Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
lc napisał(a):No i po łapaniu metafor Leszku, ja uwazam, że mimo wszystko M.S. się stara. Tu mu psi chuj uleci, tam gnój wypadnie, ale się chłopiec próbuje ogarnąć. Poczekajmy. Trzeba dać czlowiekowi szansę. Od chuja, do sisiaka, od sisiaka do członka, a skończymy na Wielkich Rzeczach.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
M.S. napisał(a):Na tyle dobrze, by wiedzieć, że nie ma dzieci
Ty też nie masz chyba dzieci. Jesteś impotentem?
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 966
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Ty też nie masz chyba dzieci. Jesteś impotentem?
A Ty debilem?
Reputacja:
1
M.S. napisał(a):Przemek napisał(a):Ty też nie masz chyba dzieci. Jesteś impotentem?
A Ty debilem?
Przecież to Twój wywód logiczny: brak dzieci= impotencja.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Zażartowałem, że jego porady o dzieciach (jako że ich nie ma) są tyle warte, co rady w sprawach seksu, udzielane przez impotenta. Naprawdę było to takie niezrozumiałe?
Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Pawle
ja nadal wierzę, iż MS dobrze się zapowiada
ale nie jest łatwo...
Reputacja:
1
Trochę inaczej to sformułowałeś. Nie użyłeś żadnego zwrotu sugerującego porównanie, ale wprost napisałeś, że impotent (Cejrowski) udziela rad dotyczących dzieci. Na pytanie skąd tak dobrze go znasz, że takie wiadomości posiadasz napisałeś, że nie ma dzieci... To jednak inaczej brzmi niż Twoje ostatnie tłumaczenie :)))
Oczywiście Ty żartowałeś, a każdy inny pisze poważnie, więc jest debilem...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Sam widzisz, jakie proste są Twoje procesy myślowe...
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
lc napisał(a):Pawleja nadal wierzę, iż MS dobrze się zapowiadaale nie jest łatwo... biorąc pod uwagę, jak skomplikowane są jego procesy myślowe, wyrażające się choćby w inwektywach, którymi sieje, faktycznie nie będzie łatwo
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Abstrahując od Państwa połajanek; byłem ostatnio w Warszawie. Wrażenia? Krzyżówka Chicago z lat 30tych z Phenianem.
Stojąc na jednej z głównych ulic tego miasta, miałem wrażenie jakby to była wylotówka z Opola...
Gdzie w Warszawie jest rynek? Jeżeli jest to rynek Starego Miasta to oceniam go gorzej niż rynek w Głogówku.
Jakaś porażająca szpetota i dziwna pustka. Stoję w centrumolicy 40milionwego kraju i obok mni może kilka/kilkanaście osób...
Wiadomo, było Powstanie Warszawskie i gdyby...
Ale nie można w ten sposób rozumować-bo gdyby Stefan Batory przeniósł stolicę do Ustrzyk Dolnych, wybudował tam pałace, dwory, pięknie architektonicznie obiekty; stworzył tam największą w Polsce galerię sztuki...gdyby.
Możemy oceniać jedynie stan faktyczny a jest on taki, iż osobie nie związanej emocjonalnie z Warszawą, miasto to jawi się jako koszmar-jest to miasto bardzo, bardzo brzydkie.
Mamy w Polsce dziesiątki czy nawet setki ładnych miast i miasteczek, Warszawa do nich nie należy...
Choćbym bardzo chciał, nie potrafię wykrzesać w sobie choćby odrobiny poztywnych uczuć do czegoś takiego.
Oddzielcie Państwo emocje i spójrzcie na stan faktyczny-przecież ja nie mam jakiejś satysfakcji w tym, iż nasza stolica jest takim brzydkim miastem. Wolałbym żeby było inaczej.
Stwierdzam po prostu obiektywnie-Warszawa jest brzydka. I tyle.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Bragiel napisał(a):przecież ja nie mam jakiejś satysfakcji w tym, iż nasza stolica jest takim brzydkim miastem. Wolałbym żeby było inaczej.
Przypuszczam, że wątpię.
Bragiel napisał(a):Stwierdzam po prostu obiektywnie-Warszawa jest brzydka. I tyle.
Rozumiem, że posiadasz jakiś certyfikat stwierdzający, że Twoje sądy - w przeciwieństwie do sądów innych osób - są obiektywne. Ponieważ wykazałeś, że umiesz wklejać zdjęcia do postu, poproszę o wklejenie skanu ww certyfikatu. Jeśli takiego nie posiadasz, będę zmuszony stwierdzić, że jesteś idiotą - całkowicie obiektywnie, rzecz jasna!
Reputacja:
0
Zaprzyjaźniona psycholożka krzywi się, gdy nazywam ludzi idiotami,bowiem idiota to ściśle medyczny termin. Jednak w tym pzypadku raczej by się ze mną zgodziła: Bragielu - jesteś idiotą.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Naprawdę szkoda czasu z wami dyskutować...Mogę wam zadedykować tekst Natana Tanenbauma, czesto śpiewamy przez trio Kaczmarski-Łapiński-Gintrowski ,,Ale chroń mnie Panie od pogardy
Od nienawiści strzeż mnie Boże".
Ja jestem stuprocentowo niewierzący ale ten tekst jest bardzo dobry.
Nie wiem skąd u was tyle nienawiśći i pogardy i to dla kogo...Bo jeszcze bym rozumiał-gdybyśmy się znali; gdyby ci lutrze zgwałcił żonę, zabił ojca; ukradł pieniądze-mógłbyś tak chętnie rzucać wyzwiskami. Ale my się w ogóle nie znamy a już któryś raz mnie wyzywasz i obrzucał błotem.
I potem kolejny klakier... Jestem bardzo dotknięty tymi wyzwiskami.
Naprawdę nie spodziewałbym się, że na forum Jacka Kaczmarskiego królują tacy ludzie...
Uważam, że Luter powinien być zbanowany -na wielu forach są ostrzeżenia a tu któryś raz z rzędu ta osoba oblewa mnie moczem i ani ostrzeżenia, ani bana nie ma.
Szkoda słów- czemu akurat na forum Jacka zagnieździli się tacy ludzie?
Przecież macie setki stron, gdzie możecie jechać po każdym; anonimowo; dawać upust swojej pogardzie i nienawiści dla innych; czemu robicie to akurat tutaj?
Naprawe proszę was o opuszczenie tego forum-paru moich znajomych, początkujących wielbicieli Jacka, chciałoby coś popisać na jego forum ale widząc poziom pogardy i nienawiści i fakt iż administracja tej strony zupełnie nie reaguje; traci ochoty by na dzień dobry być obrzuconym gównem.
Idź, Luter, na spacer; na basen; podejmij jakąś aktywność fizyczną, podniesie ci się poziom endorfin i nie będziesz takim zgorzkniałym nienawistnikiem, jakim jesteś.
W ogóle ja się śmieje teraz-dyskusja o Jacku jako Warszawiaku, a tu jacyś nienawistnicy rzucają wyzwiska...
Jak takie pieski, które obsikują każde drzewo, jakie spotkają na swojej drodze.
Dyskusje o Jacku, jako Warszawiaku, ze swojej strony, zamykam; wszystko co chciałem, powiedziałem.
Reputacja:
0
Bragiel napisał(a):,Ale chroń mnie Panie od pogardy
Od nienawiści strzeż mnie Boże".
Wiesz, moim zdanie podmiot liryczny prosi, aby Bóg to właśnie jemu oszczędził wyrażania tych uczuć ;).
Bragiel napisał(a):Naprawe proszę was o opuszczenie tego forum-paru moich znajomych, początkujących wielbicieli Jacka, chciałoby coś popisać na jego forum ale widząc poziom pogardy i nienawiści i fakt iż administracja tej strony zupełnie nie reaguje; traci ochoty by na dzień dobry być obrzuconym gównem.
Czyli mogło tu pojawić się więcej takich osób?! Uff, było blisko. Na szczęście zareagowaliśmy.
A może to Ty, krynico czystej głupoty, nas opuścisz? Normalni ludzie unikają miejsc, gdzie źle się czują.
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
M.S. napisał(a):A może to Ty, krynico czystej głupoty, nas opuścisz? Normalni ludzie unikają miejsc, gdzie źle się czują. M.S., nie rozpędzaj się.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Reputacja:
1
Bragiel napisał(a):Uważam, że Luter powinien być zbanowany -na wielu forach są ostrzeżenia a tu któryś raz z rzędu ta osoba oblewa mnie moczem i ani ostrzeżenia, ani bana nie ma.
Szkoda słów- czemu akurat na forum Jacka zagnieździli się tacy ludzie?
Przecież macie setki stron, gdzie możecie jechać po każdym; anonimowo; dawać upust swojej pogardzie i nienawiści dla innych; czemu robicie to akurat tutaj?
Naprawe proszę was o opuszczenie tego forum-paru moich znajomych, początkujących wielbicieli Jacka, chciałoby coś popisać na jego forum ale widząc poziom pogardy i nienawiści i fakt iż administracja tej strony zupełnie nie reaguje; traci ochoty by na dzień dobry być obrzuconym gównem.
Ja uważam, że jedną z najważniejszych i podstawowych wartości jest wolność słowa i tej wolności będę bronił, nawet gdy ktoś będzie obrażał moderatora czyli mnie :). Szczerze mówiąc, to czuję niechęć do nadużywania władzy przez moderatorów na wielu forach, bo zabijają wszelką dyskusję pozostawiając klakierów i słodkopierdzącą atmosferę fałszywej życzliwości. Wolę jak M.S. od serca mnie zbluzga, ale szczerze niżby miał udawać kogoś innego i być nieszczerym... Jedyny wyjątek, to chyba gdyby ta wolność mogła zaszkodzić w poważny sposób osobie trzeciej. Kiedyś tu też były ostrzeżenia i bany, ale na szczęście te czasy minęły i mam nadzieję nie wrócą. Obecnie banowane są jedynie boty spamujące forum. Co do pogardy, to sam zacząłeś najeżdżając na Warszawę. Nie pomyślałeś, że są tu mieszkańcy stolicy i mogli się poczuć urażeni? Przesadny patos w Twoich wpisach też niestety prowokuje do komentarzy :)))
ps. Możesz być pewny, że jeżeli twoi znajomi mają ochotę coś ciekawego napisać, albo zapytać to niech się nie krepują tylko korzystają z wolności :)
ps2. poprawność polityczna też budzi moje największe obrzydzenie i odrazę
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
1
Zbrozło napisał(a):M.S. napisał(a):A może to Ty, krynico czystej głupoty, nas opuścisz? Normalni ludzie unikają miejsc, gdzie źle się czują. M.S., nie rozpędzaj się.
Fakt, nikt nie musi opuszczać forum.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):ps. Możesz być pewny, że jeżeli twoi znajomi mają ochotę coś ciekawego napisać, albo zapytać to niech się nie krepują tylko korzystają z wolności :)
Nie wiesz, co czynisz... Chociaż z drugiej strony, jak przyjdzie ich odpowiednio dużo, to może IQ zsumuje się na tyle, że będzie na poziomie normalnego człowieka.
Przemek napisał(a):Fakt, nikt nie musi opuszczać forum.
Ale niektórzy powinni.
Reputacja:
1
M.S. napisał(a):Przemek napisał(a):Fakt, nikt nie musi opuszczać forum.
Ale niektórzy powinni.
Obiecanki cacanki, a i tak nie odejdziesz, bo co byś zrobił bez jedynego forum, gdzie Ciebie jakoś tolerują... :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Bragiel napisał(a):Szkoda słów- czemu akurat na forum Jacka zagnieździli się tacy ludzie?
Chyba się domyślasz, że ja trafiłem tu przypadkowo. Wiem, że wolałbyś, bym się wyżywał na przykład na forum wędkarskim tudzież psów rasowych, ale wtedy z kolei tam zabijałbym wszelką dyskusję. Poza tym wiadomo skądinąd, że na tamtych forach banują, więc między innymi dlatego to właśnie tu zagnieżdżają się takie szumowiny jak ja.
Przemek napisał(a):Ja uważam, że jedną z najważniejszych i podstawowych wartości jest wolność słowa i tej wolności będę bronił, nawet gdy ktoś będzie obrażał moderatora czyli mnie :). Szczerze mówiąc, to czuję niechęć do nadużywania władzy przez moderatorów na wielu forach, bo zabijają wszelką dyskusję pozostawiając klakierów i słodkopierdzącą atmosferę fałszywej życzliwości. Wolę jak M.S. od serca mnie zbluzga, ale szczerze niżby miał udawać kogoś innego i być nieszczerym...
Sam widzisz, Bragielu, że to forum przeżarte jest dawaczami upustu "swojej pogardzie i nienawiści dla innych" (Luter) oraz popieraczami tych frustratów (Przemek).
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Że Wam się jeszcze chce toczyć te "dyskusje"! :) Przecież tak to można w nieskończoność, a i tak do "największego fana" "dziedzictwa narodowego" nic nie dociera.
Poza tym ten wolny przecież od nienawiści(zwłaszcza w stosunku do niektórych miast)użytkownik i tak postawił jakże trafną diagnozę i błyskawicznie Was/nas rozgryzł!
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
|