olaff22
05-22-2005, 09:42 AM
Mam pytanie do administratorów. Czy zostałem zablokowany z powodu wielokrotnej próby logowania (nie chce mi sie w to wierzyć, bo zawsze loguję się w ten sam sposób i nigdy nie było problemów), czy też dostałem bana?
olaff22 napisał(a):Inna sprawa, że kilka dni temu poprawiałem zmiany w moim profilu, których to zmian nie dokonywałem. Ktoś Lozermenscha zmienił na Łódź - nie wiedzieć czemu.To admini sie bawią w wolnych chwilach :evil: .
Zeratul napisał(a):To admini sie bawią w wolnych chwilachMamy dużo sympatyczniejsze zajęcia w wolnych chwilach.
Pietruch napisał(a):Mi znika moj avatar. Jesli to sprawa adminow to nie wiem w czym problem, chyba avatar nie byl obrazliwy (co najwyzej nipowazny).Mówisz o tym dziadku z "znakiem pokoju"? Dla nas on nie był ani troszkę zabawny, zresztą rozmawiałem o tym z Tobą osobiście przez gg gdy to kasowalem.
Olaf22 napisał(a):Zresztą nie spodziewam się, że się przyznacie do mieszania w profilach.Jak to się nie przyznamy. Przeczytaj uważnie.
Olaf22 napisał(a):Widać ktoś próbował włazić na moje konto.Tak Pawełku. Ja próbowałam.
Olaf22 napisał(a):Nie spodziewam się prawdomówności po Tobie.Oj to musisz czuć się zagubiony...
Olaf22 napisał(a):nie spodziewam się po Tobie słowa prawdy w żadnej z kwestii nieprawidłowości na tym forumTo masz problem, bo jesteś na nas skazany. Musisz żyć w tym strasznym świecie...
Olaf22 napisał(a):sądzisz? Ja bym z tym skazaniem nie był takie pewienMówisz? ta szczęsna chwila gdy nie będe musiał Cię oglądać już nadchodzi?