05-09-2010, 04:56 PM
ann napisał(a):Przecież Jaśko napisał, że go nie było, więc nie powinieneś go słuchaćNo właśnie. Ani czytać.
Już od kilku (3?) edycji nie pasują mi terminy tej imprezy, więc zatarło mi się w pamięci.
Projekt „SARMACJA” 07.05.2010 r., w SKPT „Od Nowa” w Toruniu
|
05-09-2010, 04:56 PM
ann napisał(a):Przecież Jaśko napisał, że go nie było, więc nie powinieneś go słuchaćNo właśnie. Ani czytać. Już od kilku (3?) edycji nie pasują mi terminy tej imprezy, więc zatarło mi się w pamięci.
05-10-2010, 09:18 PM
Z góry oświadczam, że nie byłem obecny na imprezie, więc przepraszam Marusię, że w ogóle zabieram głos w tym wątku. Mam jednak pytanie do tych, którzy byli: czy TŁCh śpiewało może Dance macabre? Chodzi mi o wykonanie anonsowane tu. Jeśli nie, to czy może słyszał ktoś tę piosenkę na jakimś innym koncercie TŁCh?
05-10-2010, 10:59 PM
Luter napisał(a):czy TŁCh śpiewało może Dance macabre? Chodzi mi o wykonanie anonsowane tu. Jeśli nie, to czy może słyszał ktoś tę piosenkę na jakimś innym koncercie TŁCh?Ja byłem na tym koncercie Ta piosenka nie była dotąd wykonywana publicznie Z nowszych rzeczy, w Toruniu, wcześniej we Wrocławiu i w Łodzi wykonywany był tylko utwór Nie mogę spać z naszą muzyką.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|