyslam sie, tylko zwracam uwage Big Grin
Olaff22 napisał(a):Dział download powstaje powoli. Musimy mieć zgodę na publikację wszystkich utworów. To znaczy mamy to przyrzeczone, ale właściciele praw muszą dostać listę piosenek, których fragmenty lub całości wrzucimy na stronę.
Z niecierpliwoscia czekam...

A uda sie kiedys cos z Wrocławiem???
fizol napisał(a):A uda sie kiedys cos z Wrocławiem???
Jesli pojawi sie propozycja,to na pewno jakoś się z organizatorami dogadamy
Olaff22 napisał(a):Jesli pojawi sie propozycja,to na pewno jakoś się z organizatorami dogadamy
hmmm to trzeba bedzie cos pomyslec bo chcialbym was uslyszec...ale nie wiem jak to bedzie...duzo taki koncert by kosztowal??oczywiscie orientacyjnie??bo miejsce daloby sie zalatwic
fizol napisał(a):duzo taki koncert by kosztowal??oczywiscie orientacyjnie??bo miejsce daloby sie zalatwic
Niedużo. Wiedzą o tym forumowicze, którzy już nas zapraszali. Proponuję o szczegółach porozmawiać w momencie wykrystalizowania się konkretnych możliwości zorganizowania koncertu.
Olaff22 napisał(a):Niedużo. Wiedzą o tym forumowicze, którzy już nas zapraszali. Proponuję o szczegółach porozmawiać w momencie wykrystalizowania się konkretnych możliwości zorganizowania koncertu.
ok, w sumie miejsce byloby mozna zalatwic od reki i wiekszosc z tego naglosnienia co chcecie mysle ze tez...
Moim zdaniem kolorystyka strony przypomina trochę atmosferę zakładu pogrzebowego. Poza tym jest OK.

KN.
KN napisał(a):Moim zdaniem kolorystyka strony przypomina trochę atmosferę zakładu pogrzebowego
Jak dla mnie jest w sam raz, podoba mi sie bardzoBig Grin jak dla mnie to nawet powinno byc takie "ciemne" jak jest...
Kolorki jak dla mnie pasują, stronka jak najbardzie OK.
Hej,
mam zdjęcia z Waszego występu w Chojnicach oraz nagrany cały koncert. Jeśli bylibyście zainteresowani, dajcie znać...
pozdrawiam

EMOTIKON

A ja trochę płakałem, czytając o Konopackim :
Cytat:Fascynują go ludzie spokojni, skupieni, pracowici, systematyczni i wytrwali.
:lol:
Bo nie masz bladego pojęcia o Konopackim. Znasz olaffa22.
Susmęd
Strona oczywiście bardzo fajna, ładna, kolorystyka bardzo dobrze dobrana. Popracował bym tylko na menu bo można się po prostu zgubić, dodał prolog na początku każdego pliku .html. Proponował bym zrobić osobny plik css oraz js. Przydało by się także lepiej rozplanować galerię.

Ale to są moje zrzędzenia z racji moich studiów, więc nie ma co się przejmować :wink:

Pozdro
KN. napisał(a):Moim zdaniem kolorystyka strony przypomina trochę atmosferę zakładu pogrzebowego.
Jak dla mnie jest elegancko (co nie stoi w sprzeczności Smile ).
"Łazienkami" jestem ciężko zachwycony. Nie wiem który z Was śpiewa, ale głos do złudzenia przypomina JK. I kompozycja - niezwykłej urody. :o :-o :brawo: :beer:
Tomasz Susmęd napisał(a):nie masz bladego pojęcia o Konopackim.
A ja bym bardzo chciał poznać PK. Jeśli o kimś mogę powiedzieć, ze podpisałbym sie pod większością postów, też i poglądów - to własnie o nim. Pozdrawiam.
Dzieki za opinie!! Lukasz nie wiem co oznaczaja pojecia ktorych uzywasz, ale przekaze autorce strony Smile)
Co do Lazienek, opinie sa podzielone, ciesze sie, ze niektorym przypadaja do gustu. Spiewa Konop.
Pozdrawiam
Tomek
Arka jest świetna! Łazienki jakoś mniej mnie ruszają,. Arka jest naprawdę BARDZO bardzo bardzo mmm...
Co do strony - ładniutka. Prosta i przyjemna.
misiek-st napisał(a):Jak dla mnie jest elegancko (co nie stoi w sprzeczności Smile ).
Stronę robiła Grabi,której z tego miejsca należą się podziękowania za włożoną pracę!

Dzięki Grabi!

P.
Podziękowania z pewnością Jej się należą, aczkolwiek nie wiem dlaczego akurat z tego miejsca.
Domyślam się, że poza zdawkowym "dziękuję", na nic więcej nie było Cię stać. A wypadałoby chociaż kwiaty kupić, nie?

KN.
Łukasz napisał(a):Przydało by się także lepiej rozplanować galerię.
W jakim sensie "lepiej rozplanować"? Na czym polega złe rozplanowanie"?
misiek-st napisał(a):Nie wiem który z Was śpiewa, ale głos do złudzenia przypomina JK
I to mi najbardziej przeszkadza w piosenkach tria. Muzycznie jest super. Strona też fajna.
misiek-st napisał(a):"Łazienkami" jestem ciężko zachwycony.
Mnie się "Łazienki" nie podobają. Muzyka jest naprawdę ładna, tylko że komletnie nie pasuje do tekstu. Dla mnie to wygląda tak, jakby ten, kto układał tę muzykę, z tekstu zrozumiał tylko tytuł. I muzyka z tym tytułem współgra. Są Łazienki i jest zima. Taki fajny kulig. Tylko że tekst nie jest o fajnym kuligu.
Wiersz "Łazienki zimą" to według mnie jeden z, powiedzmy, dziesięciu najważniejszych tekstów "Tunelu". Ta muzyka komletnie go nie dźwiga.
misiek-st napisał(a):Nie wiem który z Was śpiewa, ale głos do złudzenia przypomina JK.
Nie wiem, czy sobie teraz żartujesz, czy prowokujesz, ale poważnie chyba tego nie piszesz?

KN.
KN. napisał(a):ale poważnie chyba tego nie piszesz?
Owszem, poważnie. Jak na moje ucho, nei takie bardzo drewniane, podobieństwo jest.

Za to z przykrością stwierdzam, że to Ty, Krzysztofie jesteś niepoważny, przy******lając się (przepraszam za słowo, ale to już nie jest tylko zwykłe czepialstwo czy małostkowość z Twojej strony) do każdego Olaffowego słowa, w stylu:
KN. napisał(a):Domyślam się, że poza zdawkowym "dziękuję", na nic więcej nie było Cię stać
,
co staje się coraz bardziej groteskowe, zwłaszcza że awantura z udziałem Olaffa, zdaje się, przyschła - i tylko Ty starasz się z uporem maniaka przypominać wszystkim, ze Olaff to taki koleś, któremu można tylko przykopać, najlepiej na kazdym kroku. Jak wtedy, kiedy ośmielił się za "coś-tam-nie pamiętam-już-co" pochwalić Petrvsa, a Ty z wyżyn swojej wszechwiedzy oświeciłeś wszystkich, ze Olaff chwaląc Petrvsa jest jak zawsze obłudny, podstępny, zły, ordynarny i tak naprawdę Petrvsa w wyjątkowo wyrafinowany, ale jakże typowy dla siebie sposób obraził. Podobnie jak teraz Grabi. Nie znam P. K. na tyle, zeby mieć pewność, że posłał jej kwiaty, ale, do licha, - miał Ci z nich zrobić "forward" :?:
Nie bądź dziecinny. ;/
Pozdrawiam
- MS

PS Wiem, ze Olaff nie potrzebuje adwokata, ale wyprowadza mnie z równowagi to, ze niezawodnie pod każdym postem Olaffa pojawi się KN z komentarzem, o którym i tak z góry wiadomo, ze będzie to kontra, napisana z nadzieją, że moze w końcu Olaff się odgryzie i będzie mu można zarzucić pieniactwo.

:ot: - udzielam sobie reprymendy. :]
KN. napisał(a):Mnie się "Łazienki" nie podobają.
Nie tylko "łazienki". Nie podobała ci się też "mrucznaka" do momentu, w którym przekonałeś się, że JK się ta piosenka podoba. Wówczas dowiedziałeś się,co nalezy sądzić o muzyce do "Spleenu". Muzyka do "Łazienek" powstała już po odejściu JK. Nie było zatem nikogo, kto by powiedział Ci, co o tym myśleć.
KN. napisał(a):Domyślam się, że poza zdawkowym "dziękuję", na nic więcej nie było Cię stać. A wypadałoby chociaż kwiaty kupić, nie?

KN.
Skończysz ty wreszcie, do cholery?
Heh...
Tak sobie już na początku tego wątku myślałem, że nie uda się bez czyjejś niekonstruktywnej krytyki... albo burdy na tle, hmm... dajmy na to - charakterologicznym.

Słuchajcie - po prostu ROTFL! :lol:

Powiem tak: mnie się muza Konopa podoba (chociaz w początkowej wersji śmierdziała Turnauem Wink ), podoba mi się nasze wykonanie (a nie ze wszystkiego jestem zadowolony; kto mnie trochę zna - zwłaszcza chłopaki - ten wie, chyba). A jeśli jeszcze dodać, że wiersz jest dedykowany Ali, a piosenka jej się bardzo podoba i według jej słów muzyka świetnie komponuje się z treścią, to ja jestem wniebowzięty i więcej mi nie potrzeba.

Howgh!

PS. Umarłem, ale zmartwychwstałem, aby nauczać! Wink
Armagedda napisał(a):Skończysz ty wreszcie, do cholery?
Na razie - ani myślę!
Ad Olaff: Wymyśl jeszcze parę kłamstw. Może w końcu przekroczysz barierę wiarygodności.

KN.
Stron: 1 2 3 4 5 6