Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noclegi na VII Nadziei
Ruszyły przygotowania do VII edycji Festiwalu Piosenki Poetyckiej im. Jacka Kaczmarskiego "Nadzieja". Odbędzie się on w tym roku w dniach 30-31 lipca br. w Kołobrzegu .

Osoby zainteresowane rezerwacją miejsc noclegowych w internacie Zespołu Szkół im. Henryka Sienkiewicza przy ul. 1 Maja 47, mogą zgłaszać takie rezerwacje pod adresem emailowym: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e -->

Koszt noclegu to - 22 zł od osoby.

Na zgłoszenia w sprawie noclegów czekamy do 15 lipca br.
Odpowiedz
A gdyby ktoś chciał zostać po Nadziei kilka dni dłużej w Kołobrzegu, to zostanie wyrzucony z internatu?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
ReDi napisał(a):Koszt noclegu to - 22 zł od osoby.
W ubiegłym roku też miało być 22 zł a na miejscu okazało się, że 25. Nie przypuszczam, by w tym roku było taniej, raczej przeciwnie.
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Zbrozło napisał(a):A gdyby ktoś chciał zostać po Nadziei kilka dni dłużej w Kołobrzegu, to zostanie wyrzucony z internatu?
Ja tam akurat tego źle nie wspominam Smile
gosiafar napisał(a):W ubiegłym roku też miało być 22 zł a na miejscu okazało się, że 25
Tak czy siak, to i tak wyjątkowo korzystna suma...
Odpowiedz
Alek napisał(a):Tak czy siak, to i tak wyjątkowo korzystna suma...
Zgadza się. Zastanawiam się tylko, czy na miejscu nie okaże się, że znów wzrosła. Chodzi mi zwyczajnie o rzetelność informacji.
Odpowiedz
Nie pytaj się Gosiu, bo zrobią z Ciebie warchoła liczącego komuś każdą złotówkę... A może i nie, wszak to nie Marszowice Smile)))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Na warchoła i tak już wyszłam odmawiając w ubiegłym roku wyjazdu w poniedziałek, skoro rezerwację miałam do czwartku. Uważam, że w takich sytuacjach zwyczajnie powinno się mailowo lub telefonicznie informować, że nie ma możliwości pozostania dłużej z odpowiednim wyprzedzeniem. Przecież nawet inaczej się pakuje człowiek na tydzień, inaczej na trzy dni.
I fakt, pisząc o rzetelności informacji pomyślałam sobie o Tobie, Przemku, i Marszowicach.Smile)
Odpowiedz