Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wrocław 15 listopada, klub Dymek z Papierosa, Duch Dwooch
Zaspół Duch Dwooch, czyli Duch77 z przyjaciółmi, wynurza z podziemi i wystąpi 15 listopada o godzinie 21:00 we Wrocławskim klubie Dymek z Papierosa (ul. Ruska).
W programie m.in. piosenki Jacka Kaczmarskiego i wiele innych atrakcji muzyczno-teatralnych. Zapraszam i polecam!
Odpowiedz
Ktos uprzedzil nas chyba nasi ludzie od reklamy , chwala im za to ,przypomne tylko ze wystapi m.in. sam Wojtek Kroczak,poza tym Paulina Burzynska,Marta Cieply ,byc moze slynny Wiktor Kuzniecow,obok takich artystow jak Staszek Stembalski,grupa "Teatralniaki", Mariusz Miroszniczenko bedzie probowal zapanowac nad caloscia ,a asytowac i zastepowac go bedzie w razie czego nie kto inny jak Lukasz Sliwa.
Piosenki dawnych mistrzow Jacka Kaczmarskiego,Przemyslawa Gintrowskiego,ale tez troszke rosyjskiej i ukranskiej,jak rowniez blues ,jazz i rock n"roll,piosenka aktorska i autorska,Agnieszki Osieckiej i in. Bilety tradycjnie w dniu koncertu 20 zl ,a przedsprzedaz 15zl,dla studentow 12zl,a dla grup 7 lub wiecej osob 10zl. Zapraszamy serdecznie.
Odpowiedz
Yeeeeeessssssss!
Nareszcie! \m/
Odpowiedz
Simon, powiem Ci, że gdyby jeszcze przez jakieś dwa dni, nie było żadnego komentarza od Ciebie, pomyślałbym, że umarłeś :P
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Ja już się bałem, że duch umarł ;)
A tu nagle Johnny English Reaktywacja :)
Odpowiedz
Simon napisał(a):Ja już się bałem, że duch umarł ;)
Duch, z definicji, nie może umrzeć ;-). Żyje i ma się dobrze.

Naprawdę polecam koncert, zabawa z pewnością będzie przednia. Wiem, bo już na kilku jego koncertach byłem.
Odpowiedz
proyester napisał(a):zabawa z pewnością będzie przednia
Och, co do tego - nikt tu nie ma najmniejszej wątpliwości ;)
proyester napisał(a):Wiem, bo już na kilku jego koncertach byłem.
Ja również byłem na kilku jego koncertach, a nawet mu jeden zorganizowałem, jestem jego wiernym fanem od lat!
Odpowiedz
Simon napisał(a):Ja również byłem na kilku jego koncertach, a nawet mu jeden zorganizowałem, jestem jego wiernym fanem od lat!
Zatem rozumiem, że nie poskąpisz skromnej kwoty za bilet i pojawisz się na omawianej imprezie?
Odpowiedz
No ba!
Rzadko jest okazja zobaczyć w akcji takiego Mistrza!
Ta charyzma, wspaniały głos, niesamowita technika gry na gitarze, błyskotliwe zapowiedzi - nie przypominam sobie lepszego wykonawcy piosenek Jacka Kaczmarskiego.
Przeca nawet "Obławę" duch śpiewa lepiej od samego Jacka!
Sądzę, że po sukcesie Gienka Loski - duch powinien startowac do telewizji, wygrałby w cuglach!
Odpowiedz
Może jestem przewrażliwiony, ale chyba wyczuwam kpinę... Tak?

Fakt, wykonując niektóre piosenki, Duch faktycznie pokazuje jak nie powinno się tego robić. Ale ja wstrzymuję się z krytyką, bo śpiewam i posługuję się gitarą na poziomie ogniskowym, więc jak to się mówi, nie mam kompetencji do miarodajnej oceny.
Odpowiedz
No, jak widać - masz kompetencje, jak najbardziej :)
Odpowiedz
Jakos nikt nie popiera Simona w jego glupkowatych komentarzach,ciagla obawa i zadrosc kaze Simonowi wyglaszac wieczne bzdury,najgorsze jest to ,ze ma sie nijak do rzeczywistosci.
Juz nie raz nie dwa sluchacze dawali sygnaly o Simonowym belkocie ,ale on jest niezlomny,wszak to jest Wielki wroclawski mistrz gitary, a co do Gienka Loski to kompletnie nie mam pojecia czy probujesz z niego kpic czy go wyszydzac i jedno i drugie nie pasuje kompletnie ani do miejsca ani do twojej funkcji zlatwionej po znajomosci na tym forum.
Gramy w Dymku 5 raz i nikt nie powie ,ze gdziekolwiek zagramy tam juz mamy drzwi zamkniete.
Simon glupoty obgaduj we wlasnym gronie i przestan robic z siebie skonczonego idiote ,pozdr. i kolorowych snow o duchach i skrzypaczkach. :-
Odpowiedz
Co do Gienka Loski, to moim osobistym zdaniem, grać na gitarze to ten pan nie umie. Śpiewa jednak rewelacyjnie!

@Duch77: jestem z Tobą całym sercem, ale pisz proszę staranniej, bo tej sieczki w Twoich postach nie da się czytać.
Odpowiedz
Hehe, sezon można uważać za rozpoczęty :)
Odpowiedz
Kupuję colę i popcorn i zaraz wrócę. :)
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):i jedno i drugie nie pasuje kompletnie ani do miejsca ani do twojej funkcji (...) i na tym forum.

Bzdurę o załatwianiu funkcji na martwym forum pozwoliłem sobie wyciąć, jednak w tzw. ogóle zgadzam się z Duchem77. Uważam, że funkcja moderatora to jedynie ciężar, bo obliguje do zachowania dystansu do najlepszych igrzysk, a nie podsycania ognia i tworzenia spamokpin na dwie strony. W dodatku regularnie.
Odpowiedz
No, ale generalnie wszyscy tu jesteśmy po znajomości :) Ja jestem moderatorem po znajomości i się tego nie wstydzę :)))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Mateusz, co Ty prawisz!Toż to nie pierwszy, nie drugi i pewnie nie ostatni raz. Może tylko istotnie po ludziach na pewnym poziomie powinno się spodziewać czegoś więcej. Choć w sumie czemu.
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Najwidoczniej gosiufar, nie spełniam Twoich wymagań, co do poziomu :)
Ale - jak się zapewne słusznie domyślasz - przejmuję się tym porównywalnie z troską o zeszłoroczny śnieg :)

Każdy ma swoje słabości, gosiu. Jedni mają słabość do alkoholu, inni do ducha. :)
Przyznasz, że ta druga jest o wiele przyjemniejsza, a już na pewno - mniej destrukcyjna ;P
Odpowiedz
Simon napisał(a):Każdy ma swoje słabości, gosiu. Jedni mają słabość do alkoholu, inni do ducha. :)
Przyznasz, że ta druga jest o wiele przyjemniejsza, a już na pewno - mniej destrukcyjna ;P

Mocne! mocne!

Choć w obu przypadkach można zrobić z siebie idiotę.
Odpowiedz
Pewnie tak - choć przy alkoholu, jak życie pokazuje, można zdecydowanie bardziej :)
Odpowiedz
Ale o co chodzi z tym nieszczęsnym Duchem? Czy ja czegoś nie wiem?
Odpowiedz
Drogi Proyestrze, otoz zachecam do odnalezienia na tytm forum tematu audycja,mam wiare ,ze jest to mozliwe jescze,bo co po niektorzy bardzo nie chcieliby ,aby temat audycja ,ktory pobil wszelkie rekordy tego forum byl kiedykolwiek uznany za byly,w temacie tym liczne bzdury wypisywane pod adresem Duch Dwooch i pozniej 3 nagrania ktore zamiescil tatar za pozwoleniem Duch Dwooch ,ktore nijak sie mialy do belkotow wygadywanych przez Siomna i spolke ,zostaly beszczelnie wykasowane ,a byly to bodaj Korowod,Zjawa i chyba jeden numer naszego pianisty z wokalistka ,z koncertu z 15listoipada 2008r, gdzie gralismy kilkanascie razy.
Odpowiedz
Hehe, zaczęło się :)
Spiskowe teorie na miare Macierewicza. :)
Zapomniałeś dodac, że w 10 sekundzie nagrania słychac strzały!
Odpowiedz
Simon, tu nie trzeba spiskowych teorii. Natomiast prawdą jest, że się ciągle czepiasz i tyle. Co do poziomu - już Ci wspominałam. Inaczej się z Tobą rozmawia w realu, kim innym jesteś wirtualnie. Mnie to razi. Zwłaszcza, że jesteś jedną z tych osób, od których istotnie można wymagać więcej, z różnych powodów. A że Cię to nie obchodzi to - naturalnie - wiem. Ty sobie też możesz insynuować różne takie. Też mam to w głębokim poważaniu.
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):A że Cię to nie obchodzi to - naturalnie - wiem.
Ciesze się, że mamy zupełną "jasność w temacie". :P
Zatem - niechaj każde z nas pozostaje przy tych własnych słabościach. W realu i wirtualnie ;P
Odpowiedz
Lubię Cię. :D
Odpowiedz
Simon napisał(a):Zatem - niechaj każde z nas pozostaje przy tych własnych słabościach. W realu i wirtualnie ;P
Sprzeciw! To podżeganie do lenistwa!
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Lubię Cię, Zbrozi!
Osiągnąłeś już odpowiedni wiek, żeby wpaść do Wro na browara? :D
Odpowiedz
Tak, ale nie osiągnąłem jeszcze odpowiedniej pozycji społecznej, żeby móc wydać pieniądze na pociąg bez mrugnięcia okiem ;).
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz