Forum o Jacku Kaczmarskim

Pełna wersja: Urodziny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Taka mała sugestia. Proponuję, aby utworzyć nowy dział w "Różnościach" pod tytułem "Życzenia urodzinowe" lub coś w tym stylu, gdzie administratorzy zakładaliby tematy z urodzinami, bo takie tematy utrudniają przeglądanie Hyde Parku, który robi się strasznie mało przejrzysty.
Może w ogóle życzenia urodzinowe zrobić w jednym wątku, bo oglądanie dziesiątek stron z kuflami, latającymi stulatami i tym podobnymi emotikonami nie jest zbyt ciekawe.

KN.
Oooo popieram zdecydowanie. To prawda, że to uciążliwe.
Sprawą zajmuje się Ann i to ona zadecyduje.
Zrobiłam nową kategorię w Hyde Parku tylko życzeniami. Mam nadzieję, że już będzie pasować Wink
Dzięki, Ann. Myślę, że to ułatwi regularne czytanie forum.

Pozdrawiam,
KN.
Nie jest źle, przynajmniej 3/4 Hyde Parku nie zajmują już urodziny. Dobra decyzja!
Od razu lepiej to wygląda. Dzięki Smile
Ja również popieram to rozwiązanie :brawo: (żeby nie było, że nie doceniam pracy adminów Tongue )

Pozdrawiam
Zeratul
Macie szczęście, że Ann się za to zabrała, mi bu się nie chciało tyle przenosić Wink
Zapytam tutaj, bo nie chce mi się zakładać oddzielnego tematu na taką błahostkę - dlaczego na stronie głównej jest taka mała czcionka? Kiedyś była przynajmniej 2 razy większa. Teraz tak się to zmniejszyło, że utrudnia korzystanie. To specjalnie tak zrobiłeś?

PM
No już tak nie dziękujcie. Odpracujecie w polu Tongue