Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice, 4-6 września 2009
Witam,

informuję wszystkich, że tegoroczna impreza Kaczmarski Underground odbędzie się w Marszowicach k. Krakowa w dniach 4-6 września 2009. Planujcie swój czas tak żeby móc przyjechać.
Na pewno będzie Trio Łódzko-Chojnowskie z Patrycją Kaczmarską oraz dr Krzysztof Gajda ze swoją książką.
Szczegóły organizacyjno-finansowe wkrótce.

Zapraszamy

kontakt email: <!-- e --><a href="mailto:kaczmarski.underground@interia.eu">kaczmarski.underground@interia.eu</a><!-- e -->

pozdrawiam i do zobaczenia

Michał
Odpowiedz
Hmmm, 4-6 września to interesujący termin...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Czas już zarezerwowany od ubiegłego roku Smile

e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Nie jest zły. A co pewnie dla niektórych ważne impreza jeszcze przed "kampanią wrześniową" 2009 Wink
"Drobiazgi niepotrzebne ratuj, Kiedyś je dziecku swemu dasz. Przydadzą się przyszłemu światu..."
Odpowiedz
Lista obecności w dziale Spotkania
Odpowiedz
Oto ustalenia kaczmarski underground 2009:

agenda

piątek (4 września)
14.oo - 19.oo przyjazd i zakwaterowanie
19:oo - 19.45 kolacja
20:oo - 21.45 Ela Czyż, Łukasz Jęcek, Michał Mańka, - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego
22:oo - ognisko i grill

sobota (5 września)
9.3o śniadanie
12.oo - 13.3o dr Krzysztof Gajda - wykład dotyczący twórczości Jacka Kaczmarskiego
14.oo obiad
Czas wolny
18.oo ognisko z grillem
20.oo Trio Łódzko-Chojnowskie z Patrycją Kaczmarską - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w stodole folwarcznej
Paweł Konopacki - gitara, śpiew
Witold Łuczyński - gitara, śpiew
Tomasz Susmęd - fortepian

niedziela (7 września)
10.oo śniadanie, a po nim wykwaterowanie

pakiety kaczmarski underground 2009

underground 40 PLN
Noclegi we własnym namiocie, koncerty, prelekcja, ogniska

underground PLUS 90 PLN
Noclegi we własnym namiocie, koncerty, prelekcja, ogniska PLUS posiłki:

piątek – kolacja
sobota – śniadanie, obiad
niedziela – śniadanie

overground 100 PLN
Noclegi w Folwarku, koncerty, ogniska

overground PLUS 150 PLN
Noclegi w Folwarku, koncerty, prelekcja, ogniska PLUS posiłki:

piątek – kolacja
sobota – śniadanie, obiad
niedziela – śniadanie

w sobotę zamiast kolacji będzie grill, każdy kupuje tyle kiełbasek i kaszanek ile potrzebuje

Ilość miejsc noclegowych w Folwarku jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

Prosimy o potwierdzenie zgłoszenia z informacją kto i za jakie pakiety płaci za pomocą poczty elektronicznej na adres: <!-- e --><a href="mailto:kaczmarski.underground@interia.eu">kaczmarski.underground@interia.eu</a><!-- e -->
Wpłaty prosimy przelewać na rachunek Folwarku Wiązy w Marszowicach 61 1140 2003 0000 3002 4598 2244 z tytułem wpłaty „kaczmarski underground imię i nazwisko uczestnika”
Ustalanie szczegółów noclegów – Agnieszka tel. 513101206
Odpowiedz
Michale, zostawiłem Ci priva tutaj na forum. Będę wdzięczny jeśli mógłbyś mi odpisać, sprawa dość ważna.
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Bardzo proszę organizatorów o nieprzysyłanie mi spamu na skrzynkę mailową.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Czyli w tym roku stodoły/jakiegoś grupowego noclegu nie ma?
Szkoda Sad

Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
!! Uwaga dla zainteresowanych: numer konta Folwarku podany kilka postów wyżej przez Michała (Michall) jest nieprawidłowy. Zamieszczam numer, który podała mi telefonicznie Agnieszka:

61 1140 2004 0000 3002 4598 2244
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń
I, niezliczone czerniąc strony,
Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
Odpowiedz
hej, moglibyście zaktualizować stronę Kaczmarski Underground. Czekałem na informację od dłuższego czasu a tam nic się nie zmienia.

pozdrawiam
Odpowiedz
ahmmm napisał(a):moglibyście zaktualizować stronę Kaczmarski Underground. Czekałem na informację od dłuższego czasu a tam nic się nie zmienia.
Ale to akurat nie najtrafniejszy adresat. Pisz w tej sprawie na priv do organizatora zlotu, którym nie są admini tego forum.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Michall napisał(a):w sobotę zamiast kolacji będzie grill, każdy kupuje tyle kiełbasek i kaszanek ile potrzebuje
Ale gdzie kupuje? W czasie grilla, czy w sklepie wcześniej?
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Dlaczego w tym terminie robię Ironmana? DLACZEGO???? <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=Ib2sHfA5suM">www.youtube.com/watch?v=Ib2sHfA5suM</a><!-- w -->
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
ja napisał(a):Dlaczego w tym terminie robię Ironmana? DLACZEGO????
Na pocieszenie - obiecany w Kołobrzegu rysunek Ironmana:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://partycja.blox.pl/">http://partycja.blox.pl/</a><!-- m -->
śni inny byt jurajski gad
Odpowiedz
O KURRRRWAAAAAAAA!!! Dziękuję Patku! Zaraz wrzucam na Swój blog Smile to piękny prezent!

Jesteś Caravaggiem painta!
Odpowiedz
ja napisał(a):Zaraz wrzucam na Swój blog
Powinieneś koniecznie poprawić wreszcie błąd w Swoim nicku Wink
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz
Witam,

niestety mam dość ograniczony dostęp do internetu stąd rzadko się tutaj pojawiam.
Odpowiadam na pytania:

1. Przepraszam jeżeli ktoś uznał nasze zaproszenie za spam. Wysłałem info do ludzi którzy lubią twórczość Jacka Kaczmarskiego, zakładając że mogą być zainteresowani imprezą.
Przypominam - nie zarabiamy na niej. Płacimy za udział jak wszyscy. Tyle że poświęcamy swój mocno ograniczony czas i ponosimy ryzyko finansowe i organizacyjne związane z imprezą. Nie wykorzystujemy waszych skrzynek w celach komercyjnych. Nie będziemy Wam na miejscu sprzedawać garnków czy innych kocy Wink.

2. Stodoła jest. Zgodnie z tradycją obawiamy się że pójdzie z dymem, ale jeżeli ktoś nie ma namiotu a nie będzie palił w okolicach stodoły i w niej, to może w niej spędzić noc.

3. Niestety, numer konta który podałem był błędny. Przepraszam.
Ci, którzy wysłali na nie pieniądze powinni je otrzymac z powrotem. Prawidłowy numer konta to:

61 1140 2004 0000 3002 4598 2244

4. Strona niestety jeszcze chwilę powisi w starej postaci. Istotne informacje o imprezie są zawarte w tym wątku.

5. Kiełbaskę można kupic wcześniej i ją sobie upiec na ognisku lub kupić z grilla na miejscu. Pełny wypas.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Marszowicach,

Michał
Odpowiedz
gredler napisał(a):Bardzo proszę organizatorów o nieprzysyłanie mi spamu na skrzynkę mailową.
:piwko:

U mnie na gmail'u przyszło jako spam, czyli... prawidłowo Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Dzięki za przypomnienie o tej funkcji.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Witam jako osoba tu nowa i "zielona". Pytanie do stałych bywalców - czy przyjazd do Marszowic z dziećmi, których nie ma z kim zostawić byłby nietaktem, głupotą, sportem ekstremalnym, czy też zdarzają się takie przypadki? Pewnie tak czy inaczej już za późno na taką decyzję, ale może w przyszłym roku by się udało...
Odpowiedz
To zależy jakie masz dzieci. W moim przypadku byłby to sport ekstremalny Wink.
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Odpowiedz
To znaczy?... Moje raczej grzeczne, choć potrafią dostać "głupawki". Starszy - 9,5 - szuka stoperów, kiedy puszczam Kaczmarskiego, młodszy - prawie 6 - fan Jacka. Miał 4 lata, kiedy w piaskownicy śpiewał sobie "Dajcie mi ludzie co łaska...". teraz prosi np. "Puść mi piosenkę o tych wilczkach. Jest taka smutna, ale bardzo ją lubię". Mnie chodzi o to, czy bywają tam ludzie z dziećmi, czy w nocy można je w spokoju położyć spać itp. Tak ogólnie- czy atmosfera jest dzieciom przyjazna, czy też to impreza wyłącznie dla dorosłych?
Pozdrawiam,
Odpowiedz
JoannaK napisał(a):czy też to impreza wyłącznie dla dorosłych?
Z tego, co ostatnio widziałam - były tam dzieci personelu w różnym wieku, więc tu problemu nie ma. Gorzej z "nocnymi maratonami"! Wtedy jest to zaiste sport ekstremalny, zwłaszcza, gdy się rano nie dadzą wyspać... Wink
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
No cóż... tak czy inaczej dzięki za informacje...
Odpowiedz
No i w Marszowicach będzie można zobaczyć drugą stronę barda, tzn. w jaki sposób fani próbuję się do Niego upodobnić. Tę o której napominał Krzysztof Gajda w biografii, bo podobno Jacek Kaczmarski alkoholikiem bywał.
Odpowiedz
Witam,

o możliwości udziału w imprezie dzieci czy na przykład psów najlepiej pytac Agnieszkę 513101206.
Co roku w impezie biora udział jej dzieci oraz dzieci Marcina. Więc się da.
W tym roku Agniszka nie pozwoliła na żadne wesele w terminie imprezy, więc pewnie w Folwarku da się spokojnie wyspać. Teren jest wybitnie prodziecięcy. Dużo zieleni i miejsca do zabawy.

Radio VOX FM objęło patronat nad Zlotem. Dzisiaj ok. 17.45 była audycja o imprezie. Maja iść także informacje w radiu eska.

Także TV Kraków chce się pojawić w Marszowicach. Tym razem maja nie kłamać Smile. Info o imprezie ma się pojawiac w Kronice Krakowskiej (podobno dzisiaj o 21:45 już była).

Alkoholikiem się jest a nie bywa. To nieuleczalna choroba. Mam nadzieję, że nikt w Marszowicach na nią nie zapadnie.

pozdrawiam i do zobaczenia,

Michał
Odpowiedz
Dzięki za informacje. Ja chyba w tym roku i tak nie dam rady, choć bardzo chciałam. Jednak w przyszłym, jeżeli się uda w ogóle pojechać, to i tak będę musiała z dziećmi, więc informacje na ten temat się przydadzą. Pozdrawiam,
Odpowiedz
Lepiej zapytaj ile się płaci za dzieci, bo koszty takiej imprezy mogą skoczyc drastycznie w górę...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):Lepiej zapytaj ile się płaci...
Ty lepiej powiedz, czy w końcu znalazłeś te modelki? Wink
Przemek napisał(a):6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach)
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz