Liczba postów: 163
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ruszyły przygotowania do VII edycji Festiwalu Piosenki Poetyckiej im. Jacka Kaczmarskiego "Nadzieja". Odbędzie się on w tym roku w dniach 30-31 lipca br. w Kołobrzegu .
Osoby zainteresowane rezerwacją miejsc noclegowych w internacie Zespołu Szkół im. Henryka Sienkiewicza przy ul. 1 Maja 47, mogą zgłaszać takie rezerwacje pod adresem emailowym: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e -->
Koszt noclegu to - 22 zł od osoby.
Na zgłoszenia w sprawie noclegów czekamy do 15 lipca br.
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
A gdyby ktoś chciał zostać po Nadziei kilka dni dłużej w Kołobrzegu, to zostanie wyrzucony z internatu?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
ReDi napisał(a):Koszt noclegu to - 22 zł od osoby.
W ubiegłym roku też miało być 22 zł a na miejscu okazało się, że 25. Nie przypuszczam, by w tym roku było taniej, raczej przeciwnie.
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Tak czy siak, to i tak wyjątkowo korzystna suma...
Zgadza się. Zastanawiam się tylko, czy na miejscu nie okaże się, że znów wzrosła. Chodzi mi zwyczajnie o rzetelność informacji.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Nie pytaj się Gosiu, bo zrobią z Ciebie warchoła liczącego komuś każdą złotówkę... A może i nie, wszak to nie Marszowice
)))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Na warchoła i tak już wyszłam odmawiając w ubiegłym roku wyjazdu w poniedziałek, skoro rezerwację miałam do czwartku. Uważam, że w takich sytuacjach zwyczajnie powinno się mailowo lub telefonicznie informować, że nie ma możliwości pozostania dłużej z odpowiednim wyprzedzeniem. Przecież nawet inaczej się pakuje człowiek na tydzień, inaczej na trzy dni.
I fakt, pisząc o rzetelności informacji pomyślałam sobie o Tobie, Przemku, i Marszowicach.
)