10-05-2005, 06:06 PM
kaja napisał(a):na Allegro... nie maw tej chwili może nie, ale na allegro trzeba zaglądać regularnie
BTW - Autoportret z kanalią. Wydaje mi się, że ktoś szukał

Konsultacja tematu maturalnego.
|
10-05-2005, 06:06 PM
kaja napisał(a):na Allegro... nie maw tej chwili może nie, ale na allegro trzeba zaglądać regularnie BTW - Autoportret z kanalią. Wydaje mi się, że ktoś szukał ![]()
10-05-2005, 06:11 PM
kaja napisał(a):nie maJa nabyłem kilka egzemplarzy w jednej z "księgarń taniej książki". Kiedyś na zakupach w... Tesco (!) zoczyłem "Plażę dla psów" i kupiłem pięć egzemplarzy. Warto wiec - przy okazji wizyt w takich miejscach - mieć oczy szeroko otwarte i grzebać w tych wielkich koszach.
10-06-2005, 12:36 PM
ok 50% czasu spędzanego w supermarketach spędzam w działach z ksiązkami....
Chyba sie udało znaleźć... moja siostra była w jakiejś księgarni z tanimi ksiażkami i sie pytała. Pani w księgarni powiedziała, że bedzie dzwonić i sie pytac bo spro osób sie pyta o tą ksiazke ( i sie zastanawiała czy to nie czasem jakas lektura i właściwie o czym to jest) moze nie będzie tak źle.... ![]()
Otulajać się duszy swej płaszczem
Co nie chroni przez żadnym urazem...
10-07-2005, 09:39 PM
Witam, ja rowniez chciałbym skonsultowac swoj temat maturalny: "Dialog z tradycja romantyczna w literaturze pozniejszych epok", moze ukierunkujecie mnie na jakies pomysły, bo chciałbym nawizac do ost powstania romantycznego jakim byl zryw Solidarnosci a i w tych ramach czasowych powołac sie na tworczosc Pana Jacka, moze cos zaproponujecie? Bardzo byl bym wdzieczny Wam za wszelkie wskazowki...
10-08-2005, 05:53 AM
Nie jestem z AA,żeby się tu wymądrzać,ale czy nie lepiej nowy temat zakładać na każdy temat maturalny?
Mnie na razie do głowy przychodzą takie rzeczy tylko jak: Rechot Słowackiego, Ostatnie dni Norwida, Koncert fortepianowy... Na dobrą sprawę może też być Do sztambucha chyba... Te utwory,co wymieniłem,są w jakimś stopniu nawiązaniem do twórczości poetów romantycznych - przeczytaj,posłuchaj i zdecyduj czy coś Ci się przyda... |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|