08-11-2010, 09:40 AM
Witam!
Mam takie pytanko:
Jak Jackowi układały się relacje z rodziną, córką...?
Mam takie pytanko:
Jak Jackowi układały się relacje z rodziną, córką...?
Rodzina
|
08-11-2010, 09:40 AM
Witam!
Mam takie pytanko: Jak Jackowi układały się relacje z rodziną, córką...?
08-11-2010, 09:48 AM
Aniu, a próbowałaś pzeszukać forum w interesujących Cię tematach? Jest to naprawdę kopalnia wiedzy o Jacku i poruszanie się po nim nie wymaga dużego zachodu. Przy minimalnym wysiłku znajdziesz nawet posty Patrycji, w których opisuje swoje relacje z ojcem. Polecam Ci również lekturę biografii Jacka pióra Krzysztofa Gajdy o tytule "To moja droga", która, sądząc po Twojej neofickiej gorliwości w zdobywaniu wiedzy o JK, będzie dla Ciebie nieocenioną pomocą.
Pozdrawiam serdecznie!
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
08-11-2010, 10:16 AM
No i powinnaś zapisać się do Hyde Parku, do którego trafiło wiele wątków związanych z życiem Jacka.
Liptus ma rację, to forum istnieje od ładnych paru lat i wiele interesujących Cię kwestii jest już omawianych tu od dawna. Trzeba tylko pokusić się o używanie wyszukiwarki.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
08-11-2010, 10:47 AM
I książkę K. Gajdy sobie, Aniu przeczytaj. Jest dostepna w księgarniach.
Pytasz o rzeczy setki razy wałkowane na forum a ujęte zbiorczo w biografii JK.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
08-11-2010, 04:10 PM
Niktważny napisał(a):I książkę K. Gajdy sobie, Aniu przeczytaj.Myślę, że pomimo młodego wiek autorki tego wątku, wystarczy Jej raz powiedzieć: liptus napisał(a):Polecam Ci również lekturę biografii Jacka pióra Krzysztofa Gajdy o tytule "To moja droga"
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|