Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powracające funkcje
Po dokupieniu miejsca i transferu na serwerze (kolejne 5 GB) wracają:
  • avatary (możecie je wgrywać jak i dawać zewnętrzne)
  • podpisy w formie grafik (jak wyżej)
  • rangi
  • możliwość wgrywania załączników (2 mb)

Skin zmieniony na bliższy temu co kiedyś było - mam nadzieję, że czytelniejszy (na pewno bardziej kontrastowy).

Rangi obecnie:

Przedszkolak - 0
Głupi Jaś - 1000
Prosty człowiek - 2000
Sowizdrzał - 3000
Sarmata - 4000
Kalif - 5000
Tytan - 6000
Odpowiedz
Wszystko pięknie, tyle że aktywność na forum jest praktycznie zerowa.
Te rangi są dziś bez sensu. Znajdźmy nowego użytkownika, który ma więcej niż sto postów :)
Poza tym, co z rangą "artysta"?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
A może tym razem jak już czytać łatwiej to sie pojawią i czytający ;)
Na razie funkcyjnych nie robię, zobaczymy czy będą jacyś chętni na to ;)

Damy rangę 100 - embrion ;)
Odpowiedz
Artur napisał(a):Damy rangę 100 - embrion ;)

A co z piwami? Bo chciałem dać za ten wpis? ;)
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
3.1.6 nie posiada obecnie kompatybilnych modów, fora trochę podupadły, to już nie te czasy gdy mody powstawały masowo... rynek się zmienił przez te lata. Pierwsze co bym chciał zintegrowac to logowanie się kontem z google i FB.
Odpowiedz
Artur napisał(a):Pierwsze co bym chciał zintegrowac to logowanie się kontem z google i FB.

Fajny pomysł.
Swoją drogą, czym były te nasze "piwa" jak nie dzisiejszymi "lajkami"?! Można powiedzieć, że miałeś potencjał prawie jak Zuckerberg, tak niewiele brakowało ;)
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Artur, zlituj się! Już poprzednie forum było nieczytelne. Ale teraz to jest dramat:

- jasna strona,
- jasnoszara czcionka strony,
- bladoniebieskie napisy.

Nic nie widać! Art, plis, podciągnij to kolorystycznie. Weź, proszę, pod uwagę, że z tak wartościowej strony chciałyby skorzystać też osoby słabiej widzące. Od czasu zmiany w ogóle nie mogę korzystać ze strony, nawet nie wiesz, ile się namęczyłam, żeby odnaleźć odpowiednie okienka i skrobnąć ten post. Proszę, nie zabieraj mi dostępu :(...
Odpowiedz
To ja już nie wiem co zrobić byś lepiej to widziała, przecież to przy starym jest mega kontrastowe, tam było niebieskie tło i czarna czcionka a teraz jest białe tło i czarna czcionka. Bardziej już się nie da :o. Nawet narzędzia do badania dostępności dają 100% w ocenie.
Odpowiedz
Może to kwestia ustawień monitora, mnie się wydaje, że ta wersja jest bardziej czytelna niż poprzednia. Stara była bardzo "nieuserfriendly".
Co do samego forum, to proponuję rozważyć danie mu jakiegoś loga. Obecnie jest to domyślne z phpBB i niespecjalnie obrazuje ono tematykę forum (nie jest to wszak forum o forach). Wydaje mi się, że nawet to logo byłoby ok, choć może warto pomyśleć o wstawieniu tutaj starego loga z kaczmarski.art.pl, tylko może bez tego niebieskiego tła? Ostatecznie chyba nawet brak loga byłby lepszy od napisu "phpBB".
Odpowiedz
skórka forum musi poczekać, strona ma pierwszeństwo. Logo będzie wspólne dla obu. Rozważałem połączenie strony i forum bardziej, ale operacji byłby spory a forum ma za małe obecnie "branie" by się na to porywać ;)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości