Witam!!!
A może by tak dodać przy każdym tekście w 'Alfabetycznym spisie wierszy' tytuły albumów, na których znajduje się dany utwór? Raz - ułatwiłoby to poszukiwanie konkretnego utworu (szczególnie osobom nie mającym wielkiej styczności z twórczością JK), dwa - ułatwiłoby to porównywanie poszczególnych wersji (szczególnie osobom, mającym rozwiniętą sklerozę
).
pozdrawiam
Grzegorz
No nie wiem czy to by ułatwiło szukanie utworu... Jak ktoś chce to i tak znajdzie. Chociaż z drugiej strony.... No nie wiem. Zobaczymy co inni na to.
PM
Spis mocno by stracił na czytelności.
Artur napisał(a):Spis mocno by stracił na czytelności.
Też o tym pomyślałem. Dlatego lepiej tego nie robić.
A gdyby tak nie w spisie alfabetycznym piosenek a na stronie z danym tekstem? Koło tytułu, albo na samym dole pod piosenką. To naprawdę może wiele ułatwić.
AP
To by moim zdaniem było dobre - na stronie z danym utworem napisać na jakiej płycie (kasecie) sie znajduje i dodać jeszcze który ma numer. Wygodniej by niektórym bylo.
a ja myślałem że temu ( czyli rozpoznaniu z którego programu ) służy spis wg tegoż właśnie kryteruim
po co komplikować
Ale szukanie w dyskografii to na moje oko strata czasu. Prościej by było zrobić coś w ten deseń jak pisałem, wtedy delikwent bierze sobie tekst utworu, patrzy sobie ze to jest np. 5 pioseneczka a płycie powiedzmy 'LIVE' i po sprawie. A tak musi przekopać się prze spisy poszczególnych płyt zeby znaleźć to, co mu potrzebne.
No, ja pomysł popieram... Choć nie jest to niezbędne, mogłoby być przydatne.
kto szuka ten znajdzie
Ja na to wpadłem już kiedyś i nawet zgłosiłem adminom 8)
Prawda jest taka, że im się po prostu nie chce tego wszystkiego wklepywać
(inna sprawa, że mi by się też nie chciało :roll: ). No, ale cóż "niewesołe jest życie admina" :wink:
Pozdrawiam
Zeratul
P.S. :jupi: Wreszcie da się wstawiać emotikonki przy kursorze, a nie na końcu tekstu!
To pierwsza potrzebna do czegoś zmiana w forum :twisted:
Nie obiecujemy - ale może za jakiś rok coś takiego zrobimy
Ale objęłoby to oczywiście tylko albumy oficjalne
Wpisujecie tytuł wiersza i dostajecie gdzie się takowy wiersz pojawił. Pokazuje też albumy i śpiewniki nieoficjalne!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/wyszukiwarka/piosenki/search.php">http://www.kaczmarski.art.pl/wyszukiwar ... search.php</a><!-- m -->