Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Dyplom z Miłości"
[Obrazek: 32318_517526801605715_1624674481_n.jpg]

https://www.facebook.com/DyplomZMilosci?ref=ts&fref=ts

Zapraszamy!
PRÓBY OTWARTE: 29 i 30 listopada oraz 1 grudnia 2012 godz. 19:07 PREMIERA: 2 grudnia 2012 godz. 19:07 PREMIERA PRASOWA: 3 grudnia 2012 godz. 19:07 duża scena Teatru Studyjnego w Łodzi - z powodu remontu wejście od ul. Gdańskiej 110

DYPLOM Z MIŁOŚCI

„Ach Panie, Panowie!”
Niezapomnianie piosenki Agnieszki Osieckiej i sceny z najlepszych polskich filmów tworzą pejzaż dla miłosnych perypetii. W tle zmieniająca się Polska: powstająca z powojennych gruzów, z klasą robotniczą na transparentach… A wśród wznoszących się betonowych osiedli bohaterowie spektaklu przeżywają pierwszą miłość. Dyplom z miłości – muzyczny spektakl pokazuje
świat, gdzie wszyscy tęsknią za miłością, ale nikt nie potrafi kochać. Sentymentalna podróż przez ostatnie 60 lat naszej historii.
„Ach, Panie, Panowie,
Ach, Panie, Panowie…”
– pisze Osiecka.
„…już ciepła nie ma w nas?
Co było, to było,
Minęło jak miłość,
Nie wróci drugi raz…”
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
A jak to jest z taką "próbą otwartą"? Są jakieś bilety czy po prostu każdy może wejść?
Odpowiedz
Bilety na próby otwarte darmowe :)
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Właśnie byłam, zobaczyłam i się zachwyciłam. Bardzo fajny pomysł z tymi scenkami z filmów ( nie wszystkie udało mi się rozszyfrować - "Przesłuchanie", "Pociąg", "Przypadek, "Psy"... wszystkie były na "p"?), wykonanie po prostu świetne. Widać, że studentom się chce grac. Macie ten żar w oczach i pasję, która po prostu promieniuje ze sceny. Co do interpretacji piosenek Osieckiej to nie wszystkie mi się podobały, ale cóż... Gdybym miała kogoś wyróżnić, to z dziewczyn : Pociecha, Volny (szczególnie w pierwszej roli), Gałązka, a z chłopców - Lipiński i Bondyra.
Pozdrawiam serdecznie i życzę... Czego to się życzy przed premierą? No - to tego życzę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości