Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12.IX. Wrocław, Piwnica Świdnicka
Torrentius napisał(a):
Simon napisał(a):A ja dodam, że większość wykonawców na pewno pojawi się na scenie WSJK w sezonie 2009/2010.
No właśnie. Zastanawia mnie, czy te imprezy się nie dublują? Tzn. na ile się różnią. Żeby nie było wątpliwości nie jestem za monopolem WSJK, inicjatywa mi się podoba, ale tez nie ma sensu robić 2 razy tego samego pod inna nazwą.
Pozdr. Smile
Simon juz powyzej wyjasnil najlepiej. Od siebie dodam, ze wszyscy dmuchamy w ten sam zar i im wiekszy ogien tym lepiej.
Duch77 napisał(a):Z tm pekaniem w szwach Piwinicy Swidnickiej to bymnie przesadzal,akurat mialem to szczescie ,ze siedzialem sobie i brzdakalem pod przejsciem w nocy i wracal jeden z Artystow-mlody chlopak z gitara,ktory twierdzil,ze gral tam i z tego co mowil to nie bylo tlumow,ale fajny chwyt reklamowy z tym pekaniem w szwach hie hie ,Colt dlugo z Simonem nad tym mysleliscie ? Big Grin
Tlumow nie bylo na koncu ale i tak frekwencja - na koncu- nie byla zla jak na bite 4 godziny muzyki z tekstami do sluchania. Na poczatku jednak przez ponad 2 godziny piwica pekala w szwach.

Nad tym chytem reklamowym, z Simonem , myslelismy przez trzy lata no i udalo sie. Choc bywaly takie wieczory , ze Simon obgryzal nerwowo paznokcie czy sie aby nie domyslisz wszystkiego przed czasem. No ale coz...przechytrzylismy cie, mily duchu
Mów mi to co dzień: oni górą
Odpowiedz
colt napisał(a):Simon obgryzal nerwowo paznokcie czy sie aby nie domyslisz wszystkiego przed czasem.
Colt - Ty uważaj, bo twój aktualny rozmówca naprawdę w to uwierzy. Charakteryzuje go kompletny brak wyczucia ironii. :lol:
Odpowiedz
Simon napisał(a):Po pierwsze: imprez miala zupełnie inny przebieg niz WSJK. To był przegląd, z nagrodami. Wykonawcy, poza Radkiem Książkiem, mieli niewiele lub zgoła nic wspólnego z twórczością Jacka Kaczmarskiego (Antek Kamiński zaspiewał chyba jedną piosenkę z tego repertuaru, Antek Gustowski realizuje się coraz bardziej i coraz lepiej w piosence francuskiej).
Ok, te dwa argumenty zupełnie mnie przekonały. Smile
colt napisał(a):Nad tym chytem reklamowym, z Simonem , myslelismy przez trzy lata no i udalo sie. Choc bywaly takie wieczory , ze Simon obgryzal nerwowo paznokcie czy sie aby nie domyslisz wszystkiego przed czasem. No ale coz...przechytrzylismy cie, mily duchu
Fantastyczne! :lol: :lol:
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
A ja wlasnie z gor wrocilem,Gory Sowie,Stolowe i w LADKU zDROJ BYLEM PLUS GORY W OKOLICACH lADKA M.IN. RUINY ZAMKU kARPIEN, i festiwal filmow gorskich w LADKU ZA nami,i juz mysle i knuje co by tu zrobic ,zeby Duch Dwooch dostal jakiekolwiek dotacje na ten rok Sad( :Smile Big Grin
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):A ja wlasnie z gor wrocilem,Gory Sowie,Stolowe i w LADKU zDROJ BYLEM PLUS GORY W OKOLICACH lADKA M.IN. RUINY ZAMKU kARPIEN, i festiwal filmow gorskich w LADKU ZA nami,i juz mysle i knuje co by tu zrobic ,zeby Duch Dwooch dostal jakiekolwiek dotacje na ten rok Sad( :Smile Big Grin
A jak tam noga?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
A ja przedstawiam uczestników tego całkiem fajnego wieczoru:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://picasaweb.google.pl/triadapoetica/PiwnicaSwidnicka12092009#">http://picasaweb.google.pl/triadapoetic ... a12092009#</a><!-- m -->
Odpowiedz
Dzieki,niestety prawdopodobnie bede musial zrobic artroskopie,a pozniej jak bedze potzreba rekonstrukcje wiezadel krzyzowych, no i pozniej dlugotrwala rehabilitacja,gdyby kozka nie skakala to by ... eeech :o
Odpowiedz