05-21-2015, 05:30 AM
Pozdr. Z Medellin - do niedawna najgrozniejszego miasta tej planety. Prosimy o wypowiedzi w temacie m.in Zagadnien zawartych w tytule tematu ,ale nie tylko ;-
Kokaina,Amazonias i Pablo Escobar.
|
05-21-2015, 05:30 AM
Pozdr. Z Medellin - do niedawna najgrozniejszego miasta tej planety. Prosimy o wypowiedzi w temacie m.in Zagadnien zawartych w tytule tematu ,ale nie tylko ;-
05-28-2015, 05:43 PM
Jestem przeciwko kokainie.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
05-31-2015, 07:17 PM
Ja też uważam że kokaina jest stanowczo z droga, a zioła są zdrowsze.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
06-16-2015, 06:21 PM
Duch77 napisał(a):Prosimy o wypowiedzi w temacie m.in Zagadnien zawartych w tytule tematuPablo Escobar nie żyje. Duch77 napisał(a):ale nie tylko ;-Mikołaj Kopernik też.
Znajdzie się słowo na każde słowo
07-03-2015, 11:52 AM
Duch77 napisał(a):Pozdr. Z Medellin - do niedawna najgrozniejszego miasta tej planety. Prosimy o wypowiedzi w temacie m.in Zagadnien zawartych w tytule tematu ,ale nie tylko ;-Kokaina - niektórzy jej nie potrzebują, bo pod ich kopułą i bez tego wystarczająco dużo się dzieje Amazonias - dla niektórych lepiej, by zniknęli w dżungli i poprzestali na spędzaniu czasu w towarzystwie dzikich zwierząt Pablo Escobar - groźny człowiek, ale równie groźni są ci, którzy udają dobrych, życzliwych i honorowych, a są kłamcami, oszustami i narcyzami I nie tylko: Miło mieć swój własny wymyślony świat, w którym możemy się skryć. Ale warto mieć świadomość, że nie jest on realny.
07-23-2015, 09:53 PM
Przydać się może opinia Witkacego.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|