01-30-2012, 04:19 PM
Lepiej jechać do Gdańska na wietnamskim skuterze!
Katastrofa polskich koleji.
|
01-30-2012, 04:19 PM
Lepiej jechać do Gdańska na wietnamskim skuterze!
01-30-2012, 04:39 PM
Duch77 napisał(a):glownie jazda na tygodniu.To oczywiste - złodziej też ma prawo do wypoczynku w weekend! Duch77 napisał(a):ok 4 rano brala tabletki z torebkinasenne?
01-30-2012, 05:28 PM
A może po prostu nie zabierać skrzypaczek ze sobą? Jeździłeś bez nich i sam mówisz, że wtedy wszystko było w porządku.
01-30-2012, 07:03 PM
Ja zawsze sprawdzam, jak chodzą drzwi; do tych cichych nie wsiadam. I nigdy szczelnie nie zasłaniam firanek-zasłon; zawsze jedną uchylam, żeby ludzie z korytarza widzieli, że trzymam pieniądze przy sobie w zapinanych kieszeniach spodni lub bluzy??
Znajdzie się słowo na każde słowo
01-30-2012, 08:26 PM
Bardzo smieszne,czasem mam wrazenie jakbym rozmawial z jakimis psychicznymi.
01-30-2012, 08:27 PM
Jesli nie macie nic madrego do powiedzenia to wogole nie otwierajcie jadaczki i juz.
01-30-2012, 08:29 PM
Ufff... Już się matrwiłem, ale widzę, że Mariusz jednak w dobrej duchowej formie ;P
01-30-2012, 11:13 PM
MacB napisał(a):A może po prostu nie zabierać skrzypaczek ze sobą? Jeździłeś bez nich i sam mówisz, że wtedy wszystko było w porządku.Ale przeca to nie Ducha okradli, tylko skrzypaczkę... ~/&^^$@@??!!!--$$###
01-30-2012, 11:41 PM
W takim razie wystarczy nie być skrzypaczką.
01-30-2012, 11:48 PM
Hm...
A może to ktoś inny pisze z duchowego konta? Zauważcie, że to juz któraś wypowiedź pozbawiona emotek!
01-30-2012, 11:50 PM
Trzeba zgłosić włamanie. Inaczej zacznie wrzucać linki do pirackich stron i trzeba będzie go zamknąć.
01-30-2012, 11:57 PM
A może wskoczył na wyższy poziom rozwoju po prostu i wyszedł już z etapu pisma obrazkowego?
01-31-2012, 12:06 AM
A moze wlamal sie na moje konto?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-31-2012, 12:10 AM
A podobno emotki zostały wyłączone :).
01-31-2012, 12:21 AM
Duch77 napisał(a):Witam chcialbym przestrzec wszystkich wybierajacych sie pociagiem Wroclaw-Gdansk godz 23.51 i glownie jazda na tygodniu. Spaliście sobie po prostu i zdziwienie, że okradli... :/ Nie można sobie w pociągu beztrosko kłaść się i spać; jeszcze piszesz, że torebkę trzymała w nogach! To już jest jakiś absurd, to tak jakby na przedziale wywiesić tabliczkę zapraszamy od okradania :/ Nie przyszło ci do głowy powiedzieć dziewczynie żeby się bardziej zabezpieczyła jeżeli chce spać? A tak w ogóle jak jadą dwie osoby, to jedna powinna czuwać i wypadałoby żeby mężczyzna bronił kobiety... Okradzenie to przykra sprawa i przed złodziejem fachowcem ciężko się zabezpieczyć, ale jakieś minimum środków bezpieczeństwa można było zastosować. Dobra rzecz, to drzwi przypiąć do półki łańcuchem do zamykania rowerów itp. Może śmieszne, ale zawsze zabezpieczenie jest...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
01-31-2012, 12:28 AM
Przemek napisał(a):Nie przyszło ci do głowy powiedzieć dziewczynie żeby się bardziej zabezpieczyła jeżeli chce spać? Dwuznacznie to zabrzmiało :D.
01-31-2012, 12:45 AM
No, trochę... :)))
"Wszyscyśmy z płócien
01-31-2012, 12:51 AM
Masz racje Przemku,ale kto mogl przypuszczac,ze ktos bezczelnie wejdzie w nocy do naszego przedzialu,zauwazy po ciemku torebke, odepnie ja znajdzie portfel,po czym wyjdzie jak gdyby nigdy nic?>
Poza tym ,poszedlem pozniej szukac tego portfela w lazience i nie znalazlem,potem poszla skrzypaczka i okazalo sie ,ze znalazla go w lazience ale zawiniety w kuble na smieci,na szczecie wszystkie dokumenty zostawil. Dziwi mnie natomiast rekacja policjantki i straznika koleji kiedy wysiedlismy juz w gdansku i spisywali nasze zeznania,stwierdzili,ze na bank ona nie odzyska pieniedzy i ,ze nie znajada zlodzieja. Pozniej poszlismy na komisariat z ciezkimi plecakami i zmeczeni i ten policjant przesluchiwal ja dobra godzine ,a ja czekalem na korytarzu i ponoc powiedzial,ze nie widzi duzych sznas na odzyskanie pieniedzy ,badz zlapanie zlodzieja. Mnie przesluchiwala policjantka w innym gabinecie ,ale trwalo to chwile ,mo ok. pare minut i tyle. Zajmuja sie jakimis kuzwa Acta i tym zeby wszystko bylo drogie ,lacznie z ropa na ktorej teraz jezdze co jakis czas moim Nissanem,a nie potrafia trafic papierem do dupy za przeproszeniem -to zalosne i zenujace-co to za Rzad??
01-31-2012, 01:22 AM
A cóż Ciebie dziwi? To chyba jasne, że kasy nie odzyska. Nie było żadnych świadków, wy nic nie czuliście i nie słyszeliście. Kogo mają niby szukać i gdzie?
"Wszyscyśmy z płócien
01-31-2012, 06:07 AM
dauri napisał(a):MacB pisze!?!? A gdzie?MacB napisał(a):A może po prostu nie zabierać skrzypaczek ze sobą? Jeździłeś bez nich i sam mówisz, że wtedy wszystko było w porządku.Ale przeca to nie Ducha okradli, tylko skrzypaczkę... ~/&^^$@@??!!!--$$###
01-31-2012, 06:36 AM
Przepraszam najmocniej - powinno być "M.S. pisze".
01-31-2012, 07:00 AM
Duch77 napisał(a):Masz racje Przemku,ale kto mogl przypuszczac,ze ktos bezczelnie wejdzie w nocy do naszego przedzialu,zauwazy po ciemku torebke, odepnie ja znajdzie portfel,po czym wyjdzie jak gdyby nigdy nic?> Torebka była na widoku? No to masz odpowiedź, jak mu się udało. Duch77 napisał(a):Poza tym ,poszedlem pozniej szukac tego portfela w lazience i nie znalazlem,potem poszla skrzypaczka i okazalo sie ,ze znalazla go w lazience ale zawiniety w kuble na smieci,na szczecie wszystkie dokumenty zostawil. Kolejny morał z tej jakże pouczającej historii: na poszukiwania wysyła się skrzypaczki. Duch77 napisał(a):Dziwi mnie natomiast rekacja policjantki i straznika koleji kiedy wysiedlismy juz w gdansku i spisywali nasze zeznania,stwierdzili,ze na bank ona nie odzyska pieniedzy i ,ze nie znajada zlodzieja. Nie chcieli skorzystać ze swojej szklanej kuli? A to dranie! A na poważnie - jest jak napisał Przemek, a od siebie dodam, że Twoja skrzypaczka nie odzyska pieniędzy nawet gdyby trafili na złodzieja przy okazji jakiegoś innego jego wykroczenia (a pewnie prędzej czy później trafią); nie odzyska pieniędzy nawet gdyby złodziej sam skruszony postanowił oddać pieniądze - bez dokumentu nie wiedziałby komu, a nie sądzę, żeby prowadził ewidencję okradzionych... Duch77 napisał(a):Zajmuja sie jakimis kuzwa Acta i tym zeby wszystko bylo drogie ,lacznie z ropa na ktorej teraz jezdze co jakis czas moim Nissanem,a nie potrafia trafic papierem do dupy za przeproszeniem -to zalosne i zenujace-co to za Rzad?? Tusk dowiedział się o Twoim problemie i wespół z Grasiem i Bonim szukają Twoich pieniędzy. Powoli i metodycznie. W tej chwili sprawdzają, czy nie udały się do Bytomia... *** Co za groteska. Simon - jemu nie są potrzebne emotki!
01-31-2012, 01:12 PM
M.S. napisał(a):Simon - jemu nie są potrzebne emotki!No patrzę i oczom nie wierzę ;) Nie wiem, może zmienił lekarza, który zmienił mu leki. Albo zmiana dawkowania okazała się wystarczająca ;) W każdym razie - chłopak się wyrabia.
01-31-2012, 01:31 PM
Leki sa potrzebne Tobie i lekarz,a emotek nie ma zadnych i nie wymysle sobie ich,przynajmniej mi sie zadne nie wyswietlaja ,tak jak ten portal ,ktory mi nie chodzil od 6 miesiecy lub dluzej.
Nie wiem za czyja sprawa i kto za tym stoi? Poza tym tematem jest polska kolej ,ktora dzieki bandzie idiotow na gorze jest w oplakanym stanie i nie wiem jak sie to bedzie mialo do Euro 2012? Poza tym takie zlodziejstwo-to ci kibice z Europy i swiata juz tu nigdy nie przyjada.
01-31-2012, 01:42 PM
Duch77 napisał(a):Nie wiem za czyja sprawa i kto za tym stoi? Masoni! Duch77 napisał(a):Poza tym tematem jest polska kolej ,ktora dzieki bandzie idiotow na gorze jest w oplakanym stanie i nie wiem jak sie to bedzie mialo do Euro 2012? Jacy obywatele, taka władza :).
01-31-2012, 01:51 PM
Duch77 napisał(a):Poza tym tematem jest polska kolej ,ktora dzieki bandzie idiotow na gorze jest w oplakanym stanie i nie wiem jak sie to bedzie mialo do Euro 2012? Myślę, że Euro na tym mimo wszystko nie ucierpi. Duch77 napisał(a):Poza tym takie zlodziejstwo-to ci kibice z Europy i swiata juz tu nigdy nie przyjada. Nie przesadzaj, złodziejstwo i bandziorstwo jest wszędzie. Poza tym, po co mają po Euro przyjeżdżać? Może nawet lepiej, bo niektórzy turyści np. z wysp już od paru lat pokazują co potrafią, w Krakowie m.in. Także, ja byłbym jednak ostrożny z tym wybielaniem obcokrajowców, a sraniem na naszych obywateli przy każdej nadarzającej sie okazji. Takie wymachiwanie wyświechtanymi schematami, nic więcej. Poza tym, nie widzę nic specjalnie nadzwyczajnego w tym, że ktoś został okradziony w jakimś podrzędnym nocnym pociągu. Trzeba jeździć dziennymi, najlepiej IC.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
01-31-2012, 02:00 PM
Duch77 napisał(a):ten portal ,ktory mi nie chodzil od 6 miesiecy lub dluzej.Jak to kto?! Simon, Stepniarz, Tusk i Putin! A jak myślisz - kto Ci buchnął skuter? ;) Duch77 napisał(a):emotek nie ma zadnych i nie wymysle sobie ich,przynajmniej mi sie zadne nie wyswietlajaI wszystko jasne ;)
01-31-2012, 02:27 PM
M.S. napisał(a):Że o Żydzie tutaj już nie wspomnęDuch77 napisał(a):Nie wiem za czyja sprawa i kto za tym stoi?Masoni!
01-31-2012, 04:54 PM
Duch77 napisał(a):emotek nie ma zadnych ![]() ![]() ![]()
01-31-2012, 05:15 PM
dauri napisał(a):Tak jest! Nie ma żadnych!Duch77 napisał(a):emotek nie ma zadnych ![]()
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|