01-14-2010, 03:52 PM
Mam nadzieje,ze ktos z was bedzie mogl mi pomoc. Uzywam Mozilli, niestety od paru dni nie moge sie zalogowac na forum ( na Mozilli). Tzn logiuje sie, bo program pamieta haslo, mam wiadomosc,ze pomyslnie, a gdy wchodze na forum, po 10 sekundach jestem wylogowana ;(
Podobnego problemu nie mam na Eksplorerze.Jednak wole uzywac- szczegolnie do forum Mozilli, poniewaz mam tam mozliwosc poprawiania na polska czcionke i iine funcje , niedostepne w Elsplorerze. Czy odinstalowanie i ponowne zainstalowanie programu cos pomoze? (nie bardzo wiem w czym i jak mialoby pomoc, poza tym musialabym spisac wszystkie ulubione strony- troche zmudne).
Czy jest cos innego co moglabym zrobic?
Pozdrawiam
e.
Podobnego problemu nie mam na Eksplorerze.Jednak wole uzywac- szczegolnie do forum Mozilli, poniewaz mam tam mozliwosc poprawiania na polska czcionke i iine funcje , niedostepne w Elsplorerze. Czy odinstalowanie i ponowne zainstalowanie programu cos pomoze? (nie bardzo wiem w czym i jak mialoby pomoc, poza tym musialabym spisac wszystkie ulubione strony- troche zmudne).
Czy jest cos innego co moglabym zrobic?
Pozdrawiam
e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'