Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z działem WT
czy tylko ja nie mogę dodawać nowych postów w dziale "Własna twórczość"?

pozdrawiam
Przemek
Odpowiedz
Przemekw napisał(a):czy tylko ja nie mogę dodawać nowych postów w dziale "Własna twórczość"?
Sprawdziłam.Mogę.W każdym razie w wierszach.

Pozdrawiam
ela
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Przemekw napisał(a):czy tylko ja nie mogę dodawać nowych postów w dziale "Własna twórczość"?
Nie jesteś sam, jest was więcej.

O powodach tu: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=4160">viewtopic.php?f=11&t=4160</a><!-- l -->
A strażak także był Sam
Odpowiedz
ok, dzieki za wyjasnienia

pozdrawiam

[Dodano 30 grudnia 2008 o 12:51]
swoja droga jest to troche bez sensu, szczegolnie w sytuacji gdy brakuje mi 4 postow...
Odpowiedz
piotrek napisał(a):
Nie jesteś sam, jest was więcej.

O powodach tu: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=4160">viewtopic.php?f=11&t=4160</a><!-- l -->
btw: jakich nas skoro jak widze masz 796 postów?
Odpowiedz
Jeśli ktoś ma tego typu problem to proszę zgłaszać się na priv.
Przemekw napisał(a):swoja droga jest to troche bez sensu, szczegolnie w sytuacji gdy brakuje mi 4 postow...
Taaa.... jakieś ograniczenie musi być. Równie dobrze to samo może napisać ktoś, komu brakuje 5 postów, potem ktoś, komu brakuje 6, aż dojdziemy do tego, że ograniczenie jest bez sensu, bo przecież przy zerowym stanie licznika, brakuje tylko 20.
Odpowiedz
ann napisał(a):Jeśli ktoś ma tego typu problem to proszę zgłaszać się na priv.
hmmm, zglosilbym sie na priv ale brakuje mi tylko jednego posta wiec to chyba nie ma sensu Smile]

pozdrawiam
Odpowiedz