Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Witam
Jakiś czas temu na koncercie Przemysława Gintrowskiego rozmawiałem z Jackiem Pechmanem i straszył znów wzmocnieniami, treningami, formą swych Młodych Wilków A jak u nas drodzy Kuglarze z formą? Jak ze zdrowiem? Spotkałem ostatnio Zico i jego występ jest niemożliwy Jak inne filary, które od początku grają w Kuglarzach? Lodbroku, kapitanie - będziesz? Ja oczywiście wystąpię również w tym roku Ale trzeba zebrać 11 osób(a nawet nieco więcej), które będą chciały i lubiły biegać Podkreślam lubiły przy tym biegać, aby Fundacji pokazać, gdzie pieprz rośnie i podtrzymać naszą passę bycia niepokonanymi Drużyna Kuglarzy nie przegrała dotychczas żadnego spotkania I chciałbym, aby tak pozostało To jak wiara w drużynie??
Pozdrawiam
Mecz odbędzie się 1 sierpnia o godzinie 12
p s
Przeprasza za brak kropek(zastąpiłem je uśmieszkami) - mam zepsutą klawiaturę
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Ale trzeba zebrać 11 osób(a nawet nieco więcej), które będą chciały i lubiły biegać Podkreślam lubiły przy tym biegać, aby Fundacji pokazać, gdzie pieprz rośnie i podtrzymać naszą passę bycia niepokonanymi Ja biegać nie cierpię, ale zagrać mogę (choć nie muszę )
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Wszystko wskazuje na to, że na Festiwalu będę (choć pewien tym razem nie jestem :/ ). No a jak będę, to na pewno zagram (tzn. o ile chcecie jeszcze takiego sępa )
I tu pojawia się pytanie: czy ktoś już wie, że by chciał się podjąć zastąpienia Zico na ataku?
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Jak inne filary, które od początku grają w Kuglarzach? Z tego, co wiem, chętnie zagrają Michał Wilgocki i Paweł Umiński. Mam nadzieję, że się odezwą w temacie!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 161
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ja na tą chwilę nie wiem jeszcze czy będę w Kołobrzegu; poza tym dawno już nie biegałem za piłką, więc jeżeli nawet udałoby się przyjechać to do składu mnie raczej wstępnie nie uwzględniajcie. W optymistycznym wariancie będziemy się zmieniać z Wojtim, jak poprzednio bywało
Reputacja:
1
Jiři napisał(a):Ja na tą chwilę nie wiem jeszcze czy będę w Kołobrzegu; poza tym dawno już nie biegałem za piłką To jest w ogóle szansa, że zagrasz?! To świetnie! To można teraz zrobić tak, że ja zastąpię Zico, a Ty zagrasz na mojej pozycji.
gosiafar napisał(a):OLI napisał(a):Jak inne filary, które od początku grają w Kuglarzach? Z tego, co wiem, chętnie zagrają Michał Wilgocki i Paweł Umiński. Hmm... A na jakich pozycjach grali wcześniej?
Liczba postów: 161
Reputacja:
0
To taki optymistyczny wariant, że zagram i jeżeli to bardziej na zmianę, jeszcze na tą chwilę to się za bardzo nie czuję na siłach, ciężko powiedzieć jak będzie za te 1,5 miesiąca, ale podejrzewam, że po 15 minut w każdej połowie to maksimum.
Liczba postów: 1,549
Reputacja:
0
Ja za to wiem na pewno, że nie będę, albowiem morze wzywa
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Ja za to was na pewno wspomogę... aparatem. Trochę zdjęć na pewno będzie.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
A ja będę nudny: co z koszulkami??
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
urlopy i nadchodzące porody u mnie w pracy jak na tę chwilę wskazują, że w tym roku Kołobrzeg mnie ominie. W tej chwili stoi wszystko na zasadzie "zobaczymy". Ale wg mnie to raczej "zobaczymy - raczej nie" niż "zobaczymy - damy radę". :mur: :agent: :/ 8o :ups: :o :wsciekly:
P,NMSP z emotkami
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):adchodzące porody u mnie w pracy jak na tę chwilę wskazują, że w tym roku Kołobrzeg mnie ominie. Trza się było zakręcić osiem miechów temu, miałabyś pretekst do urwania się z roboty
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Dobrze będzie, jasna rzecz. Chętnie pobiegam na pomocy.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Jakiś czas temu na koncercie Przemysława Gintrowskiego rozmawiałem z Jackiem Pechmanem i straszył znów wzmocnieniami, treningami, formą swych Młodych Wilków To właściwie jak co roku
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
ann napisał(a):OLI napisał(a):Jakiś czas temu na koncercie Przemysława Gintrowskiego rozmawiałem z Jackiem Pechmanem i straszył znów wzmocnieniami, treningami, formą swych Młodych Wilków To właściwie jak co roku AA zagrają? :]
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Niestety jak już OLI wspominał mój występ w meczu jest niemożliwy nad czym bardzo ubolewam, mam nadzieję ,że dobra passa Kuglarzy będzie trwała i meczu nie przegramy. Jak będzie się okaże, będę Was wspierał z boku i mam nadzieję ,że uda mi się wejść na boisko chociaż na ostatnią minutę.
Pozdrawiam i do zobaczenia W Kołobrzegu.
"Jednego nikt mi nie odbierze Ja jestem JA JA JA"
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):ann napisał(a):OLI napisał(a):Jakiś czas temu na koncercie Przemysława Gintrowskiego rozmawiałem z Jackiem Pechmanem i straszył znów wzmocnieniami, treningami, formą swych Młodych Wilków To właściwie jak co roku AA zagrają? :]
Pozdrawiam
Z. Nie.
Jak co roku zapowiadają wzmocnienia
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Ja będę i mogę zagrać, choć kopacz ze mnie kiepski.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
A co z koszulkami?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Reputacja:
0
Te same, co w zeszłym roku. Odzew do gry mały, brak zainteresowania koszulkami. Te zeszłoroczne nie wyblakły i są dobre moim zdaniem.
Oddzielna sprawa to to, że drużyna Fundacji trenuje i to ciągle U nas chyba inaczej
oli
Liczba postów: 374
Reputacja:
0
Trening to nie wszystko Zresztą jak w tym dowcipie:
Ponieważ Pan Bóg interesuje się losem studentów, na początku semestru posłał Ducha Św. na Ziemię, aby ten zdał mu relację, jak to studenci się uczą. Duch Św. rzekł:
- Ekonomiczna nic nie robi, UJ kuje, polibuda chleje.
Po pewnym czasie, Pan Bóg znowu poprosił Duch Św. o sprawdzenie co dzieje się ze studentami.
- Ekonomiczna zaczyna się uczyć, medycyna kuje, polibuda chleje.
Ostatnią była wizyta Ducha Św. tuż przed sesją.
- I cóż porabiają nasi studenci? - spytał Pan Bóg.
- Ekonomiczna się uczy, medycyna kuje, polibuda modli się.
- I oni zdadzą! - rzekł Bóg.
"Drobiazgi niepotrzebne ratuj, Kiedyś je dziecku swemu dasz. Przydadzą się przyszłemu światu..."
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
OLI napisał(a):WitamLodbroku, kapitanie - będziesz? Mam dwie wiadomości, dobrą i złą. W Kołobrzegu będę, ale niestety w tym roku z gry nici. Jestem po zwichnięciu barku i niestety zdrowie na grę nie pozwala. Mogę pokierować drużyną z ławki, a opaskę kapitańską z wielką przyjemnością przekażę Olemu. Rozmawiałem z J. Pechmanem o tegorocznych problemach ze składem i uprzedzałem, że w tym roku może być krucho w tym względzie. Takie życie. Pozdrawiam wszystkich.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
To może zróbmy wstępną listę graczy, żeby wszystko było jasne.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Robienie listy zawodników ma moim zdaniem średni sens gdyż co roku tak naprawdę kto faktycznie wystąpi okazuje się na miejscu. Nigdy nie wiadomo kto ostatecznie przyjedzie, kto ściągnie się z łóżka i kto dotrwa w dobrym zdrowiu do drugiego dnia festiwalu. Poza tym jak zauważyłem bardzo wiele osób nie zagląda na forum, a być może będzie w Kołobrzegu. Wniosek jest zatem jeden, że drużyna jak zwykle zorganizuje się spontanicznie na miejscu.
Jeśli chcecie kogoś zmobilizować do gry, bardziej liczyłbym na kontakt prywatny z potencjalnie zainteresowanymi żeby zachęcić do przyjazdu do Kołobrzegu czy też udziału w meczu.
A jeśli w tym roku się nie uda zgromadzić pełnego składu to trzeba będzie liczyć na jakąś pulę transferową od organizatora. Innego wyjścia nie widzę.
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
jak już zaznaczyłam w innym wątku - pojawiła się szansa, że będę i ja w Kołobrzegu. Jeszcze nic nie jest pewne, ale jeśli Tam, Gdzie Decydują Się Losy Mojego Wyjazdu wszystko będzie w porządku, to może rzeczywiście będę mogła zagrać w meczu
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
lodbrok napisał(a):Robienie listy zawodników ma moim zdaniem średni sens gdyż co roku tak naprawdę kto faktycznie wystąpi okazuje się na miejscu. Pitolicie Hipolicie... Sens jest, bo się wie przynajmniej z grubsza na czym się stoi.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Ja nikomu nie bronię robić listy. Zresztą po to jest ten temat by zgłaszać swój akces do drużyny. I z grubsza o to chodzi .
Reputacja:
1
1 Oli
2 Alek
Na razie jest przynajmniej drużyna na plażówkę
Reputacja:
0
|