Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duchy na Zamku w Leśnicy
Witajcie,to juz jeden z ostatnich koncertow przed wakacjami(bedzie jeszcze w maju Wywrota 1,2,3 w Szczyrku) ,tym razem wystapi Duch Dwooch w skladzie:Asia Ulatowska-skrzypce
Asia Zawada-flet
Milena Sliwak-flet
Szawel Nawracaj-bas
Mariusz Miroszniczenko-gitara,spiew
zespol Hindenau-po raz ostatni w skladzie:
Agnieszka Buczak-wokal
Szawel Nawracaj-bas
Piotr"Wolo"Wolowski-gitara solo
wystapi tez :Sylwia Lempicka-spiew
Jan Studencki-pianino
goscinieBig Grinominika Solska-wokal,gitara
ZAPRASZAMY Confusedlonik: Wink Big Grin Sad( :agent:
Odpowiedz
Przydałoby się napisać adres, datę i godzinę koncertu.

Rozumiem, że nie chodzi tutaj o Leśnicę koło Kalwarii?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Zbrozlo date godzine i adres masz w Imprezach juz dawno napisana dSmile
Powiem tylko,ze impreza ta jest organizowana tm razem nie przez Duch Dwooch,a przez Historie Sztuki,Duszpasterstwo Franciszkanow,Centrum Kultury Zamek :o
Utwory ,ktore beda wykonywane to oboki Kaczmarowych ,takze:ukrainskie i rosyjskie ludowe,Grechuta,Osiecka,Todorczuk,Turnau,autorskie Hindenau i Duch Dwooch,rowniez teksty Lesmiana,standardy swiatowe ,a takze 5tnizza :poddaje: :piwko: :brawo: :zamykam: :urodziny: :ok: :absolwent:
Odpowiedz
A ile będzie trwał koncert?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Tym razem zespol Hindenau wystapi jako najwieksza gwiazda-tm bardziej ,ze jest to ich ostatni wystep w obecnym skladzie ,Agnieszka zapowiedziala,ze od nowego sezonu bedzie wystepowala z kis innym ,wiec koncert zaczac sie ma o 19,Duch Dwooch,Sylwia z pianista,a na 21 przewidziany jest Hindenau,aha ,wczesniej jeszcze zaprezentuje sie Dominika Solska-bardzo zdolna mlodziutka wokalistka niedawne odkrcie Duchoow ,tak wiec wydaje sie ,ze koncert moze potrwac do 22lub 23,napewno nie dluzej,ale znajac zycie to zupelnie nie wiem co tam bedzie dzialo sie pozniej w koncu bedziemy w 12wiecznych piwnicach Zamku Wink
Pawle bedziesz mile widziany,wraz ze znajomymi :Smile
Odpowiedz
No, rozumiem. Długa impreza się szykuje.
A sam występ Duch Dwooch ile będzie trwał?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Duch Dwooch podobnie jak Trida Poetica nie chce byc jakos na pierwszym planie ,choc czasem tak jakos wychodzi Wink Mysle Pawle ,ze okolo godzinki -nie dluzej,a co tak dpopytujesz Pawle dSmile
Wiadomosc z ostatniej chwili -wlasnie bylem na sali gralem w kosz i skrecila kolana tak ,ze napuchla jak dwa kolana nie moge chodzic ani zginac nogi i promieninijue ,bylem na ostryym dyzurze,a lekarz tylko dwa razy doktnal zrobili zdjecie i odeslali do domu i zeby przykladac lodem -zenada ,czekalismy 2lub trzy godz ,koledzy mnie zawiezli ,a iTatarstwo zawiozlo mi rower ,kontuzja byla tak mocna,ze az chrupnelo :o ;( Sad( :mur: :co?: :zaplakany: :niepewny: Sad :wstyd: :zaplakany:
Teraz nie wiem co robic ,bo sam jestem w domu,a nie mam lodu kupilismy przed lekarzem taki lod w sprayu ale juz sie skonczyl teraz przykladam altacetem ,a wczesniej jeszcze paredziesiat minut na sali pod zimna woda trzymalem to kolano ,ale cholernie puchnie i boli ,doradzccie cos bratenki Smile)
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):ze okolo godzinki -nie dluzej,a co tak dpopytujesz Pawle
Z ciekawości
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Ten wątek dotyczy koncertu.
OT o kontuzjach kolan przeniesiony tu: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=7133">viewtopic.php?f=12&t=7133</a><!-- l -->

Zeratul
Odpowiedz
Jutrzejszy wstep moj stoi pod wielkim znakiem zapytania,ale na pewno wystapi Asia Ulatowska -skrzypce
Jan Studencki-piano
Szawel Nawracaj-bas
Piotr"Wolo"Wolowski-gitara solo
Agnieszka Buczak-spiew
Dominika Solska -spiew,gitara
Sylwia Lempicka-spiew
ps.niestety kolano boli nawet jak po domu za duzo kustykam -bo trudno to nazwac chodzeniem ,opieram sie na kiju z Gor ze Slowacji Wink
Tak czy siak zapraszamy na jutro na Zamek do Lesnicy-Duchy nawiedza wtedy Zamek :wzruszony: :Smile Big Grin Smile :beta: Confusedlonik: :lol: :poklon: :tak: :drunk: :piwko: :niespodzianka: :brawo: :urodziny: ?? :zamykam: :papa:
Odpowiedz
Witajcie,dziekuje wszystkim-to byl jeden z lepszych przedstawien Duch Dwooch procz jednego malego incydentu.
Duchy i zespol Hindenau prawie wysadzily Zamek w powietrze ,kto nie byl ma czego zalowac,ale prawdopodobie uda mi sie umiescic profesjonalny film z tego koncertu,gdyz zatrudnilismy Jurka Kachnikiewicza ,ktor filmowal i niebawem to zmontuje ,poza tym bylo jeszcze kilku filmowco amatorow w tym ja czli Duch77 dSmile :Smile Big Grin Smile :agent: :lol: :mur: :poklon: :v: :tak: Confusedlonik:
ps.Wydaje sie ze kolano coraz lepiej ,ale i tak mowia mi zebym zrobil operacje ,bo inaczej mi noge utna -na szczescie mowil to pianista ,a nie lekarz :-
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Duchy i zespol Hindenau prawie wysadzily Zamek w powietrze
Pamiętaj! Nie zapominaj o holajzie!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
stepniarz napisał(a):
Duch77 napisał(a):Duchy i zespol Hindenau prawie wysadzily Zamek w powietrze
Pamiętaj! Nie zapominaj o holajzie!
I po co to? :/

Zeratul
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):I po co to?
Jak to? Przecież bez holajzy ani rusz! Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości