Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Witam, ponieważ spotykamy się czasami z zarzutem, że informacje o koncertach nie pojawiają się na największej stronie poświęconej Jackowi Kaczmarskiemu, postanowiliśmy wrócić do praktyki zamieszczania planów koncertowych także na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl">www.kaczmarski.art.pl</a><!-- w -->.
Zapraszamy zatem na koncerty w sierpniu:
Przeworsk, 22.08.2010 - scena plenerowa na terenie Zajazdu Pastewnik, godz. 18:00
Łódź, 28.08.2010 - Teatr Mały, godz. 19:15
Częstochowa - 29.08.2010, godz. 18.00, altana w podjasnogórskim Parku Staszica
Suwałki, 31.08.2010 - aula Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Suwałkach, godz. 18.00.
Informacja o koncertach znajduje się oczywiście także na stronie <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.trio.art.pl">www.trio.art.pl</a><!-- w --> oraz zostanie przesłana osobom zalogowanym na stronie droga mailową
Pozdrawiam
P.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Ja tak OT: rozumiem, że nie odbierasz PW, ale czy maile też nie dochodzą na Twój adres, który podałeś na stronie ?
Reputacja:
0
Odbieram PW. Maile dochodzą.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Czy wobec tego mój nie doszedł, czy nie chcesz mi odpisać ?
Reputacja:
0
Karol,
ostatnią wiadomość PW, jaką od Ciebie mam dostałem chyba w zeszłym roku, jakoś tak w okolicach września, może października. Faktycznie nie odpisałem chyba na nią z różnych powodów, o których nie chciałbym tu mówić. W każdym razie nie są one związane bezpośrednio z Tobą. Powiedzmy, że nie miałem za bardzo głowy do tego, aby odpisać. Przepraszam.
Proszę zatem, abyś wysłała mi raz jeszcze to wszystko, co napisałaś wcześniej, ok?. Odpiszę na pewno.
Pozdrawiam.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
OK. Ostatnia była z grudnia, dotyczyła Wiesz Czego, ale napiszę jeszcze raz, tylko powiedz, czy lepiej na PW, czy maila.
Reputacja:
0
Lepiej na PW, bo mail lubi się raz na ruski rok zawiesić.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Wracajac do tematu -czy ktoś wybiera się na koncert do Częstochowy? Jeżeli w tym roku nie dojdzie do spotkania w Marszowicach (jakoś na razie cicho na temat cen, wpłat , a co najważniejsze wykonawców -i programu, a byłaby już pora , by to podać), to zapewne skusze się na ten koncert.
Ewentualnie do Teatru Małego w Lodzi -bilety jak sadze będzie można kupić w dniu koncertu.
Pozdrawiam
e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Czy to już będzie standardem, że bilety na Trio Ł-Ch będą kosztować 30-40zł? Dogoniliście, moi Drodzy, Turnaua i Przemyk w Łodzi, jeśli chodzi o ceny.
Czy w czasie koncertu w Teatrze Małym można się spodziewać jakichś bardzo szczególnych atrakcji? Czy też to samo będzie można usłyszeć/zobaczyć jeszcze w bardziej przystępnym (cenowo i, mam wrażenie, akustycznie) zapieckowym wnętrzu?
Pozdrawiam,
Bartek
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Reputacja:
0
Nie my ustalamy ceny biletów. Nie mam pojęcia czemu są tak wysokie. Nie ma też mowy o żadnym nowym standardzie, bo nasze warunki od dwóch lat w zasadzie się nie zmieniły. A nawet w przypadku Teatru Małego były one bardziej preferencyjne od proponowanych zazwyczaj.
Z drugiej strony, wybacz Tarko, ale nie wypada mi owych cen komentować. Ktoś, kto nas zaprosił, tak a nie inaczej wykalkulował i, jak mniemam, wiedział, co robi.
Rozumiejąc Twoje rozczarowanie muszę niestety przyznać, że nie potrafię na nie nic poradzić. Nawet gdybyśmy zagrali w Teatrze całkowicie non profit, koszt biletów pewnie nie uległby większej zmianie.
Jeśli chodzi o Zapiecek to prawdopodobnie zagramy tam jak zwykle jesienią. Wstępnie umówiony jest listopad.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Absolutnie o ceny nie mam do Was pretensji. Sam też rozumiem, kto je ustala. Moje pytanie wynika po prostu z ciekawości, czy warto wydać te X złotych więcej z tego względu, że będzie można tam zobaczyć coś innego, niż dotychczas (wiadomo, teatr daje odrobinę inne możliwości, niż zadymiony Pub). Jeśli jednak, tak jak mówisz, z Waszej strony jest to "normalny" koncert - cóż. Życzę organizatorom licznej publiczności. A Wam - zupełnie szczerze - jak najlepszego występu.
Pozdrawiam
B.
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
|