Liczba postów: 751
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Troche mnie Szymonie źle zrozumiałeś. Ty robisz kopię dla Krzysztofa, który albo sam to "zcyfruje" albo pchnie do Arta, który to zrobi. Ja sugeruję, żebyś zrobił 2 kopie z matki. Jeśli ja miałbym jeszcze prosić KN o kolejna kopię, kazda następna bedzie słabszym materiałem do obróbki. Z owym moim kumplem mam kontakt ograniczony, więcej mailowo pocztowy niż osobisty, bo mieszkamy w duuużej odległosci od siebie, wiec i jego ewentualny mastering nie byłby taki ekspresowy. Ekspres zalezy głównie od ...Poczty Polskiej ;-). A ta wiadomo - priorytet moze iść tydzień :?
Krzysztof też może nie być taki wyrywny z podarowaniem mi kopii ( i jest to dla mnie naturalne) bo my właściwie się jescze nie znamy "na gębę".
Hm, faktycznie zrozumiałem, że Krzysztof po prostu przekaże Ci egzemplarz wysłany przeze mnie po tym jak się z nim rozprawi (po cóż miałby go jeszcze raz kopiować, przekazując Ci go?). Poza tym - przez myśl mi nie przeszło, iż mógłby nie być "wyrywny"! Sam już doświadczyłem Jego "wyrywności". :lol: Do rzeczy - Piotru, nie ma sprawy! Jakimś sposobem - najlepiej chyba przez GG (numer zamieścilem wyżej) - podaj mi adres, pod który mam wysłać ów eksponat. Pozdrawiam.
Reputacja:
0
No niby masz racje, na taką opcję nie wpadłem. Jesli Krzysztof juz tę kasetę ma i ją szybko przeflancuje na cyfrę, to nie widzę problemu. Co do GG to Cię rozczaruję! Ja jestem neandertal straszny ::wheelchair:: i nie mam na kompie żadnego komunikatora, a i tak pewnie nie potrafiłbym uruchomić. :oops: :lol:
Mój mail jest dostepny na stronie po zalogowaniu, moge ewentualnie tu oficjalnie upoważnić Krzysztofa, aby udostępnił Ci moje dane (bez wymiarów oczywiście :wink:  )
Mailem mogę przesłać adresik.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Drogi Piotru! Zapewniam Cię, że w ciągu godziny od momentu, gdy kaseta pojawi się w moich rękach, zrobię jej wersję cyfrową w jakości takiej, jaka będzie na kasecie. Materiał ten dam Ci na płycie CD, a i kasetę od Simona dorzucę, jesli tylko zechcesz, a Simon zezwoli.
KN.
Reputacja:
0
No to gra zupełnie! A ja będę molestował mojego kumpla, coby pobawił się w odszumianie. Jeśli osiągnie dodatkowo lepsze rezultaty, wszyscy będą szczęśliwi :jupi: :beer:
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Przepraszam bardzo, ale jak ma się owa " Kredka Kramsztyka" - już sporo czasu upłyneło od czasów deklaracji umieszczenia tego na serwerze i nie widać żadnych nowych informacji, więc grzecznie się zapytuje - czy o Nas ("głodnych" tego utworu) i o tym nagraniu ktoś jeszcze pamięta :oops: :?: , a jeśli tak to kiedy bedzie można spodziewać się tego na serwerze ...  :?:
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
Reputacja:
0
Ależ Ty jesteś niecierpliwy. Niektórym sie wydaje :wink: , że jedynymi obowiazkami w życiu i przyjemnościami to siedzenie przy kompie i "serwerowanie". Wg informacji ( stan z niedzieli) Simin jeszcze nie wysłał kasety ( albo wysłał poleconym, co radykalnie spowalnia przesyłkę) a KN jej nie dostał. A jeśli nie dostał - musi zadowolić sie jedynie własnymi kredkami :wink: a o Kramsztyku najwyżej poczytać. Z tego powodu i ja nie mam kopii ( KN obiecał mi osobiście, ze odstąpi mi kopię niemal natychmias po zgraniu) a ja wtedy przekażę dalej do drugiego "remasteringu". Byłyby wiec dwa opracowania. Za tempo zrobienia drugiego też nie mogę odpowiadać (poczta to jakoby snail-mail). No i jeszcze w rachubę wchodzi chyba Art, bo od niego zależy pchnięcie tego na serwer. Chyba, że Szaman będzie miał szybsze moce przerobowe.
Zrozum, ze tu jest sporo posredników. To nie takie hop-siup. Ja już rok czekam na zgranie kilku kaset, które ludziom wysłałem jeszcze ze starego forum. Pewnie zgubili mój adres i nie wiedzą jak wysłać :lol: :wink: . Ech życie!
Simonie, odezwij się!
Reputacja:
0
Dzieki za odpowiedź, ja po prostu chciałem się upewnić ze temat ciągle egzystuje ... i nikt o tym pomyśle nie zapomniał  ... rozumiem ze może to długo trwać, niestety  ... no nic w taki razie pozostaje mi cierpliwie czekac i co jakis czas ponownie przypominac o swojej obecnosci na forum pytaniem o "Kredkę Kramsztyka"
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Myśle, że jeżeli chodzi o jeden utwór, to SzAMaN zrobi to od ręki - jeżeli już mielibyście ten utwór, wystarczy mi go wysłać mailem (adres poniżej) i napisać, że to do udostępnienia. Da się zrobić
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Reputacja:
0
Żeś chętny, to już dało się poznać choćby z udostępnienia nagrań od niejakiego Roberta. I duuuuuże dzięki za to, ze posyłasz kaczmarskiego do ludu. Ale z Kramsztykiem, jak wyżej. Musi pierw być. Hier der Hund ist begrabben! Czyli po naszemu: Zdies sobaka pogibła. :wink:
Reputacja:
0
piotru napisał(a):udostępnienia nagrań od niejakiego Roberta Od niejakiego Romana, tak dla ścisłości.
A jeżeli trzeba czekać, to trzeba... Cierpliwość jest cnotą
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Reputacja:
0
Robert, Roman czy inny Rumburak :wink:? Dla mnie obojętne, ważne że facet szczery i nie chowa wszystkiego pod poduszkę.
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Witajcie Niecierpliwi. Dziś późną porą koperta z kasetką zniknęła w czeluściach osiedlowego urzędu pocztowego. Miejmy nadzieję, że wraz z pozdrowieniami dotrze do Krzysztofa w dobrym zdrowiu.  poko:
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Ale masz kopie? Mi już parę razy poczta zalałza za skórę...
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Nasze doświadczenia w tym względzie są takie same... Dla Krzysztofa przygotowałem kopię nagrania, ktore posiadam. W razie potrzeby - mogę skopiować je jeszcze raz, jeśli pracownicy/pracownice poczty dostrzegą w "Kredce..." łup wart zachodu.
Reputacja:
0
"Kredka" jest gotowa. Jesli ktoś ma możliwość udostępnienia jej przez ftp, to proszę podać adres e-mail, a wyślę mu plik (10MB).
KN.
Reputacja:
2
ponad 10 czy troszkę mniej?
Reputacja:
0
Mniej! 9 900 669 B, czyli 9,44 MB.
KN.
Reputacja:
0
Ja już się wcześniej oferowałem. W razie czego: <!-- e --><a href="mailto:kudlaaty@interia.pl">kudlaaty@interia.pl</a><!-- e --> . To jeszcze dzisiaj na serwerze mógłbym "Kredkę..." umieścić. Gdyby plik nie chciał się wysłać w całości, można podzielić go RARem na 2 części i pójdzie bezproblemowo.
Reputacja:
0
Arturze i Szamanie!
Wysłałem Wam "Kredkę". Najlepiej niech każdy z Was udostępni ją publicznie, to może łatwiej będzie ściągać.
KN.
[ Dodano: 2005-04-25, 12:23 ]
Szamanie!
Niestety, masz przepełnione konto i otrzymałem zwrot mejla, ale Art obiecał, że udostepni piosenkę jeszcze dziś.
Jakby ktoś chciał, to niech napisze do mnie na priv, a wyślę mu "Kredkę".
KN.
Reputacja:
2
jeszcze ściągam... staje na 65 procentach i ruszyć nie chce...
Reputacja:
0
Nie dotarło... podejrzewam, że serwer interii odrzucił, bo za duże  Krzysztofie, jeżeli możesz, to spróbuj podzielić i wysłać jako dwie odrębne wiadomości.
Reputacja:
0
Szamanie, ja Ci wysłałem LINK do pliku, a nie plik!
KN.
Reputacja:
0
Niech żyje spostrzegawczość... Sprawdzałem pocztę, a nie zauważyłem PW :? . Odebrałem już, dzięki. Nagranie jest pod adresem:
/ciach!
Mogą być małe problemy z błędem 403, tak jak w przypadku poprzednich nagrań, ale nic na to niestetu nie poradzę. Zbyt dużo osób na raz nie może ściągać. Musicie próbować się wepchnąć do kolejki  Najlepiej próbować późnym wieczorem.
Jeszcze raz dzięki Simon i dzięki Krzysztofie
Liczba postów: 663
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
no i faktycznie sa problemy z bledem 403  
nic to-mam prosbe do tych ktorym sie udalo zeby w miare checi i mozliwosci podzielili sie choc wrazeniami 
pozdr.
Reputacja:
0
Widzę, że niestety są zdaje sę problemy ze ściąganiem tego pliku, w zwązku z tym czy nie dałoby się umieścić tego na innym serwerze  :?: albo chociaż wrzucić kopię tego pliku na serwer ftp (troche by to odciążyło ...). Bardzo proszę o zrobienie czegoś z tym ... ja naprawdę już nie mogę się doczekać tego pięknego utworu ...
Reputacja:
2
jak tylko zdołam ściągnąć to zamieszczę na tym serwerze
Liczba postów: 206
Reputacja:
0
już przesłuchałem, jestem pod wrażeniem i zgodzić się nie moge na określenie: ciężkie jak tona ołowiu, które na temat tej piosenki spłodził pewien JM,
utwór nie jest łatwy i przyjemny ale warty poznania i fascynujący
dziękuje wszystkim zaangażowanym
czy ktoś mógłby mnie oświcić jak on powstał, tzn wiem że JK napisał tekst Przemkowi, ale dlaczego? i co było pierwsze tekst czy muzyka?
Reputacja:
2
[you], jeżeli ciągle widzisz błąd z linku powyżej ściągnij Kredkę Kramsztyka stąd
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
dzięki idzie i to nawet szybko
|