Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pewna licytacja na allegro
NUTY - JACEK KACZMARSKI !! (numer 45008598)

hmmm... zainteresowala mnie ta licytacja... ma swoiste dejavu... czy ktos sobie tych nut nie przywlaszczyl :?:bo jak mniemam to sa transkrypcje pana Tomka... no chyba ze zdecydowal sie je sprzedawac :wink: a moze zupelnie się myle
:?
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Porównałem tytuły i układ ów trzech tytułów, ktore są tam jako przykład. To są nuty Tomka.

Napisałem do allegro i BOWI. Nie damy mu zarobić tak łatwo Wink
ale ludzie mają.... na takich rzeczach chcą zarabiać... :|
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
biznes jest biznes, zobacz, że jak skasuje po 10 zł za każdą piosenkę to całkiem niezły biznes.
no tak... ale ten biznes jest jakis z pod ciemnej gwiazdy... zbogacac sie na czyjejs pracy... rownie dobrze pan Tomek mogl to zrobic... to jest tak czy inaczej jego wlasnosc
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Tomek raczej nawet nigdy nie pomyślałby o sprzedawaniu tych nutek. Najgorsze jest to, że z tych nut usunięto nazwisko Tomka, które orginalnie się tam znajduje.
Witajcie!
Podobnie jak Wy, jestem zdumiony i zbulwersowany zaistniala sytuacja. Pragnę oznajmić, ze z ta (nie waham sie uzyc slowa) zlodziejska aukcja, nie mam nic wspolnego. Nie dosc, ze ten czlowiek bezprawnie pragnie zarabiac na mojej pracy, ktora udostepniam bez najmniejszej checi zysku, to jeszcze w zupelnie niedopuszczalny sposob kupczy spuscizna Jacka - naszym wspolnym dobrem.
Podobnie jak Artur i MacBottom, ktorym dziekuje za blyskawiczna reakcje, wystosowalem zawiadomienie do Allegro i stosowny list do owego "allegrowicza".
Pozdrawiam
Tomek
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
czyli mozna powiedziec ze sprawa sie skonczyla Happy Endem :wink:
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Czy opinie na allegro mogą pisać tylko "handlujący" z danym osobnikiem czy wszyscy zarejestrowani?
Bo za takie numery przydałoby się parę stosownych komentarzy :evil:
W ostateczności można by go zasypać mailami :twisted:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
z małymi BoBo psującymi kompa :twisted: ... nie zniżajmy się do poziomu płyty chodnikowej... bądźmy ponad to... myśle ze trzeba pokazać klasę :wink: ale powiedzieć mu na gg kilka miłych słów można Big Grin
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Aukcja jest juz na szczescie zamknieta.
Nawet nie bede wam pisal, czym sie gosc tlumaczyl z checi zarobku...
Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za szybki odzew!
Tomek
"Ale po co męczyć gamę
pewnie że ma chorą babcie, ciotke lub psa, że nie ma za co dać papu 123 dzieciom bo sie nazywa Wergiliusz... ludzie bywają żałośni :?
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Tomasz Susmęd napisał(a):Nawet nie bede wam pisal, czym sie gosc tlumaczyl z checi zarobku...
napisz. bardzo ciekawi jesteśmy
Dajmy spokój facetowi, najlepsze jest to, że w liście do mnie przedstawił się jako wieloletni słuchacz i wielbiciel twórczości Jacka...
Ehhh.....
No, ale juz po aukcji, sprawa skonczona, ale doswiadczenie ciekawe...
Pozdrawiam
Tomek
"Ale po co męczyć gamę