Liczba postów: 119
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
...się nieco rozbuchał, dla każdego coś miłego
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kwartetproforma.pl/index.php?tresc=koncerty">http://www.kwartetproforma.pl/index.php?tresc=koncerty</a><!-- m -->
Częściowo będą to występy okolicznościowe i murowania zbroi się nie uniknie,a tych "innych" piosenek (przez które jesteśmy ponoć kontrowersyjni ) na części z tych koncertów nie będzie wcale a szkoda, tym niemniej wyszła nam -prawie- trasa koncertowa. Serdecznie zapraszamy :v:
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Do Lublina też zapraszamy
"Nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu..."
Kult
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
A w Toruniu co "będzie grane"?
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Marcin Brood K. napisał(a):Serdecznie zapraszamy :v: Sprawdzę, jak tam z dojazdem do Wyszkowa, ale chwilowo "czarno to widzę".
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Marcin Brood K. napisał(a):dla każdego coś miłego Jak widać nie jestem "każdy".
Kiedy będziecie w Krakowie?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Reputacja:
0
Wczoraj dowiedziałem się że w Toruniu mamy 1,5 h plus bisy, więc na pewno oprócz piosenek na których bardziej zależy organizatorowi niż nam, pojawią się także te piosenki na których nam zależy bardziej niż organizatorowi Wiem że brzmi nieco enigmatycznie, ale jeszcze nie ustaliliśmy "playlisty" do końca.W każdym razie postaramy się o jakiś złoty środek.A póki co kierunek na Wyszków :agent:
Kraków, Lublin... jak ktoś coś zorganizuje to na pewno się zjawimy. Kraków zresztą słynie z ludzi którzy chcą i którym się chce :
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Koncert w Gorzowie, dzisiejszy, to była jakaś tragedia. I nie chodzi tutaj o formę tercetu (która była całkiem niezła, jak na zmęczenie po poprzedniej nocy ), tylko o organizację... Najpierw panowie radni sobie przeciągnęli spotkano (o czym, z tego co mi wiadomo, profroma nie została poinformowana), następnie pan dźwiękowiec zrezygnował chyba z pracy i tylko dreptał w kółko, po czym - na koncercie - ludzie klaskali przy murach (nawet przy ostatnim refrenie!), a na koniec okazało się że ProFormie (zakładam, że to było z góry narzucone) wystarczyło czasu na 8 piosenek. Chyba coś mnie trafi.
EDIT: Do tego jeszcze niezapomniany pan z widowni krzyczący: "Gadaj se gadaj!" oraz "I ile ja tutaj mam jeszcze sobie dupę truć?"
Szkoda, że zamiast tej biblioteki nie pojawiliście się drugi raz w... innym miejscu. Jakimkolwiek.
Reputacja:
0
Nie mieliśmy wpływu ani na wybór piosenek, ani na długość koncertu. Po prostu był to koncert "na zamówienie", i tak należało go potraktować.
W środę sobie to odbijemy. A w następny poniedziałek to już szczególnie
No i trzeba było być w niedzielę "Pod Filarami" oj tam to się działo. Skończyliśmy o 2:30.., resztę dopowiedzcie sobie we własnym zakresie. Miał miejsce pełny przekrój naszego repertuaru..
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
A kiedy Warszawa?
Yyyy
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Dla mnie "Proforma w czerwcu" najprawdopodobniej zakończyła się na poniedziałkowym piwie z Zeratem i Yeremiashem... Szkoda, że nie udało mi się Was usłyszeć.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):na poniedziałkowym piwie z Zeratem no no, bo toż to prawie na niusa zakrawa
Reputacja:
0
No niestety. Zwyczajnie nie zdążyliśmy wrócić, bo Gorzów zrobił coś około 1,5h opóźnienia,a do tego doszła ulewa po drodze, i wszyscy wkoło jechali sobie zgodnie w deszczu 40 km/h... :zly:
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):no no, bo toż to prawie na niusa zakrawa Piwo było moje.
Zobaczę, może wpadnę w ten poniedziałek.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
0
Podsumowując wrzuciłem u nas na stronce link do takiej na szybko zrobionej galerii z Katowic. Bo było fajnie.
Trudny,męczący, bogaty w doświadczenia miesiąc..
|