06-08-2010, 06:01 PM
Organizujemy ognisko na Zakrzówku, w programie:
-wychodzenie w las po drewno,
-ogień,
-konsumpcja prowiantów przezornie zakupionych wcześniej w odpowiednich ilościach.
-śpiewanie do tej godziny do której wytrzymamy(tutaj nikt nam nie zamknie knajpy, no chyba, że znów deszcz pokrzyżuje szyki)
-rozmowy o życiu i śmierci
-a dla największych hartkorów zejście do Morii
- i w ogóle to, że będzie nastrojowo, miło, sympatycznie i fajnie
Co zabrać?
-piwo(wystarczającą ilość na całą noc, bo na stacji jest cholernie drogie, 4zł za żubra!)
-latarki(pewnie przeżyjecie bez, ale się przydadzą)
-znajomych, którzy się nadadzą do takiego śpiewania
Spotkanie zacznie się o 18:00 przy Tesco na kapelance(przystanek kobierzyńska), tam się zbierzemy i pójdziemy znaleźć odpowiednie miejsce i zebrać drewno. W tym przypadku proszę o punktualność. Jak ktoś się spóźni(oby nie, no bo w końcu trzeba gromadnie podjąć pewien wysiłek) niech zadzwoni, a jeśli jakimś cudem, znajdzie się ktoś nowy to niech do mnie napisze na priv to dostanie.Wszyscy są zaproszeni. Do zobaczenia.
-wychodzenie w las po drewno,
-ogień,
-konsumpcja prowiantów przezornie zakupionych wcześniej w odpowiednich ilościach.
-śpiewanie do tej godziny do której wytrzymamy(tutaj nikt nam nie zamknie knajpy, no chyba, że znów deszcz pokrzyżuje szyki)
-rozmowy o życiu i śmierci
-a dla największych hartkorów zejście do Morii
- i w ogóle to, że będzie nastrojowo, miło, sympatycznie i fajnie
Co zabrać?
-piwo(wystarczającą ilość na całą noc, bo na stacji jest cholernie drogie, 4zł za żubra!)
-latarki(pewnie przeżyjecie bez, ale się przydadzą)
-znajomych, którzy się nadadzą do takiego śpiewania
Spotkanie zacznie się o 18:00 przy Tesco na kapelance(przystanek kobierzyńska), tam się zbierzemy i pójdziemy znaleźć odpowiednie miejsce i zebrać drewno. W tym przypadku proszę o punktualność. Jak ktoś się spóźni(oby nie, no bo w końcu trzeba gromadnie podjąć pewien wysiłek) niech zadzwoni, a jeśli jakimś cudem, znajdzie się ktoś nowy to niech do mnie napisze na priv to dostanie.Wszyscy są zaproszeni. Do zobaczenia.
[i][color=#004000]Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno[/color][/i]