Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konsultacja tematu maturalnego.
ok 50% czasu spędzanego w supermarketach spędzam w działach z ksiązkami....

Chyba sie udało znaleźć... moja siostra była w jakiejś księgarni z tanimi ksiażkami i sie pytała. Pani w księgarni powiedziała, że bedzie dzwonić i sie pytac bo spro osób sie pyta o tą ksiazke ( i sie zastanawiała czy to nie czasem jakas lektura i właściwie o czym to jest)

moze nie będzie tak źle....Smile
Otulajać się duszy swej płaszczem
Co nie chroni przez żadnym urazem...
Odpowiedz
Witam, ja rowniez chciałbym skonsultowac swoj temat maturalny: "Dialog z tradycja romantyczna w literaturze pozniejszych epok", moze ukierunkujecie mnie na jakies pomysły, bo chciałbym nawizac do ost powstania romantycznego jakim byl zryw Solidarnosci a i w tych ramach czasowych powołac sie na tworczosc Pana Jacka, moze cos zaproponujecie? Bardzo byl bym wdzieczny Wam za wszelkie wskazowki...
Odpowiedz
Nie jestem z AA,żeby się tu wymądrzać,ale czy nie lepiej nowy temat zakładać na każdy temat maturalny?
Mnie na razie do głowy przychodzą takie rzeczy tylko jak: Rechot Słowackiego, Ostatnie dni Norwida, Koncert fortepianowy... Na dobrą sprawę może też być Do sztambucha chyba... Te utwory,co wymieniłem,są w jakimś stopniu nawiązaniem do twórczości poetów romantycznych - przeczytaj,posłuchaj i zdecyduj czy coś Ci się przyda...
Odpowiedz