Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taka duperela... Dział: Dziękujemy
Przemysław Bogusz - Dziękujemy za nadesłanie [shadow=red]badzo[/shadow] obszernego i [shadow=red]dokłądnego[/shadow] spisu wydawnictw podziemnych.

I od razu hurtem:

Czarek Gorzeński - Ten oto osobnik opracował chwyty na gitarę. W pierwszym okresie także [shadow=red]pomógał [/shadow]w sprawie śpiewnika "A śpiewak był sam..." i nieoficjalnych programów. To także dzięki niemu pojawiło się kilka mniej znanych wierszy.

Paweł Konopacki - Podesłał wywiady i teksty wierszy. Skan wizytówki Jacka! Nadesłał też większość [shadow=red]materiałow[/shadow] zawartych w dziale ciekawostki oraz wiele zapowiedzi do utworów.

Silken ( nie lubi jak go podawać z imienia i nazwiska ) - Twórca Tawerny pod jedwabnym płaszczem. Dał stronie nowe możliwości rozwoju [shadow=red]przyłaczając[/shadow] stronę swojego serwisu.

Krzysztof Gozdowski - Podesłał swoją [shadow=red]parcę[/shadow] magisterską i [shadow=red]pozwlił[/shadow] na jej [shadow=red]publikacje[/shadow].

Rysiek - Nadesłał okładki z albumów "Pompeja" i "Godzina z Jackiem Kaczmarskim"
Mateusz Wójcikiewicz - Dziękujemy za [shadow=red]okłądkę[/shadow] z albumu "Pompeja"

Czarek Skowroński - Znacząco uzupełnił dział ciekawostki - okładki śpiewników "Utwory zebrane", "Kosmopolak", "Krzyk" i spektaklu "Zatruta [shadow=red]stunia[/shadow]" Wink

Jaroslaw J. Szczepanski - Nadesłał [shadow=red]zdjecie[/shadow] z spotkania [shadow=red]dzialaczy[/shadow] prasy i wydawnictw [shadow=red]niezaleznych[/shadow].

Bogdan Żurek - [shadow=red]Dziekujemy[/shadow] za maszynopis "M/S Maria Konopnicka", zdjęcia oraz wiadomości.

Tadeusz Feret - Dziękujemy za nadesłanie [shadow=red]zdjeć[/shadow] z koncertu w Niepołomicach.

Marcin Bryłowski - Dziękujemy za nadesłanie skanu [shadow=red]okładeki [/shadow] albumu "Strącanie aniołów".

Łukasz A. Czyżewski - Dziękujemy za nadesłanie [shadow=red]zdjeć[/shadow] z koncertów w Toruniu.

I to chyba tyle.
Ale o co chodzi?
Ja nie panimaju. Możesz jaśniej?
Bardzo przepraszam -mea maxima culpa!!! Po prostu dział skojarzył mi się z miejscem, gdzie w forach umieszcza się uwagi o błędach na stronie, na której znajduje się forum. Jak rozumiem zaszła jakaś pomyłka i przepraszam za zwrócenie uwagi na tych kilka (drobnych) ‘literówek’ Wink
Cóż, błąd nowicjusza Wink
Nie, tu zgłaszamy błędy, ale nie napisałeś o co chodzi. Dzięki, poprawie Smile
Dzięki - myślałem, że pomyłka (choć przyznam, że zdziwienie było raczej kurtuazyjne Wink ) - moja wina, że wyraziłem się zbyt lakonicznie.

Jako, że przy odkrywaniu nowych źródeł materiałów czy przy tworzeniu nowych super-nad-interpretacji pożytku ze mnie raczej (z pewnością) ze mnie mieć nie będziecie, to może przyczynię się do ulepszenia strony odwalając ‘robotę głupiego’ i sprawdzę głupie literówki.
Oto kolejna garść. Resztę postaram się sprawdzić jutro, teraz muszę iść już do domu, ‘podroby’ jeść wołają Wink

pozdrawiam

Dział: Kontakt

Szukam piosenki...
Wszystkie wydane oficjalnie teksty znajdują się na tej stronie. Jeżeli nie znasz tytułu piosenki skorzystaj z wyszukiwarki, możesz [shadow=red]podac[/shadow] nawet kawałek wersu z [shadow=red]obojetnie[/shadow] której zwrotki.

Dział: Linki

[shadow=red]Wymina[/shadow] banerami:
Jeżeli chcesz by na tej stronie znalazł się Twój banner lub buton [shadow=red]zamiść[/shadow] na swojej stronie jedeną z poniższych grafik i poinformuj nas o tym.

Dział: Lista dyskusyjna

Gdy już się zapiszesz...
Listy piszemy w trybie tekstowym. (dla Outloka: Format / Zwykły tekst)
Nie dodajemy żadnych [shadow=red]załącznków[/shadow].

Dział Autografy\Niech

Kolejny autograf zdobyty na koncercie w Toruniu. Jest to fragment [shadow=red]jdnego[/shadow] z moich ukochanych wierszy Jacka pt: "Niech". Wers nie jest wybrany przypadkowo...

Dział Autografy\1788

Autograf Jacka na [shadow=red]ksiażce[/shadow] "O aniołach innym razem"

Dział Twórczość

W tym dziale znajdziesz [shadow=red]wszytko[/shadow] co potrzebne by zagrać piosenki Jacka Kaczmarskiego

film - lista filmów w których wykorzystano wiersze poety, do których on sam układał muzykę, czy też w [shadow=red]którcyh[/shadow], pokazywał się na ekranie.

występy - koncerty Jacka Kaczmarskiego nie były zwykłymi występami. Miały w sobie coś z [shadow=red]magi[/shadow] teatru...

Dział: Wywiady

Linki do stron nie zawsze [shadow=red]sa[/shadow] jednak [shadow=red]akualne[/shadow] - serwisy upadają, zmieniają się, a gazety swoje teksty umieszczają w płatnych archiwach. Tu te teksty [shadow=red]będa[/shadow] zawsze ogólnie dostępne.

Na stronie dostępnych jest kilka [shadow=red]wywiadow[/shadow] w postaci audio.

Solidarność z Polską powinna mieć swój [shadow=red]odrebny[/shadow] wyraz

Dział: Wywiady

Świadek [shadow=red]nieskończonyc[/shadow] potyczek z niemocą
Widzę, że mi konkurencja pod bokiem wyrosła :wink: . Ale własną piersią nie wykarmiałem daję slowo! :lol:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
IMO mógłbyś "oznaczać" literówki przez <b> pogrubienie </b> - łatwiej byłoby je znaleźć i poprawić.

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Poprawione, mam nadzieje, że wszystko Smile