Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bląd w galerii zdjęć (2)
Arturze
Zdjęcia które Ci podesłałem są z 1995 roku, a nie z 1990. Gdy klika się na powiększenie fotki, opis jest prawidłowy, bo to jest ten sam opis, który podesłałem Ci w mailu. Ale na stronie głównej galerii, czyli tam, gdzie znajduje się spis wszystkich galerii, opis dałeś zły. Napisałeś, że zdjęcia są z Łodzi z 1990 roku. Popraw więc to, jeśli możesz wstaw właściwą datę: styczeń 1995.

Po drugie, jak rozumiem, układ poszczególnych galerii jest chronologiczny - od dzieciństwa do pogrzebu. W takim razie zmień kolejność niektórych galerii. Galerie aktualnie są w takiej kolejności:
# Promocja "Autoportretu z kanalią"
# Poznań 21.06.1994
# Live 1990
# Łódź 1990

a powinny być w takiej:

# Live 1990
# Promocja "Autoportretu z kanalią"
# Poznań 21.06.1994
# Łódź 1995

Po trzecie, koncert w Radostowej obok Ciekot miał miejsce w 1995 roku, a zatem zdjęcia z niego w galerii powinny się znaleźć po galerią "Łódź 1995" (bo w łodzi JK grał w styczniu 1995 a w Ciekotach bodaj w maju albo czerwcu 1995).
Dopiero potem powinien być "Lublin 1997".

Po czwarte, w mailu do Ciebie słowem nie pisałem, że jestem autorem zdjęć z koncertu w Łodzi. Autorem tych zdjęć (slajdów właściwie) jest Witek Łuczyński. Ja tylko zrobiłem odbitki ze slajdów.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Wszystkie błędy naprawione. Dzięki Smile
Fajnie jest, jak ludzie wytykają każdy najmniejszy nawet błąd na stronie, nie admin? Dzięki temu strona jest chroniona przed wszelkiego rodzaju błędami Wink Nie każdy administrator ma takie szczęście ;]
Bo źródło wciąż bije...